MySpeaker of the Year | Tulevaisuuden työ ja taidot

Jatkuvaa oppimista ja uudistumista. Yritykset ja organisaatiot tunnistavat ja kehittävät alati osaamistaan, jolla varmistetaan kilpailukyvykkyys sekä mahdollistetaan vastuullista kasvua. Vuonna 2021 yksi eniten organisaatioita ja yrityksiä askarruttanut aihe oli, miten rakentaa tulevaisuuden kestävä organisaatio, ja mitä taitoja meiltä odotetaan tekoälyn, koneiden ja automaatioiden muuttaessa yhä enemmän työelämää.

Tulevaisuuden työ ja taidot -kategorian MySpeaker of the Year -ehdokkaita ovat:

  • Perttu Pölönen on keksijä, joka valaa uskoa tulevaisuuden työelämään ja inhimilliseen vallankumoukseen. Perttu puhuu niin tulevaisuuden haasteista kuin mahdollisuuksistakin ja herättelee ajattelemaan isommin. Lue lisää Pertusta!

 

  • Elina Hiltunen on futuristi, joka tutkii tulevaisuuden työelämää, tarvittavia taitoja ja megatrendejä. Elina pohtii ennakoinnin ja innovoinnin tärkeyttä tulevaisuuden strategian suunnittelussa. Lue lisää Elinasta!

 

  • Lauri Järvilehto on työelämäprofessori, joka auttaa löytämään sisäisen motivaation ja eliminoimaan työperäisen stressin. Lauri kertoo kuinka tulevaisuuden työ vaatii jatkuvaa oppimista ja kuinka luovuutta voidaan hyödyntää niin työssä kuin arjessakin. Lue lisää Laurista!

 

  • Helena Åhman on työpsykologian tohtori, joka keskittyy ihmismielen ymmärtämiseen ja keskusteluälykkyytteen. Helenan mukaan vuorovaikutustaidoilla on suuri merkitys tulevaisuuden menestystekijänä. Lue lisää Helenasta!

 

  • Pauli Aalto-Setälä on työelämäprofessori, joka pohtii työn merkityksellisyyden kokemista ja etätyön vaikutusta. Pauli pohtii kuinka kriiseissä on mahdollista pärjätä yrityskulttuurin, motivaation ja tehokkuuden näkökulmasta. Lue lisää Paulista!

 

Haluatko lisätietoja edellä mainituista henkilöistä tai kaipaatko lisää ideointia työelämän työhön ja taitoihin liittyen? Autamme mielellämme, ota yhteyttä tästä!

MySpeaker of the Year -tunnustuspalkinnot jaetaan ensimmäistä kertaa eri alojen huippupuhujille ja juontajille, jotka ovat erityisen tärkeitä ja ajankohtaisia juuri nyt tässä muutoksen ajassa. Vaikuta nyt! Voit antaa äänesi yhdelle valitsemallesi ehdokkaalle jokaisesta kategoriasta, joka ansaitsisi tunnustuksen merkityksellisestä työstään tulevaisuuden kehittämisessä. Äänestysaikaa on sunnuntaihin 13.2.2022 saakka. MySpeaker of the Year -sivustolle!

 

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!