MySpeakerin kasvu jatkuu ja tiimi vahvistuu!

Uusi Account Managerimme Laura Vaniala ja Senior Account Managerimme Susanna Nieminen ja Erno Lokkila vahvistavat myyntitiimiämme vankalla kokemuksella puhuja- ja koulutusalalta sekä myynnistä ja asiakkuuksien kehittämisestä.

Uusien Account Managereiden myötä MySpeakerin tiimi Suomessa on kasvanut kahden vuoden aikana neljästä perustajajäsenestä kahdeksaantoista puhuja-alan ammattilaiseen. Tapahtuma-alaa ravistellut vuosi 2020 oli MySpeakerin toinen kokonainen toimintavuosi, jonka aikana paitsi kasvatimme tiimiämme, avasimme Ruotsissa toimipisteen, kehitimme uusia tuotteita ja palveluita, rakensimme MySpeaker Studion, ylitimme konsernina 120% kasvun ja 3,3 miljoonan euron vuotuisen myynnin.

– Koetun vuoden jälkeen on erityisen hienoa saada aloittaa vuosi 2021 kasvavan tiimin kanssa. Sisällön, inspiraation, motivaation ja koulutuksen tarve ei lopu koskaan tilanteesta riippumatta. Kaikki mittarit näyttävät, että kasvumme jatkuu ja alkavasta vuodesta tulee hyvä. Nyt on oikea aika kasvattaa tiimiä ja olemme todella iloisia siitä, että saamme vahvat ammattilaiset Susannan ja Ernon sekä Lauran osaksi tiimiämme, MySpeakerin toimitusjohtaja Johan Sjöstrand iloitsee.

Vielä alkaneena vuonna tapahtumat tullaan tekemään pääosin digitoteutuksina. Vahvan käsikirjoituksen sekä juontajan merkitys korostuu ja digitapahtumiin etsitään matalalla kynnyksellä kansainvälisiä puhujia jakamaan osaamistaan. Inspiraation, koulutuksen ja motivaation tarve yrityksissä ei lopu, vaan päinvastoin korostuu haastavien aikojen jälkeen.

-Puhuja-alalla jokainen päivä ja kohtaaminen on erilainen. On mahtava päästä tutustumaan asiakkaisiin ja ideoimaan puhujasisältöjä heidän tarpeisiinsa. Vahvat asiakassuhteet ovatkin yksi tämän työn palkitsevimmista asioista! Yhteistyö asiakkaiden kanssa on tiivistä, kun mietitään yhdessä ratkaisuja tapahtumien sisältöihin sekä koulutustarpeisiin.  Odotan innolla työskentelyä puhujien kanssa sekä tietenkin uusiin kollegoihini tutustumista, Susanna Nieminen kertoo.

Tervetuloa tiimiin Laura, Susanna ja Erno!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!