MySpeaker

MySpeaker

Huippuosaajien uusi puhujatoimisto luo ja valmentaa Suomeen lisää laadukasta puhetta

Suomen puhujatoimistomarkkinoille on syntynyt uusi toimija, MySpeaker Oy, jossa on alan kokeneimmat ammattilaiset. Uuden puhuja- ja valmennusyhtiön tarkoituksena on luoda puhujamarkkinalle kilpailua laadukkaan puhumisen arvostusta kasvattamalla ja suomalaisista entistä mukaansatempaavampia puhujatähtiä kouluttamalla. Suomalaisen MySpeaker Oy yrityksen takana ovat Euroopan suurimman puhujatoimiston avaintehtävissä pitkään toimineet henkilöt; Johan Sjöstrand, Susanna Suorsa, Sebastian Wardi ja Olli Bergman sekä bisnesantropologi ja Suomen parhaimmaksi puhujaksi ja juontajaksi nimetty André Noël Chaker.

Suomen puhujamarkkinat ovat olleet koko 2000-luvun tasaisessa kasvussa yritysten totuttua hyödyntämään puheen ammattilaisia. Puhujabisneksen pioneerin, ruotsalaisen Speakerforumin toimitusjohtajana ja sen emoyhtiön Talarforumin konsernijohtajana toiminut Johan Sjöstrand on seurannut puhuja-alan kehitystä ja asiakastarpeiden muutosta avainpaikalta Suomessa ja kansainvälisesti. Sjöstrand haluaa luottotiiminsä kanssa haastaa Suomen puhujamarkkinan asiakkaiden liiketoimintahaasteisiin tarttuvalla ratkaisukeskeisellä palvelullaan. MySpeakerin puhujakollektiiviin kuuluvat jo Suomen halutuimmat ja arvostetuimmat puhujat, jotka yhdessä rakentavat puhujakulttuurillemme seuraavaa tasoa.

”Meidän tarkoituksemme ei ole kerätä massiivista nimilistaa, vaan erikoistua parhaiden puhujien kanssa laadukkaaseen, asiakkaille lisäarvoa tuovaan palveluun. Haluamme, että kauttamme esitettävä puhe hyödyttää kuulijaansa, joten rakennamme asiakkaan kulloiseenkin haasteeseen ja tarpeeseen huolellisesti rakennetun sisällöllisen ratkaisun”, kertoo MySpeakerin perustaja ja toimitusjohtaja Johan Sjöstrand jatkaa: ”MySpeaker aikoo ottaa vastuuta koko suomalaisen puhuja-alan kehittämisestä ja ammattimaisten puhujien arvostuksen kasvattamisesta. Suomen puhujabisnes on esimerkiksi Ruotsiin suhteutettuna edelleen nuorta ja meiltä puuttuvat kansainvälisen tason tähtipuhujat. Tässä on selkeä tekemisen paikka myös valmennuksellisesti. Maailman hienoimpiin yrittäjäseminaareihin kuuluvan Nordic Business Forumin lavalle ole enää vuosikausiin noussut suomalaista keynote-puhujaa. Vaikka maailmantähdet ymmärrettävästi kiinnostavatkin, löytyy meiltäkin valtavasti tärkeitä tarinoita ja oppeja kerrottavaksi.”

MySpeakerin puhujatoimisto palveluihin kuuluu myös puhujien ja esiintyjien valmennus. Siitä vastaavan André Noël Chakerin mielestä suomalaisen asiantuntijan on mahdollista harjoituttaa itsensä kansainvälisten bisnesseminaarien huippuesiintyjien joukkoon yhtä varmasti kuin esittävänkin taiteen alalla.

”Bisneskriittisten ja inspiroivien puheiden pitäminen on paljon työtä ja asiantuntemusta vaativa taitolaji. Tulemme valmentamaan suomalaisia yhä paremmiksi puhujiksi ja sitä kautta herättämään Suomea ja tarinoitamme kohtaan myös kansainvälistä mielenkiintoa”, kertoo vuoden puhujaksi kaksi kertaa nimetty André Noël Chaker ja jatkaa: ”Käsite siitä, että suomalainen ei puhu eikä pussaa saa jäädä legendaksi. Vaikka useilta kenties uupuukin ripaus ruotsalaisten karismaa tai amerikkalaisten itsevarmuutta, pystyy tähtipuhujaksi ja esiintyjäksi kouluttautumaan. Rautaista sisältöä meiltä kyllä löytyy, joten sen esittämisen merkitys on nostettava yhteiskunnalliseen keskusteluun. Hyvällä ja inspiroivalla puheella on konkreettista vaikutusta sen kuulijan menestykseen.”

Kehittääkseen julkisen puheen arvostusta ja kannustaakseen yhä useampia suomalaisia inspiroivien puheiden pariin lupaa MySpeaker tarjota puheita myös yleisen hyvän vuoksi.

”On tärkeää saada suomalaiset kuulemaan ja kokemaan taidokasta puhujaa. Puhumiskulttuuri kehittyy vain puhumalla, joten tulemme vapaehtoistoimintamme kautta tuomaan puheita myös uudenlaisille, avoimille foorumeille. Haluamme kannustaa julkisen puheen harjoittelun ottamista osaksi suomalaista yleistä koulutusjärjestelmää, mikä tukisi koko maan positiivista kehitystä”, lisää MySpeaker Oy:n hallituksen puheenjohtaja Chaker.

MySpeaker Oy on alansa markkinajohtajaksi tähtäävä uusi suomalainen puhuja- ja valmennusyhtiö joka tarjoaa laadukasta sisältöä kaikkiin tilaisuuksiin. Vaikuttavaan esiintymiseen ja julkisen puheen arvon kehittämiseen erikoistuneen yhtiön palveluihin kuuluvat asiantuntijapuheenvuorojen laadinta ja esitys, tapahtumajuontajatarpeiden täyttö ja yritysvalmennukset.

 

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!