Pata Degerman

Näin selviät kiperistäkin paikoista

Jos joku tietää mitä tehdä, kun asiat eivät mene toivotulla tavalla, niin se on löytöretkeilijä Pata Degerman. Pata on elämänsä aikana nähnyt paljon sellaista, joista harva meistä edes uskaltaa unelmoida. Hän on myös ollut tilanteissa, joissa hengen lähtö on ollut lähellä ja kokenut kuoleman ja luopumisen hyvin läheltä huippuja tavoitellessaan.

Viimeisen 25 vuoden aikana Pata on käynyt Arktiksella 45 Kertaa ja Etelämantereella 7 kertaa. Hän on suunnitellut ja johtanut useita retkikuntia jotka ovat vieneet miehen erittäin kylmiin olosuhteisiin napa-alueilla ja syvimpiin viidakkoihin maailmassa. Näistä retkikunnista yhdeksän on ollut tutkimattomille alueille. Tämän lisäksi hän on kiivennyt n. 200 vuorta josta 24 ovat olleet ensinousuja (mm. Mt SisuMt Finland ja Mt Suomi Etelämantereella).

Nyt Pata kertoo omien tarinoidensa kautta miten vaikeista hetkistä on mahdollista selvitä ja miten tärkeää on nauraa ja jaksaa olla positiivinen vaikka sinulla olisi juuri myrkkysammakko hypännyt suuhun tai luulet jääkarhun hyökänneen perusleiriin.

Pata on kuvannut 9 videota, joissa kaikissa on oma tarina, joiden takana on joku opetus. Ajatuksena on saada tiimi nauramaan ainakin sen yhden päivän viikossa ja luomaan uskoa tulevaan. Pata on myös mukana tapaamassa tiimiä ensimmäisessä live-tapaamisessa, jolloin on mahdollista kysyä häneltä kysymyksiä ja sparrailla hänen kanssa tulevasta.

Suosittelemme kokonaisuutta: 

  • tiimin yhteisöllisyyden tunteen edistämiseksi
  • asenteen ja positiivisen ajattelun tukemiseksi
  • inspiraatioksi alkaviin työviikkoihin
  • kiitokseksi ja ilahduttamiseen omalle henkilöstölle sekä yhteistyökumppaneille
  • yllätykseksi tiimiläisille viikon startteihin

 

Lisätietoa siitä miten saat videot oman tiimisi käyttöön:
[email protected]

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!