MySpeaker Studio

MySpeaker Studio – Verkkotapahtumat laadukkaasti ja kustannustehokkaasti

MySpeaker Studio on täyden palvelun studio, joka sisältää kaiken verkkotapahtuman toteutukseen tarvittavan: takuuvarmasti toimivan tekniikan ja yhteyden, monipuoliset tapahtumat mahdollistavat puitteet, sekä ammattiteknikot pitämään huolta tapahtumasi onnistuneesta toteutuksesta.

 

MySpeaker Studion monipuolisuus mahdollistaa monenlaisen toteutuksen

MySpeaker Studiolla tehdään paljon erilaisia tilaisuuksia. Yleisimpiä toteutuksia ovat livestreamatut tilaisuudet, niin sisäiset kuin asiakastilaisuudetkin. Yritykset tavoittavat livestreameillä helposti ja kustannustehokkaasti henkilöstönsä ja asiakkaansa, erityisesti kun halutaan tavoittaa eri paikkakunnilla ja ulkomailla toimivia tahoja. Asiakastilaisuuksissa etuna on sitouttaa asiakkaat lyhyeen verkon yli tapahtuvaan tilaisuuteen kuin matkustusta vaativaan pidempään eri paikkakunnalla järjestettävään tilaisuuteen. Useat organisaatiot hyödyntävät mallia, jossa tallennetaan kerralla useampi jakso esimerkiksi viikottaisista tai kuukausittaisista lyhyistä tietoiskuista, joita lähetetään säännöllisin väliajoin kohdennetuille segmenteille.

Ennakkotallenteet ovat erinomainen vaihtoehto kaikissa verkkototeutuksissa, sillä silloin voidaan lähetettävää materiaalia editoida etukäteen tarpeen mukaan. Videoihin voidaan lisätä grafiikoita ja animaatioita korostamaan haluttua viestiä tai brändiä ja tallenne voidaan lähettää täysin samannäköisenä kuin se lähetettäisiin livenä studiolta. Lähetykset voidaan toteuttaa toivotulla alustalla (Teams, Zoom tms.) tai Livekatsomo-alustan kautta. Livekatsomo-alustaan voidaan lisätä lisäpalveluita, kuten chat-ominaisuus tai äänestysmahdollisuus osallistujille. Etenkin äänestys-työkalu on erinomainen tapa osallistuttaa yleisöä ja saada heidän näkemyksiään halutuista aiheista. Kaikki äänestyksen ja chatin kautta kerätty data saadaan talteen ja ne annetaan asiakkaan käyttöön jälkikäteen hyödynnettäväksi. Livestream-toteutuksissa osallistujalla ei siis ole puhe- tai kamerayhteyttä studion suuntaan. Lähetyksessä esiintyvien ei myöskään ole välttämätöntä olla studiolla vaan heidät voidaan liittää lähetykseen etäyhteyksien kautta. Tämä toimiva ratkaisu on vakiintunut käytännöksi pandemian aikana. MySpeaker Studio soveltuu erinomaisesti myös podcastien ja videopodcastien tekoon.

Tutustu MySpeaker Studioon!

”Erinomaisen virtuaalitapahtuman tuottaminen koostuu monista palasista. Odotukseni elämänturvayhtiömme esimiespäivän toteutuksesta MySpeakerille olivat kovat. Tavoitteeni oli jälleen kerran tehdä upea ja ikimuistoinen päivä; ei puolivillaista striimiä vaan oikeasti vaikuttava ja vakuuttava päivä. MySpeaker –ei vain lunastanut – vaan ylitti kaikki odotukseni. Kaikille osa-alueille 10+. Mieletön palvelualttius, hyvä fiilis ja asiakkaan kuunteleminen, toimiva studio ja moitteeton tekninen toteutus!” – Marja Salminen, HRD-päällikkö, LähiTapiola

MySpeaker Studio

 

Täyden palvelun studio

MySpeaker Studiolla onnistuvat suuremmatkin toteutukset, koko studio on kooltaan yhteensä 200m2. Studiossa on kaksi erillistä esiintymisaluetta, joka mahdollistaa monipuolisen lähetyksen eri tarkoituksiin somistetuilla ja kalustetuilla alueilla.  Studiolla on palomuurilla suojattu valokuituyhteys, jonka ansioista lähetyksen laatu on vakaa. Kolmen kameran monikamerastudiolla on mahdollista tehdä tv-tason tuotantoja ja kokonaisvaltainen tuotanto on mahdollista täydentää meikkaus- ja catering-palveluilla. Lisäksi studiolla on mukavat backstage-sohvat, jossa vuoroaan odottavat voivat rentoutua ja seurata lähetystä. Studiopaketit sisältävät aina tarvittavan tekniikan lisäksi studiotuottajan, joka suunnittelee tilaisuuden asiakkaan kanssa ja auttaa ohjelman suunnittelussa. Tapahtumaan on mahdollista tilata lisäksi MySpeakerin kautta Suomen suosituimmat keynote-puhujat ja juontajat. Tutustu lisää puhujiimme ja juontajiimme!

 

Esimerkkejä MySpeaker Studion toteutuksista

MySpeaker Studio soveltuu monenlaisiin tapahtumiin aina livetapahtumista podcasteihin. Pääset tutustumaan eri toteutuksiin alla olevista linkeistä ja kurkkaamaan millaisia tallenteita tapahtumista on tehty:

 

Katso video MySpeaker of the Year 2022 -gaalasta, joka toteutettiin illallisineen ja livelähetyksineen MySpeaker Studiolta 15.2.2022.

 

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!