MySpeaker

Olemme tänään kaksi vuotta – Iso kiitos teille jokaiselle mukana olostanne matkassamme!

Tasan kaksi vuotta sitten, 6.11.2018 lanseerasimme MySpeakerin. Loimme puhujatoimiston, jossa halusimme alusta asti luoda vahvan yhteisön puhujiemme keskuuteen, toimia vastuullisesti ja avoimesti, tehdä työtä timanttisella laadulla asiakkaidemme kanssa, sekä viedä koko puhujakulttuuria ja puhuja-alaa eteenpäin. Halusimme luoda meistä yhdessä yhteisön, jossa on voimaa.

Näiden kahden vuoden aikana on tapahtunut paljon, ja mikä hienointa olemme koko ajan tehneet työtämme periaatteidemme ja päämääriemme mukaan.  Ensimmäisenä päivänä täällä toimistollamme Espoon Niittykummussa istuivat Johan, Sebi, Olli, Suski ja André, valmiina aloittamaan maailman johtavan puhujatoimiston rakentamisen. Meillä oli silloin, ja on vieläkin, äärimmäisen vahva usko tekemiseemme ja selkeä visio siitä, mihin tulemme menemään ja mitä kaikkea tulemme olemaan.

Puheen lisäksi tarvitaan kuitenkin tekoja! Ensimmäisen toimintavuotemme aikana järjestimme puhujillemme ensimmäiset puhetaitoja kehittävät Retorikas -retriitit, olimme yhteistyökumppanina Nordic Business Forumin puhujakilpailussa, konseptoimme uusia tuotteita: valmennuksia ja koulutuksia puhujiemme kanssa ja aloimme tehdä yhteistyötä CSA:n kanssa, jotta voimme paitsi tuoda asiakkaillemme kansainväliset puhujat helposti, myös auttaa puhujiamme nousemaan kansainvälisille areenoille. Samaan aikaan teimme tiivistä asiakastyötä ja pääsimme toteuttamaan mitä hienompia tapahtumia yhdessä teidän asiakkaidemme ja puhujiemme kanssa.

Olemme tehneet paljon ja kasvaneet vauhdilla näiden ensimmäisten vuosiemme aikana. Tällä hetkellä meillä on 15 hengen tiimi Suomessa ja 7 hengen tiimi Ruotsissa. Lanseerasimme Ruotsiin MySpeaker Scandinavian maaliskuussa 2020, juuri ennen kuin koronarajoitukset astuivat voimaan. Sielläkin olemme kovalla työllä ja erittäin ammattitaitoisella tiimillä, sekä vahvan puhujayhteisön kanssa saavuttaneet vakaan aseman markkinoilla.

Tekemisemme tässä ajassa ja tällä tasolla on ollut mahdollista paitsi teidän upeiden puhujiemme ja asiakkaidemme avulla ja ansiosta, myös jokaisen tiimimme jäsenen asenteen, tinkimättömän työskentelytavan ja motivaation johdosta.

Tämän toisen, äärimmäisen poikkeukselliseksi muodostuneen toimintavuotemme aikana olemme yhdessä ottaneet haltuumme uudet tavat tehdä ja toimia diginä alallamme. Pidimme alle viikko koronarajoitusten voimaan astumisen jälkeen Suomen suurimman avoimen livestriimin työelämän tekijöille. Halusimme näyttää esimerkillämme, mikä on uusi tapa tehdä ja tarjota jokaiselle osallistujille annoksen motivaatiota ja inspiraatiota ajassa, jossa sitä eniten tarvittiin.

Kesäkuussa 2020 lanseerasimme täysin uuden konseptin, MySpeaker Boost-videoluentosarjat etätyöntekijöiden motivaatioksi ja osaamisen kehittämiseksi. Elokuussa varmistuimme siitä, että digi- ja hybiridtapahtumat ovat vallitseva tapa tehdä vielä loppuvuoden, ehkä jopa koko seuraavan vuoden ajan ja päätimme toimia.

Lokakuussa 2020 Suomen puhujaystävällisin studio, MySpeaker Studio avattiin toimistollemme, jotta voimme palvella teitä asiakkaitamme kokonaisvaltaisemmin digitapahtumien järjestämisen kanssa. Lanseeraustilaisuutemme Boost your business -kokosi teidät asiakkaamme ja puhujamme striimin ääreen ja saimme näyttää, mitä kaikkea  on mahdollista tehdä yhdessä tässäkin ajassa. Toivottavasti pääsemme näkemään teitä jokaista studiollamme yhteisten tapahtumiemme merkeissä!

Tavoitteemme viedä puhujakulttuuria eteenpäin ja kehittää koko puhuja-alaa, otti viime kuussa ison askeleen eteenpäin, kun uusi innovaatiomme MySpeaker Rhetorich -lanseerattiin. MySpeaker Rhetorich tulee kehittämään vaikuttavan puhumisen taitoa maailmanlaajuisesti tekoälyn ja retoriikan keinot yhdistämällä.

Nyt 6.11.2020, kaksivuotisjuhlapäivänämme emme voisi olla ylpeämpiä kuluneista vuosista ja kaikesta siitä, mitä olemme yhdessä teidän kanssanne saaneet aikaan. Tiedämme, mikä voima vaikuttavalla puheella on ja miten paljon sitä tarvitaan juuri nyt. Vielä hetken teemme työmme virtuaalisesti, mutta miten mahtavaa onkaan, kun pääsemme taas järjestämään livetapahtumia ja kokemaan yhdessä sen vuorovaikutuksen, energian ja kohtaamisen voiman, josta vaikuttavassa puhumisessa on kyse. Me näemme tällä alalla mahtavan tulevaisuuden ja odotamme innolla, mitä kolmas toimintavuotemme tuo tullessaan.

Iso kiitos jokaiselle teistä. Ilman teitä ei olisi meitä.

Juhlaterveisin,
Johan, Sebi, André, Suski, Olli, Mikko, Johanna, Pinja, Sonja K, Sonja B, Anna, Susse, Nina, Galith, Christophe, Nina, Eva, Stefan, Helena, Klaus, Linnea

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!