virtuaalipikkujoulut

Nostata tunnelmaa ja innosta tiimiäsi ikimuistoisilla virtuaalipikkujouluilla ja kickoffeilla!

Suunnitteletko henkeä nostattavia pikkujouluja, alkuvuoden motivaatiota kasvattavia kickoffeja vai etsitkö virtuaalista tapaa kokoontua yhteen ja kiittää sidosryhmiäsi, asiakkaitasi sekä yhteistyökumppaneitasi tästä haasteellisesta vuodesta? Kokosimme tämän artikkelin avuksesi vuodenvaihteen tärkeiden tapahtumien suunnitteluun. Autamme sinua paitsi tapahtumasi sisällön suunnittelussa, myös digitapahtumasi kokonaisvaltaisessa toteutuksessa MySpeaker Studioltamme.

Pikkujouluja ja alkuvuoden motivoivia kickoffeja tarvitaan tänä vuonna enemmän kuin koskaan. Toivottavasti löydät tästä artikkelista uusia ideoita motivoimaan, innostamaan, nostattamaan tunnelmaa ja ilahduttamaan osallistujia tärkeissä tapahtumissanne!

Haluatteko jakaa yhdessä ikimuistoisen kokemuksen ja vahvistaa yhteishenkeä? Kokatkaa yhdessä Hans Välimäen virtuaalikokkikoulussa!

Hans VÄlimäki

”Tiimihengen luominen on näinä aikoina hankalampaa kuin ennen. Se mikä oli itsestään selvää, yhdessäolo ja tekeminen, on tällä hetkellä kiellettyä tai ainakin kohottelee ihmisten kulmakarvoja jos joku moiseen äityy. Mutta ei hätää. Kuten palaverimaailmasta olemme jo saaneet oppia, niin asiat on mahdollista tehdä myös etänä. Niin myös kokkaaminen. Viime keväänä lähetimme suoria lähetyksiä kotoani, sekä teimme kokeilumielessä muutamia kokkikouluja eri asiakkaille. Nämä osoittautuivat hauskoiksi, palkitseviksi ja toivat hieman lohtua etänä työskentelyyn, eli muiden kollegoiden läsnäoloa. Kokkaaminen on interaktiivista, jolloin kaikki saavat osallistua, herja lentää ja palkintona odottaa herkullinen ruoka joka on tehty minun ohjauksessani alusta loppuun saakka.

Meillä ravintolamaailmassa etätöiden tekeminen on hankalampaa kuin muilla aloilla. Siitä huolimatta yhdessä oleminen ja tekeminen on tärkeää. Silloin saavat usein äänensä kuuluville kaikki, jopa ne, keitä ei niin hyvin muuten kuulla ja se on yhteishenkeä kohottavaa. Tällaisina hetkinä ihmiset hitsautuvat yhteen, sillä iloinen ja hyvinvoipa työntekijä on kaikkein paras työntekijä. Ja siksi ei pidäkkään unohtaa, että yhdessäolo on tulevaisuuden luksusta.” – Hans Välimäki

Motivoi ja innosta tiimiäsi Hatsolon johdolla!

Johannes Hatsolo Hattunen

Johannes ”Hatsolo” Hattusen puheenvuoro motivoi, innostaa, valaa uskoa ja rohkaisee kuulijaa. Tämä on luento tiimeille, joissa halutaan nostaa tunnelmaa ja valaa asennetta tulevaa vuotta varten. Maailman kovimmissa breakdance -kisoissa mainetta niittänyt Johannes on valovoimainen esiintyjä ja virtuoosimainen tarinankertoja. Hän vangitsee koskettavilla tarinoillaan yleisönsä huomion ja osaa herättää kuulijan aidon innostuksen. Johannes kokee ihmisten motivoimisen tärkeäksi ja ainutlaatuiseksi tehtäväksi ja tietää, että juuri oikealla hetkellä saatu tsemppi voi kääntää ihmisen elämän suunnan. Johanneksen jokapäiväiset tavoitteet ovatkin nousta sängystä ylös energialla, saada ihmiset hymyilemään ja kannustaa jokaista vastaantulijaa nauttimaan elämästään täysillä. 

Anna Pata Degermanin johdattaa tiimisi seikkailuun, jossa rakennetaan syvää luottamusta ja valetaan asennetta, jonka avulla ylitetään kaikki vuoret!

Pata Degerman takissa

Löytöretkeilijä, palkittu motivaatiopuhuja Pata Degerman vie yleisönsä mukanaan seikkailuun, jossa tiimityön merkitys konkretisoituu tosipaikkojen ja yllättävien tilanteiden edessä. Patan puheenvuorot motivoivat ja innostavat tiimejä paitsi toimimaan paremmin yhdessä, myös herättämään kuulijan tarkastelemaan omaa asennettaan ja löytämään itsestä tarvittava rohkeus toimia haastavien tilanteiden edessä. Patan puheenvuorot sopivat täydellisesti niin pikkujoulujen tunnelman ja me-hengen nostattamiseen kuin alkuvuodenkin kickoffien asenteen valamiseen ja tiimin motivoimiseen.

Jose Ahosen Etäilyttävää-etäshowssa ihmiset kokevat interaktiivisia ihmeitä toimistollaan tai kotonaan!

Mentalisti Jose Ahosen etäshowt viihdyttävät, yllättävät ja hämmästyttävät yleisöjä tarjoten telepatiaa osallistujille. Josen etäshowssa korttitemppuja tehdään ajatusten voimalla etänä. Perinteiset mentalistin temput toimivat striimin välityksellä ja hämmästyttävät kerta toisensa jälkeen. Pienemmässä etäshowssa Jose liittyy etäkokoukseen omalta studioltaan ja viihdyttää yleisöä tempuillaan noin 15 minuutin ajan. Isommassa etäshowssa Jose saapuu asiakkaan tiloihin tekemään mentalisti shown, joka striimataan katsomoille. Tämän lisäksi Jose tekee ihmeitä myös osallistuttamalla myös etäkatsomoita.

Vie tiimisi inspiroivalle matkalle periksiantamattomuuden ja rohkeuden äärelle Petra Garganon musiikin siivittämän luennon parissa.

Petra Gargano Banneri

Petra Garganon puheenvuoron aikana kuulija pääsee mukaan unohtumattomalle matkalle musiikin maailmaan. Petran tarina nostaa esiin tiimityön ja periksiantamattomuuden voiman. Omakohtaiset tarinat yhdistettyinä livemusiikkiin tekevät Petran puheenvuorosta koskettavan ja ajatuksia herättävän kokonaisuuden, joka antaa kuulijalle uusia näkökulmia vietäväksi omaan elämään. 

”Minua koskettaa puhe, jossa kuuluu eletty elämä. Mitä henkilökohtaisemmin puhuja uskaltaa kertoa tarinoitaan, sitä koskettavampi vaikutus on. Tämä kaikki pätee myös musiikissa. Minulla on musiikissa positiivinen sanoma – ja ehdottomasti samaa haluan välittää myös puheellani. Jos puheellani olisi vain yksi viesti, olisi se ehdottomasti rohkeus.  ” -Petra Gargano

Etsitkö tiimillesi osallistavaa etäohjelmaa? Noora Karman Taikurikoulu vie teidät mukaan taikuuden lumoavaan maailmaan & tekee teidän jengistä sen kaikista maagisimman!

Tervetuloa opettelemaan taikuutta netissä! Interaktiivista ja hauskaa tekemistä koko porukalle! Taikurikoulu sopii ohjelmanumeroksi pikkujouluihin, Tyhy- päiville tai virkistyshetkeksi seminaaripäivään. Vain taivas on rajana!

Mentalisti Noora Karman opastuksella pääset kurkkaamaan sisälle taikureiden suurimpiin salaisuuksiin ja oppimaan huikean hauskoja ja helposti toteutettuja temppuja, joilla lumoat ja yllätät kaikki!

MySpeaker Studiossa toteutat digitapahtumat helposti ja vaikuttavasti!

Backstage of MySpeaker Studio editing table.

MySpeaker Studiossa virtuaalitapahtumasi vaikuttavuus nousee seuraavalle tasolle! Suunnittelimme studiomme tuomaan esiin tapahtuman tärkeän sisällön parhaalla mahdollisella tavalla. MySpeaker Studio pitää sisällään kaiken virtuaalitapahtuman toteutukseen tarvittavan; takuuvarmasti toimivan tekniikan ja yhteyden, monipuoliset tapahtumat mahdollistavat puitteet, sekä ammattiteknikon pitämään huolta tapahtumasi onnistuneesta toteutuksesta. Autamme sinua mielellämme virtuaalipikkujoulujen suunnittelussa!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!