motivoivat puhujat

Nyt tapahtuu – innosta, kiitä ja kannusta!

Lähestyvät kesälomat ja ansaittu rentoutuminen eivät ole hiljentäneet yritysten tapahtumien suunnittelun tahtia! Nyt järjestetään tiimeille viimehetken kesäpäiviä ja mietitään, miten heti lomien jälkeen päästään kiittämään, innostamaan ja motivoimaan työyhteisön jäseniä. Mahtavaa, että näihin hetkiin halutaan panostaa ja nostattaa tunnelmaa sekä tiimihenkeä huippupuhujien ja osallistavien elämysten avulla!

Toteutatpa tulevat tapahtumanne sitten diginä tai livenä, kannattaa suunnittelu aloittaa nyt! Syksystä on nimittäin tulossa vauhdikas ja tapahtumatäyteinen. Nyt halutaan tarjota tiimeille sekä asiakkaille ja sidosryhmille mahdollisuus kokea yhdessä hetkiä, joiden vaikutukset kantavat pitkälle.

Pidetään toisistamme huolta!
MySpeakerin tiimi

Luo luottamusta, näe tiimisi potentiaali ja rakenna ilmapiiri, joka mahdollistaa menestyksen!

Jukka Jalonen

Tarjoa tiimillesi kokemus, joka käynnistää syksyn vauhdilla, virittää tunnelman ja auttaa saavuttamaan tavoitteet!

Maailmanmestaruuteen joukkueitaan valmentanut Jukka Jalonen puhuu johtajille, johtoryhmille ja tiimeille menestyvästä tiimistä ja sen edellytyksistä. Jukan motivoivassa puheenvuorossa käydään läpi teesit, joilla voittajajoukkue rakennetaan. Luennot nostavat tiimihenkeä sekä antavat johtajille ja esimiehille työkaluja tiimin johtamiseen ja motivaation ylläpitämiseen. Jukan puheiden ydinviestinä on luottamus, johon hän näkee kaiken perustuvan. Näillä opeilla rakennetaan voittavia joukkueita!

Varaa Jukka puhumaan tiimillesi!

Johda tunnelmaa – johda menestystä!

 

Marjo Rantanen

Tunnelmajohtamisen taidot nousevat keskiöön lomien jälkeen, kun tiimit palaavat osittain toimistoille ja uusia työnteonmalleja aletaan ottaa käytäntöön. Mistä kaikesta tunnelma syntyy ja miksi sillä on merkitystä? Miten johtaa omaa ja toisten tunnelmaa muutostilanteissa? Entä miten tunnelma tarttuu digitaalisesti ja miten sitä voi kehittää?

Hyvä tunnelma lisää tuottavuutta, tehokkuutta ja luovuutta sekä auttaa tekemään parempia päätöksiä. Hyvä tunnelma on todellista energiaa: se saa meidät tekemään parhaamme, tiimin loistamaan ja asiakkaat suosittelemaan. Tunnelma on enemmän kuin pelkkä tunne, se on konsepti ja kivijalka, jonka päälle rakennamme tulevaisuuden menestyksen.

Tunnelma on jatkuvassa muutoksessa, ja sillä on juuri nyt väliä enemmän kuin koskaan. 

Marjo Rantanen on tunnelmamuotoilun pioneeri, palkittu puhuja ja lisenssivalmentaja. Hänet tunnetaan kirjoistaan Tunnelmamuotoilu (Talentum Pro, 2016) ja Tunnelmajohtaja (Alma Talent, 2018). Tällä hetkellä Marjo työstää kolmatta kirjaansa, joka käsittelee miten johtaa omaa ja toisten tunnelmaa ketterämmin myös kaaoksessa.

Varaa Marjo puhumaan tapahtumaasi!

Hallitse mieltäsi, kasvata työyhteisön resilienssiä ja jaksa enemmän!

Ihmisyyden ainutlaatuisuus on tehdä ajattelustamme totta. Olemmeko omien ajatusmalliemme vankeja? Mikä on hyvän elämän strategia? Kuinka kasvattaa resilienssiä ja lisätä mielenhallinnan taitoja?

– Vaikeaa on pysähtyä ja yrittää ymmärtää mikä on totta. Painotankin, että vaikeissa tilanteissa hyväksymisen voima on oleellista. Hyväksy se mitä pitää – heti. Sen jälkeen kohdista huomio ja tarkkaavaisuus siihen, mihin voit vaikuttaa ja kerää näin hyvää altistumista elämääsi. Meillä on rajaton voima siihen, mihin kiinnitämme ja kohdistamme huomiomme. Kun elämä menee syvälle ihon alle, koemme elämämme huonoksi. Silloin on priorisoitava toiminta optimismin, luottamuksen ja henkisten voimavarojen varaan. Mieti, mikä on suurin ilmentymä minusta, mikä voin olla tänään? Jos tietoisesti ajattelen, mitä voin olla tässä hetkessä, kuinka paljon se alkaakaan ohjaamaan elämää pitkällä aikajänteellä? Kaikki tapahtuu pikkuhiljaa, joten muutosta ei välttämättä huomaa heti. Kun muutoksen näkee, sen näkevät muutkin kuin sinä. Kysymys on siitä, että me olemme hyvin pikkuhiljaa tehneet asioita toisin ja keskittäneet huomiomme uudella tapaa. Ja se on suurin voimavara, joka meillä voi koskaan olla.

Harri Gustafsberg on mielen suorituskykyä valmentava, tutkiva ja kehittävä filosofian tohtori ja turvallisuus johtamisen maisteri (FT, HTM). Lisäksi hän on palkittu tietokirjailija ja  yrityspuhuja, joka on erikoistunut suorituskyvyn nostamiseen yksilötasolla ja organisaatiotasolla; tiimityön, johtamisen ja yhteisen kulttuurin vaikuttamisen kautta.

Varaa Harri puhumaan tapahtumaasi!

Tue ja rakenna tiimisi kestävää hyvinvointia ja vapauta sen täysi potentiaali!

Emilia Vuorisalmi

Lääkäri, kirjailija Emilia Vuorisalmi puhuu tiimeille kestävän hyvinvoinnin tekijöistä, psykologisen turvan lisäämisestä ja siitä, miten rakentaa tietoisesti neurotieteen avulla kestävää hyvinvointia ja tasapainoa, joka tukee jaksamista.

Emilia on saanut mahtavaa palautetta luennoiltaan sekä niitä seuraavista Q&A -sessioista, joiden aikana Emilia vastaa yleisön kysymyksiin. Näistä syntyvät keskustelut antavat osallistujille paljon omaan elämään vietäväksi ja luovat tapahtumaan ainutlaatuisen kokemuksen. Emilia yhdistää puheessaan mielenkiintoisesti ja innostavasti henkilökohtaisia kokemuksiaan tieteeseen ja antaa konkreettisia työkaluja kuulijoille oman hyvinvoinnin rakennuspalikoiden löytämiseen.

Varaa Emilia tapahtumaasi puhujaksi!

Etsitkö tapahtumaasi ohjelmaa ja elämystä, jotka herättävät tunteita, valavat motivaatiota eivätkä jätä ketään kylmäksi? 

Helena Åhman & Jussu Pöyhönen Banneri

 

Helena Åhmanin ja Jussu Pöyhösen yhteinen musiikin ja puheen yhdistävä luento keskusteluälykkyydestä on ollut kuluneen vuoden kysytty ohjelmanumero. Tuttuja säveliä, vaikuttavia sanoituksia ja tunteita herättävää tulkintaa. Tämä on ohjelmanumero, joka yhdistää tiedon, taiteen ja tunteet, tarjoten elämyksen joka ei unohdu!

Lue lisää!

Petra Gargano Banneri

 

Petra Garganon puheessa yhdistyvät inspiraatio, tarina rohkeudesta sekä opit tiimityöstä ja asenteen merkityksestä. Innostava puhe sisältää yllätyksellisyyttä ja upeita musiikkiosuuksia, jotka tempaavat kuulijan mukaansa unohtumattomalle matkalle. Petra on saanut kiitosta läsnäolostaan sekä kyvystään puhutella yleisöä ja luoda tapahtumaan tarinoiden ja musiikin kautta haluttu tunnelma.

Lue lisää!

Ilmastotietoinen aamu inspiroivassa miljöössä

 

Pata Degerman vie kuulijan syvistä viidakoista napajäätikölle ja merenpohjista aina maailman korkeimmille huipuille tuoden retkikuntien tiimityön tärkeimmät tekijät jokaisen hyödynnettäviksi. Patan puheen aikana nähdään ainutlaatuista kuva- ja videomateriaalia, sekä kuullaan huikeita tarinoita jotka saavat nauramaan, hämmästymään ja näkemään oman asenteen sekä tiimin voiman.

Lue lisää! 

Aki Linnanahde
Aki Linnanahde

Tuo tapahtumasi teema esiin uudella tapaa tai nosta avainhenkilönne parrasvaloihin Linnanahde X Talkshowssa. Talkshown sisältö räätälöidään aina tapahtumaan sopivaksi asiakkaan toiveiden mukaan. Tapahtuman järjestäjänä voitte joko itse miettiä haastateltavan, tai antaa Akin ideoida tapahtuman teeman ja tavoitteen pohjalta haastateltavia omasta verkostostaan, joka kattaa kaikki tunnetuimmat nimet viihdemaailman tähdistä urheilijoihin ja eri alojen asiantuntijoihin.

Lue lisää!

Nordic Business Ethics: Human Rights

Through social media consumers are made aware of horrendous working conditions and forced labor, and that companies that make huge profits do not share these across the supply and value chain. Human Rights is an area which is expected to become more regulated and an area which businesses have to pay more attention to. In the future we will be expected to implement ethics and compliance programs for human rights risks.

During our annual Nordic Business Ethics Day we heard from Finlayson CEO Mikko Koponen, and were amazed about the concrete steps that Finlayson is doing to make sure responsibility is an integral part of the company. We also had an engaging dialogue with the distinguished business ethics professor Guido Palazzo and Mikko Koponen on the challenges and opportunities in relation to human rights.
If you are looking for some inspiration and practical guidance about what human rights really mean and what companies can and should do we strongly recommend this video clip on Mikko’s presentation, followed by a discussion with Guido and Mikko.

Human rights is an opportunity to be embraced, not a risk to be managed!

Link to the video clip!

 

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!