Palkinto puhujille

Palkinto puhujille

Onnittelut MySpeaker yhteisön arvostetuille, monipalkituille puhujille Helena Åhmanille ja Harri Gustafsbergille bisneskirjapalkinnon yleisöäänestyksen voitosta.

Tilannetaju – päätä paremmin kirja kuvaa kahdeksan parempaan tilannetajuun johtavaa elementtiä ja antaa selkeitä käytännön vinkkejä, miten säilyttää toimintakyky ja välttää vääriä ratkaisuja. Sen avulla oppii samalla aiheeseen liittyvästä uusimmasta tutkimuksesta ja käytännön kokemuksista.

Tilannetajulle on kysyntää. Miten tilannetajusta voi tehdä menestystekijän?

Mitä tapahtuu stressaavissa ja mieltä kuormittavissa tilanteissa? Tämä teos on ajankohtainen työelämän tekijöille, yhteisöille, johtajille ja jokaisen yksilön arjessa.

Aihe mistä he kirjoittivat yhdessä kirjan Tilannetaju – Päätä paremmin auttaa meitä jokaista selviytymään elämän eri tilanteissa ja vastaantulevissa haasteissa – päättämään paremmin, välttämään vääriä ratkaisuja. Isossa organisaatiossa väärien päätösten seuraukset voivat näkyä pitkään ja laajasti paitsi henkisellä myös taloudellisella puolella.

Tilannetajua tarvitaan kaikenlaisissa hetkissä. Arkielämässä päätökset voivat liittyä esimerkiksi siihen, milloin on hyvä hetki sanoa ääneen asiansa tai milloin on sopivaa lähestyä toista ihmistä. Yksi parempi tai nopeampi päätös voi ratkaista yrityksen ja yksilön kohtalon. Yksi väärä kommentti väärässä paikassa voi pilata tärkeän luottamussuhteen. Tilannetajun kadottaminen kriittisessä kohdassa voi muuttaa kaiken.

Harri ja Helena puhuvat aiheesta ja tekevät laajempia valmennuksia organisaatioille ja johdolle. Valmennus sopii heille, jotka haluavat selkeitä käytännön keinoja, joilla säilyttää toimintakyky ja välttää vääriä ratkaisuja paineisissakin tilanteissa.

Helena Åhman on työpsykologian tohtori (TkT), KM, mm. Nokialla ja Mercuri Urvalissa työskennellyt Vuoden puhuja ja Ekonomien kirjallisuuspalkinnon voittanut johdon sparraaja.

Harri Gustafsberg on filosofian tohtori (FT), HTM, ja poliisin Karhu-ryhmän entinen operatiivinen johtaja, palkittu yrityspuhuja ja resilienssitutkija.

Suomen Ekonomien kirjallisuuspalkinto jaetaan joka toinen vuosi. Sen tavoitteena on kannustaa jokaista kehittämään itseään ja omaa osaamistaan lukemalla hyviä suomalaisia yrityskirjoja sekä antaa näkyvä tunnustus kirjoittajalle tai kirjoittajaryhmälle, joka on aikaansaanut erityisen ansiokkaan teoksen.

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!