keskustelu- ja kohtaamistaidot uutiskirje

Ovatko keskustelu- ja kohtaamistaidot tärkeimmät valttikorttimme työelämässä?

Taitoa ja älykkyyttä kohtaamisiin!

Kohtaamisten merkitys on äärimmäisen tärkeää, mikä korostuu oheisten puhujien sanomana. Heidän moniulotteiset näkemykset vuorovaikutustaitojen merkityksestä ovat inspiroineet tämän uutiskirjeen aiheita.

Kohtaamis- ja vuorovaikutustaidot mielletään monien puhujiemme mukaan tulevaisuuden tärkeimpinä työelämän taitoina. Tämä moniulotteinen taitojen vyyhti pitää sisällään niin keskusteluälykkyyttä, uteliaisuutta, energisyyttä kuin sanatonta viestintää. Pääset tutustumaan näiden aiheiden huippupuhujiimme tässä uutiskirjeessä ja poimimaan heistä sopivimmat teidän tuleviin tilaisuuksiinne.

Innostaviin kohtaamisiin,
MySpeakerin tiimi

 

Helena Åhman
”Kun ihminen kokee tulevansa kuulluksi, ihmeitä tapahtuu”

Helena Åhman & Jussu Pöyhönen Banneri

Mitkä ovat uusimmat vinkit menestyneisiin keskusteluihin, neuvotteluihin ja konflikteihin? Harvardin tuoreimmat tutkitut löydökset, kova käytännön kokemus, viihdyttävät tarinat ja toimivat käytännön vinkit muodostavat työpsykologian tohtori (TkT), tietokirjailija, kriisikeskuspäivystäjä Helena Åhmanin supersuosittujen luentojen ja valmennusten ytimen.

”Keskusteluälykkyydellä onkin sekä taloudellista, inhimillistä että eettistä merkitystä”, hän sanoo tämän aiheen edelläkävijänä, ”ja se on elämämme tärkein taito. Keskusteluälykäs pystyy painetilanteissa keskustelemaan suoraan, mutta tekee sen myötätunnon kautta. Tämän toteutumiseksi käytännössä voimme löytää yllättäviäkin näkökulmia.”

Todella inspiroivien ja jatkuvasti uudistuvien luentojen lisäksi Helena tuo tunnelmaa tapahtumiinne niin kokeneena juontajana, kuin Suurlähettiläät-yhtyeen keulahahmona tunnetun Jussu Pöyhösen kanssa ilahduttavana duona, jonka musiikilla höystetyistä puheenvuoroista ei tunnelmaa puutu!

Haluan Helenan seuraavaan tilaisuuteemme!
Haluan kuulla lisää Helenan ja Jussun duosta!

 

Sami Sallinen
”Hyvät vuorovaikutustaidot ovat luottamuksen perustana”

Sami Sallinen

Entinen huumepoliisi, väkivaltarikostutkija, suojelupoliisin virkamies ja peitetehtävissä ollut Sami Sallinen puhuu neuvottelutaitojen ja vuorovaikutustaitojen käytöstä ja merkityksestä ihmisten kohtaamisissa, etenkin haastavien tilanteiden edessä. Tämän lisäksi Sami valmentaa sanattoman viestinnän ymmärtämisestä ja siitä, mitä itse sanattomasti viestii muille.

Kaikissa vuorovaikutustilanteissa ja kohtaamisissa Samin mukaan: ”Luottamuksen rakentaminen ja vastapuolen vakuuttaminen on kaikki kaikessa. Ilman luottamusta ei pysty rakentamaan tunnesidettä toiseen, eikä yhteistyö suju. Tämä pätee kaikkiin yrityselämän kohtaamisiin ja neuvotteluihin.”

Haluan kuulla enemmän Samista!

 

Hanna Siefen
Uteliaisuuden taito – kun oppiminen on tietämistä tärkeämpää

Hanna Siefen

Oppimisen psykologi, valmentaja ja kirjailija Hanna Siefen puhuu yleisöilleen oppimisen taidosta ja uteliaisuuden kehittämisestä. Ajatuksia herättävässä puheenvuorossaan Hanna johdattelee kuulijan pohtimaan muun muassa sitä, mistä löytyy into ja ilo oppia jatkuvasti uutta, sekä sitä miten voimme jatkuvasti hyödyntää uteliaisuuden taitoa? Puheenvuorot kannustavat meitä reflektoimaan omia oppimistapojamme ja sitä, kuinka voimme viedä niitä eteenpäin.

Haluan kuulla lisää Hannasta!

 

Panu Luukka
Kulttuuri on yksilöä ja yhteisöä voimakkaampi

Panu Luukka

Miten vahvistamme työntekijäymmärrystä ja parannamme työntekijäkokemusta? Suomen johtava yrityskulttuurien ymmärryttäjä ja yrityskulttuurimuotoilija Panu Luukka uskoo, että kulttuuri on aina yksilöä ja yhteisöä voimakkaampi, joten sitä tulee johtaa – tai muuten se johtaa yritystä. Innostavissa puheenvuoroissaan Panu puhuu yleisöilleen voittavan yrityskulttuurin merkityksestä, sen rakennuspilareista ja johtamisesta.

Haluan Panun seuraavaan tapahtumaamme!

 

Saana Rossi
Jokaisella meistä on mahdollisuus rakentaa (työ)elämää, josta innostumme!

Saana Rossi

15 vuoden rekrytointikokemuksen omaava, palkittu HR-johtaja, kirjailija ja hallitusammattilainen Saana Rossi innostuu ja tavoittelee sitä, että me rakennamme inhimillistä, mutta tehokasta ja hyvää työelämää henkilöstön kautta. Kysytyissä puheenvuoroissaan Saana puhuu siitä, miten rakentaa houkuttelevaa työnantajuutta, miten tavoittaa kaikkien haluamia huippuosaajia, sekä siitä miten nykyinen henkilöstö pidetään tyytyväisenä.

Lue lisää Saanasta!

 

Petteri Kilpinen
Energiset ihmiset työmotivaation perustana

Petteri Kilpinen

Yritysvalmentaja Petteri Kilpinen tavoittelee sitä, että organisaatioissa työntekijät kohdataan inhimillisesti ihmisinä. Voittavan organisaation ja joukkueen rakentamisessa tulee Petterin mukaan ottaa huomioon kolme asiaa. Organisaation ja tiimin tulee olla täynnä energisiä ihmisiä, sillä mitä enemmän meillä on energisiä ihmisiä ympärillämme, sitä parempaa kulttuuria voimme rakentaa.

Kun energiset ihmiset ja inspiroiva kulttuuri ovat organisaatiossa ja tiimissä kunnossa, pystymme varmistamaan, että ihmisten motivaatio työtä kohtaan säilyy. Kohdataanko teidänkin organisaatiossa ja tiimissä ihmiset energisinä?

Haluan kuulla lisää Petteristä!

 

Frank Garten
The best communication starts with you

Frank Garten is an expert on intercultural communication and management. As the author of several books and a popular speaker and trainer, he knows that the best communication starts with you. He has worked in technical, commercial and general management positions in Philips and NXP, gaining practical insight into cooperation between people from different cultural backgrounds.

Frank’s ambition is to train professionals to become stronger, more effective and achieve optimal results through meaningful dialogue. In his presentations Frank challenges and confronts, with an empathetic and a result-oriented mindset.

Read more about Frank!

 

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!