digitapahtuma

Näin järjestät vaikuttavan ja onnistuneen digitapahtuman

Digitapahtumat ovat tulleet jäädäkseen – ja se jos mikä on mahtavaa! Parhaimmillaan digitapahtumat mahdollistavat ennätykselliset osallistujamäärät, näkyvyyden sekä monipuolisen tavan toteuttaa sisältö ja tuoda tapahtuman viesti esiin vaikuttavasti. Olemme järjestäneet asiakkaillemme satoja onnistuneita digitapahtumia aina isoista juhlista asiaseminaareihin ja tiimipäiviin. Kokosimme tähän artikkeliin kokemustemme pohjalta parhaat vinkkimme onnistuneen digitapahtuman järjestämiseen!

Määritä teema ja suunnittele sisältö.

Onnistuneen digitapahtuman tärkein tekijä on vahva, kohderyhmää puhutteleva sisältö sekä mielenkiinnon ylläpitävä käsikirjoitus. Digitapahtumassa vain sisältö määrittää onnistumisen, vaikuttaa osallistumispäätökseen sekä takaa mieleenpainuvan tapahtuman. Onko kyseessä yrityksesi sisäinen tilaisuus vai asiakkaillesi tarkoitettu kohtaaminen? Määrittele tapahtuman teema ja haluttu viesti sekä tunnelma, jonka ympärille tapahtuman sisältö rakentuu. Muista miettiä: keitä ovat yleisösi? Miksi tapahtuma järjestetään? Mitä tapahtumalla halutaan saada aikaan? Kun nämä kysymykset ovat selvillä, on aika aloittaa sisällön suunnittelu ja teknisten ratkaisujen valinta. Livetapahtuman ja digitapahtuman suurin ero puhujasisällön suhteen on puheenvuorojen pituuksissa. Puheenvuoron ideaalimitta on noin 15-20 minuuttia, ja puhujan karisman sekä vaikuttavuuden on välityttävä ruudun toiselle puolelle.

Me puhuja-alan ammattilaiset olemme mielellämme apunasi juuri oikeiden puhujien sekä juontajan valinnassa!

Löydät meiltä puhujat ja juontajat tuleviin tapahtumiisi!

Valitse striimauspaikka ja varmista tekniikka.

Digitapahtumassa tekniikka mahdollistaa mitä mielikuvituksellisimpia ja vaikuttavampia toteutuksia. Studioympäristö, vahva käsikirjoitus ja ammattiteknikot takaavat laadukkaan tapahtuman, sekä monipuoliset tekniikan tuomien mahdollisuuksien hyödyntämisen. Kun järjestät digitapahtumaa tapahtuma-alan ammattilaisten kanssa, voit huoletta luottaa siihen, että asiat hoituvat ja tapahtuma suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisii. Kun järjestät tapahtuman studiossa ammattilaisten kanssa, on lähetyksestä mahdollista rakentaa juuri teidän näköisenne ja tuoda mukaan pieniä yksityiskohtia, sekä näyttäviä elementtejä, jotka rakentavat mieleenpainuvan kokonaisuuden.

Tutustu MySpeaker Studioon!

Osallista yleisösi ja luo yhteisöllisyyttä

Kokemustemme mukaan onnistuneessa digitapahtumassa yleisön osallistamisen merkitys on suuri. Chatit striimissä ja mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa muihin osallistujiin, sekä kommentoida ja kysyä tapahtuman puhujilta luovat yhteisöllisyyttä. Myös erilaiset kyselyt ja sanapilvi- työkalut ovat toimiva lisä,  kun halutaan osallistaa yleisö ja saada nopeita vastauksia sekä mielipiteitä käsiteltäviin teemoihin. Yleisön osallistamisessa juontajan merkitys on ensisijainen. Hän luo tunnelman, tuo käsikirjoituksen mukaan esiin osallistavia kysymyksiä sekä poimii chatista lähetykseen terävimmät kommentit sekä kysymykset.

Ota yhteyttä ja autamme sinua digitapahtumasi suunnittelussa! 

Yllätä osallistujat

Osallistujan odotukset pystytään ylittämään aina, kun on yleisö on mahdollista yllättää. Yllätyksellisyys on tapahtumien suola ja sen voi tehdä monella tapaa; tekniikalla, uudella tapaa olla vuorovaikutuksessa, maailmanluokan puhujasisällöllä tai mahdollisuudella verkostoitua ihmisten kanssa, jotka auttavat bisneksessä eteenpäin.

 

Mittaa oikeita asioita

Yksi luku, jolla digitapahtuman onnistumista tulisi mitata, on luku kickoff-hetkestä tapahtuman loppuun. Montako prosenttia osallistujista on vielä linjoilla? Se kertoo tapahtuman vaikuttavuuden. Kun se on yli 70% voidaan olla tyytyväisiä. Tämän saavuttamiseksi on tapahtuman suunnittelu tehtävä kunnolla. Miten tapahtumasi erottuu muista? Entä mikä on osallistujan elämys ja sisällön laatu, jotta he pysyvät linjoilla?

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!