MySpeaker uutiskirje syyskuu 2019

MySpeaker uutiskirje syyskuu 2019

MySpeaker tuo huippupuhujat Meetings & Events ja Esimies & Henkilöstö -tapahtumaan
MySpeaker on sisältökumppanina Wanhassa Satamassa järjestettävässä Meetings & Events ja Esimies & Henkilöstö -tapahtumassa 1.10.-2.10.2019. Tuomme tapahtumaan vaikuttavan ja mielettömän sisällön, joka koostuu ajankohtaisista huippupuhujista, valovoimaisista asiantuntijoista ja alan vaikuttajista. Pääset inspiroitumaan, oppimaan, vaikuttumaan ja kehittymään puheen voimalla.

Lue lisää

Peter Hacker – Cyber Security & Cyber Crime Thought Leader
Peter Hacker is an outside-the-box-minded entrepreneur, thinker and advisor with a global track record in Cyber Security, Digitalisation and Crypto-Technology Risks. His dynamic and insightful keynotes and workshops aim at rendering the risk challenges and tremendous opportunities from inducing Data Science and Data Intelligence into broad Government and Private Sector transformation.

Lue lisää

Evento: Puhuja kruunaa tapahtuman – ”vaikuttava sisältö herättää uusia ajatuksia”
Evento-lehti haastatteli MySpeakerin kansainvälisen puhujayhteistyön vetäjää Susanna Hagelstamia. “Haluan löytää asiakkaille oikeanlaiset puhujat, jotka sopivat yrityksen tavoitteisiin ja tarkoitukseen. Puhujien tulee myös olla riittävän hyvin tietoisia tapahtuman sisällöstä ja siitä, mitä heiltä odotetaan, jotta sekä asiakas että puhuja kokevat tapahtuman onnistuneen tavoitteiden mukaisesti. Hagelstam painottaa juuri oikean asiantuntijapuhujan valintaa.

Lue lisää

Antti Mäki – Digital Director, Advisor and Partner
Antin aika kuluu yrittäjänä, itsenäisenä konsulttina, start-up sijoittanana/omistajana sekä puhujana. Julkista puhumista ja valmentamista Antti Mäki on tehnyt noin 8 vuoden ajan ja digitaalisen liiketoiminnan parissa hän on toiminut reilut 15 vuotta. Kokemusta on karttunut niin suurten pörssiyhtiöiden johtoryhmistä, suurista toimistoista sekä pienistä itsenäisistä yrityksistä ja kasvuyhtiöistä.

Lue lisää

Helena Åhman – Työpsykologian tohtori (TkT) | KM | Tietokirjailija | Dekkaristi
Helena Åhman on intohimoinen ihmismielen, johtamisen, painetilanteiden, konfliktinratkaisun ja tilannetajun tarkastelija. Hän kuvaa asioita mielenkiintoisten tarinoiden kautta. Tarinoissa saattaa seikkailla panttivankineuvottelijoita, tutkijoita tai elokuvahahmoja, mutta niissä on aina vankka tieteellinen tausta ja osaaminen. Hänen kykynsä yhdistää tarinoita, tiedettä ja käytännön arkea on tuonut hänelle Vuoden puhujan tittelin ja dekkaristin uran.

Lue lisää

Marko Vuoriheimo – Yrittäjä ja artisti
Marko “Signmark” Vuoriheimo was born into family of sign-language users where everyone is deaf except his grandparents. Music came into Marko’s life through his grandmother and his interest has lasted all his life. When Marko was a teenager he realized that music wasn’t just for the hearing and first started to translate songs into sign-language.

Lue lisää

Saimi Hoyer – Yrittäjä ja kansallispuistokummi
Saimi Hoyer on yrittäjä, Hotelli Punkaharjun johtaja, vangitseva tarinankertoja sekä vahvaluonteinen tekijä. Omien tarinoidensa kautta hän innostaa kuulijoitaan olemaan läsnä. Saimin sanoin ‘unelmiin uskotaan ja niitä tavoitellaan rohkeasti’.

Lue lisää

Antti Luusuaniemi – Juontaja ja näyttelijä
Antti Luusuaniemi on kokenut näyttelijä, käsikirjoittaja, tuottaja ja Red Carpet elokuvafestivaalin perustaja sekä kahden ihanan tytön isä. Luusuaniemi on esiintynyt yli 30:ssä kotimaisessa elokuvassa (mm. Täydellinen Joulu, Kaikki Oikein, Veijarit) ja TV-sarjassa (MS Romantic, Syke). Antti on myös suositun Luottomies tv-sarjan toinen tähti ja sarjan käsikirjoittaja yhdessä Kari Ketosen kanssa.

Lue lisää

Anna Perho – Valmentaja ja Self-made woman
Anna Perho on Suomen suosituimpia inspiraatiopuhujia, jonka missiona on väittää, viihdyttää ja valmentaa. ”Sisältökokemus yhdistettynä luonnevikaan olla koko ajan kaikesta jotain mieltä on koulinut minusta ammattipuhujan. Työni parhaita hetkiä on astua liveyleisön eteen ja antaa palaa.”

Lue lisää

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!