kesäpäivät

Parhaat ideat osallistaviin etäkesäpäiviin tiimeille!

Nyt järjestetään kauden tärkein tapahtuma tiimeille. Kuinka muistat, ilahdutat, kiität ja inspiroit tiimiäsi toisen poikkeuksellisen kevään jälkeen? Nyt jos koskaan kaivataan yhteistä hetkeä yhdessä. Kokosimme yhteen virtuaalitapahtumien kysytyimmät osallistavat ohjelmanumerot tiimillesi. Onko tunnelmaa nostattava livemusiikki, rennossa tunnelmassa ruoanlaitto, treenaaminen, mystisestä taikuudesta nauttiminen vai yhdessä nauraminen teidän juttunne?

Autamme sinua rakentamaan juuri teidän tiimillenne sopivimman kokonaisuuden kesäpäiväksenne – ja toteuttamaan sen helposti sekä vaivattomasti MySpeaker Studiossamme!

Innostetaan yhdessä tiimejä!
MySpeakerin tiimi

Hans Välimäen Virtuaalinen kokkikoulu on täydellinen tapa viettää etäkesäpäiviä yhdessä! 

Hans VÄlimäki

Alkuvuoden kysytyin ohjelmanumero yritystapahtumiin! Tämä on elämys, joka osallistaa, nostattaa tunnelman kattoon ja päättää yhteisen etäkesäpäivänne maistuvan kolmen ruokalajin illallisen äärelle! Hans Välimäen Kokkikoulu on moderni, antoisa, yhteisöllisyyttä luova elämys – ja täydellinen ohjelmanumero tiimien kesäpäiviin!

Hans Välimäen virtuaalisessa kokkikoulussa pääsette valmistamaan valitsemanne menun mukaisen illallisen yhdessä Hansin kanssa. Osallistava chat takaa yhteisöllisyyden, ja Hansin tapaan lähetys on höystetty huumorilla! Virtuaalinen kokkikoulu on ollut alkuvuoden kysytyin konsepti tiimien tapahtumiin – eikä syyttä. Kokkikoulussa yhdistyvät paljon kaivattu yhteinen tekeminen, tiimihengen nostattaminen sekä ravintolamenun nauttiminen tapahtuman päätteeksi.

Lue lisää ja tutustu menuihin tästä!
Ota yhteyttä ja varaa Hansin kokkikoulu kesäpäiviinne!

Etäkesäpäivien tunnelma nousee kattoon livemusiikilla ja motivoivilla tarinoilla!

Studiossamme on toteutettu useita tiimipäiviä ja yritysten tärkeitä juhlia, joissa musiikki on nostanut tunnelman kattoon striimin välityksellä! Petra Gargano on yksi kysytyimmistä asiakkaidemme tiimipäivien tunnelmannostattajista. Hän yhdistää musiikin sekä motivoivat tarinat uraltaan – ja tarvittaessa toimii kesäpäivien lähetyksen valovoimaisena juontajana! Tutut kappaleet aina TikTakin ajoilta, sekä Petran uuden tuotannon teokset ovat mahtavia tunnelman nostattajia, kun on aika koota tiimi striimin ääreen viettämään aikaa yhdessä, kepeällä ja iloisella tunnelmalla!

Luo juhlatunnelmaa ja varaa Petra esiintymään kesäpäivillenne!

Miltä kuulostavat inspiroivat etätreenit, hulvattoman hauskat tanssitunnit ja annos motivaatiota? 

Johannes Hatsolo Hattunen

Nyt kaivataan heittäytymistä hetkeen, irtiottoa arjesta ja yhteistä hauskanpitoa! Johannes ”Hatsolo” Hattunen on nostattanut satojen tiimien energiaa osallistavilla aktiviteeteillaan etänä. Olipa kyseessä etätreeni, tanssitunti tai osallistava luento, ovat osallistujat hymy huulilla ja fiilis katossa alusta loppuun asti! Johanneksen aktivoiva osuus onkin täydellinen etäkesäpäivän ohjelmanumero. Ottakaa ilo irti treeneistä ja muistakaa jakaa chatissa tai yhteisissä kanavissanne tunnelmia tiiminne kesken!

Ota yhteyttä ja kerromme lisää Johanneksen osallistavista ohjelmanumeroista tiimeille!

Antakaa mentalistin lukea ajatuksenne, opetelkaa yhdessä taikatemppuja tai kokekaa korttitemput etänä! Tässä taianomaiset ohjelmanumerot kesäpäiviinne!

Noora Karma vie yleisönsä mentalismin ja taikuuden maailmaan virtuaalisesti! Mentalismi kärjellä voidaan tehdä yksi näyttävämpi numero ( ”Wilhelm Tell” ammunta, hypnoosi & levitointi tms.) ja interaktiivisena verkossa ennustus, korttitemppu ja muuta mentalismia joissa avustajina toimivat linjoilla olevat.

Varaa Noora Karma viihdyttämään tiimiäsi!

”Mitä silmät saavat todistaa, sitä järki ei pysty selittämään. Henrin taikuus on parasta hyvän tuulen viihdettä vuosikausiin!”  Henri Kemppaisen virtuaalishow osallistaa etäyleisön taikuuden maailmassa.

Shown kesto 15 – 30 minuuttia ja se toteutetaan yhdessä tai kahdessa osassa tapahtuman aikana toiveidenne mukaan!

Varaa Henri Kemppainen ja tuo taikuutta tiimillenne!

Mentalisti Jose Ahosen etäshowt viihdyttävät, yllättävät ja hämmästyttävät yleisöjä tarjoten telepatiaa osallistujille. Josen ”Etäilyttävää” -etäshowssa korttitemppuja tehdään ajatusten voimalla etänä. Perinteiset mentalistin temput toimivat striimin välityksellä ja hämmästyttävät tiiimiä.

Varaa Jose Ahosen ”Etäilyttävää” -etäshow tiimillesi!

Miltä teidän kesäpäivänne näyttävät? Järjestä virtuaaliset kesäpäivät helposti ja vaivattomasti MySpeaker Studiossa!

TOmi Kaukinen

Millaisia virtuaalikesäpäiviä tiiminne kaipaa? Koostuuko yhteinen hetkenne osallistavasta ohjelmasta, henkilöstönne onnistumisten nostamisesta, motivoivasta puheesta, musiikista – vai yhdistelmästa tätä kaikkea! MySpeaker Studiossa on toteutettu upeita, tiimien tunnelmaa nostattavia tapahtumia mitä monipuolisimmilla ohjelmakokonaisuuksilla. Miltä teidän kesäpäivänne näyttävät? Ole yhteydessä ja kerromme virtuaalitapahtumien mahdollisuuksista, sekä toimiviksi todetuista tavoista ilahduttaa, kiittää ja kannustaa tiimejä striimin välityksellä!

Tutustu MySpeaker Studioon ja aloitetaan kesäpäivienne suunnittelu!

Mitä asiakkaamme kertovat järjestämistään digitapahtumista tiimeille:

”Erinomaisen virtuaalitapahtuman tuottaminen koostuu monista palasista. Odotukseni elämänturvayhtiömme esimiespäivän toteutuksesta MySpeakerille olivat kovat. Tavoitteeni oli jälleen kerran tehdä upea ja ikimuistoinen päivä; ei puolivillaista striimiä vaan oikeasti vaikuttava ja vakuuttava päivä. MySpeaker –ei vain lunastanut – vaan ylitti kaikki odotukseni. Kaikille osa-alueille 10+. Mieletön palvelualttius, hyvä fiilis ja asiakkaan kuunteleminen, toimiva studio ja moitteeton tekninen toteutus!”
-Marja Salminen, HRD-päällikkö, LähiTapiola

 

”MySpeakerin kautta mahdollistui upeiden etäpikkujoulujen järjestäminen ja kokemus nousi uudelle tasolle. Saimme yhdistettyä ammattimaisen juonnon ja musiikkiesityksen, tuotua coctail-koulun ihmisten koteihin ja Remon kautta onnistui virtuaaliset illalliset ja pienryhmäkokoontumiset etäbilepöydissä. Ihmisiltä tuli positiivista palautetta ja itsellekin oli energisoivaa päästä lavalle studiossa jokapäiväisten videopuheluiden sijaan. Susannan ja Sebastianin kanssa oli miellyttävää tehdä yhteistyötä. Panostaminen etäjuhliin kannatti!
Meidän bileet on noteerattu ja sen innostamana muutkin ovat jo ottaneet yhteyttä vastaavien tapahtumien tiimoilta MySpeakeriin.”

-Maija Fast, HR Manager, Bird & Bird

 

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset virtuaalikesäpäivät tiimillesi!

 

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!