MySpeaker of the Year | Juontaja ja moderaattori

Ammattijuontajia yhdistää taito olla läsnä, reagoida hetkessä, tunnistaa yleisön tunnetiloja ja vahvistaa tapahtumalle toivottua tunnelmaa. Juontajien laaja yleissivistys, vaivaton ja luontainen heittäytymiskyky sekä ammattimainen ote pysyä aikatauluissa ovat olennainen osa onnistunutta tapahtumaa. Virtuaalitapahtumien vuonna 2021 kiiteltiin erityisesti ammattijuontajien vakuuttavaa työskentelyä monikameralähetyksissä ja rautaista hallintaa suorien lähetysten yllättävissä tilanteissa.

Juontaja ja moderaattori -kategorian MySpeaker of the Year -ehdokkaita ovat:

  • Mervi Kallio on urheilutoimittaja, joka lumoaa tyylillään ja taidollaan, miellyttävästi ja ammattitaitoisesti. Mervi toimii luontevasti monipuolisten yleisöjen ja tilaisuuksien parissa aina gaaloista yritystapahtumiin.  Lue lisää Mervistä!

 

  • Baba Lybeck on toimittaja, joka taitaa niin käsikirjoittamisen kuin moninaisen mediakentänkin. Baban kokemus aina toimittajan työstä uutisankkurina toimimiseen on luonut hänelle vahvan tietotaidon aiheesta kuin aiheesta. Lue lisää Babasta!

 

  • André Noël Chaker on lakimies, joka hurmaa energiallaan, tilannetajullaan ja laulutaidoillaan. Andrén huumorintaju ja akateeminen ote luovat kokonaisuuden, jota kuunnellessa voi vain heittäytyä tilaisuuden vietäväksi. Lue lisää Andrésta!

 

  • Nuppu Stenros on muusikko, joka käsikirjoittaa ja panostaa sisältöön aina yhtä tarmokkaasti. Nupun taito hahmottaa laajoja kokonaisuuksia on erityisen hyödyllinen hänen juontaessaan tilaisuuksia aina pankkimaailmasta teknologiayrityksiin. Lue lisää Nupusta!

 

  • Amel Gaily on toimitusjohtaja, joka monipuolisuudellaan vakuuttaa aina startupeista sijoittamiseen. Amel on selkeä, rento ja dynaaminen; kansainvälinen kokemus välittyy hänen ammattitaidossaan. Lue lisää Amelista!

 

Haluatko lisätietoja edellä mainituista henkilöistä tai kaipaatko lisää ideointia juontajiin ja moderaattoreihin liittyen? Autamme mielellämme, ota yhteyttä tästä!

MySpeaker of the Year -tunnustuspalkinnot jaetaan ensimmäistä kertaa eri alojen huippupuhujille ja juontajille, jotka ovat erityisen tärkeitä ja ajankohtaisia juuri nyt tässä muutoksen ajassa. Vaikuta nyt! Voit antaa äänesi yhdelle valitsemallesi ehdokkaalle jokaisesta kategoriasta, joka ansaitsisi tunnustuksen merkityksellisestä työstään tulevaisuuden kehittämisessä. Äänestysaikaa on sunnuntaihin 13.2.2022 saakka. MySpeaker of the Year -sivustolle!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!