ohjaatteko te muutosta vai muutos teitä

Ohjaatteko te muutosta vai ohjaako muutos teitä?

Ilo irti teknologiasta!

Onko data mörkö? Onko teknologia mahdollistaja? Entä voiko näiden aiheuttamaa muutosta estää?

Suurten hyötyjen mahdollistajana, mutta samaan aikaan haasteellisten kysymysten aiheuttajana, olemme halunneet nostaa teknologian, datan ja niiden aiheuttamat muutokset tähän uutiskirjeeseen. Vaikka tulokulmat tähän laajaan aiheeseen vaihtelevatkin puhujillamme, heitä yhdistää mieletön taito selittää haastavia ja laajoja kokonaisuuksia ymmärrettävästi isoille yleisöille.

Muun muassa näiden tärkeiden aiheiden kysytyt puhujat buukataan nyt syksylle – varmista teidänkin tapahtumaan sopivin sisältö olemalla meihin yhteydessä.

Let’s Talk,
MySpeakerin tiimi

 

Antti Merilehto
Kahvi, viini ja sammakot – miten teet datan avulla parempia päätöksiä

Antti Merilehto

Miten suomalaisten kahvin kulutus liittyy asiakasymmärrykseen? Tähän ja moniin muihin datan hyödyntämistä koskeviin kysymyksiin antaa vastauksen tietokirjailija, tekoälyn ja analytiikkakonsultoinnin parissa työskentelvä ja suosituimpien puhujien joukkoon kuuluva Antti Merilehto. Antin puheenvuorot saavat loistavaa palautetta siitä, että hän pystyy selittämään vaikeat ja monimutkaiset asiat helposti ymmärrettävällä tavalla.

Voit lukea Antin kesäterveiset otsikolla Kahvi, viini ja sammakot – miten teet datan avulla parempia päätöksiä.

Lue Antin kesäterveiset täältä!

 

Henri Hyppönen
Ihmisen ja koneen viisaat päät yhteen

Henri Hyppönen

”Keskiössä ovat ensin ihmiset. Luovuus on organisaation jokaista ihmistä ja prosessia koskeva joukko menetelmiä ja ajatustapoja, jotka tekevät organisaatiosta älykkään. Mutta luovan ongelmanratkaisun roolitus muuttuu voimakkaasti seuraavien vuosien aikana erityisesti koneoppimisen vaikutuksesta. Koneet tulevat osaksi organisaatiota niin avustajina, kanssaluojina kuin itsenäisinä luojina.”

Luova johtaja, tietokirjailija ja sarjayrittäjä Henri Hyppönen puhuu siitä kuinka voimme saada muuttuvasta maailmasta ja tulevaisuudesta eniten irti yhdistämällä  teknologian ja ihmisyyden vahvuudet. Kuinka voimme toimia teknologian ja tekoälyn kanssa tiiminä?

Lue Henrin artikkeli muuttuvasta maailmasta!

 

Laura Kankaala
Varastin identiteettisi, mitä asialle voi tehdä?

Laura Kankaala banneri

Valkohattuhakkeri ja tietoturvatutkija Laura Kankaala on hyväntahtoinen hakkeri, jonka tavoitteena on herätellä ihmisiä todenteolla kiinnostumaan tietoturvamaailmasta. Konkreettisten omakohtaisten esimerkkien kautta Laura havainnollistaa puheissaan tietoturvaan liittyviä riskejä ja sitä, kuinka voimme lisätä tietoturvaa omalta ja organisaationne osilta. ”Järjestelmiä ja sovelluksia rikkomalla maailmasta voi tehdä paremman paikan.”

Lue lisää Laurasta!

 

Martti J. Kari
Informaatiovaikuttaminen tulevaisuuden liiketoiminnassa

Martti Kari banneri

Muutosten läpiviennissä haastavinta on se, että toimitaan epävarmuudessa. Historia tunnetaan, nykyhetki hallitaan mutta tulevaisuus on monikko.”  Entinen pääesikunnan apulaistiedustelupäällikkö, kyberturvallisuuden ja muutosjohtamisen asiantuntija ja filosofian tohtori Martti J. Kari käsittelee puheenvuoroissaan tulevaisuuteen varautumista ja muutosjohtamista ennakoimattomuuden ja yllätyksellisten käänteiden näkökulmasta.

Lue Martin artikkeli informaatiovaikuttamisesta liiketoiminnassa!

 

Sami Honkonen
”Millä tavoin muutoskyvykkyys on kilpailuetu yrityksille?”

Sami Honkonen

”Maailma muuttuu, mutta tapamme johtaa on pysynyt hyvin samankaltaisena vuosikymmeniä. Muutoskyvyttömät organisaatiot raahautuvat maailman perässä pakon sanelemana. Muutoskykyiset organisaatiot taas sopeutuvat nopeasti ja siksi kykenevät hyötymään muuttuvasta maailmasta. Muutoskykyiset organisaatiot korjaavat edistyksen hedelmät.”

Yrittäjänä, toimitusjohtajana ja konsulttityötä pitkään tehneenä Sami Honkonen puhuu yleisöilleen muun muassa organisaatioiden kyvystä sopeutua muutokseen ottaen huomioon muuttuvan maailman ja sen mukana tuomat mahdollisuudet ja haasteet kuten datan hyödyntämisen.

Tutustu lisää Samiin!

 

Sophie Hackford
Explosive technologies are shaping the future

From encoding movies in DNA to pixelating the planet and from virtual universes to prosthetic intelligence, Sophie Hackford will explore how our relationship with ’machines’ is becoming weirder and more complex. She will also ask the big questions about overcoming the ethical, trust and bias issues in our black-box society, so we can make the most of these extraordinary breakthroughs. As a futurist, technologist and researcher, Sophie’s speeches are incredibly insightful and novel, with an enthusiastic take on the topics at hand.

Get to know Sophie!

 

 

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!