Pidä etätyötä tekevät tiimisi motivoituneina. Vahvista työn merkityksellisyyttä!

Sonja Kuusela Yhteystiedot

”Etätyö on kirkastanut monessa työyhteisössä ajatuksen siitä, ettei työ ole vain työtä – vaan se on niin paljon muutakin. Merkityksellisyys löytyy motivoivan työn tekemisestä ja niistä ihmisistä, joiden kanssa jaamme päivittäin etätyön haasteet. Nyt on se hetki, kun tiimeissä kaivataan entistäkin enemmän motivaation valamista, yhteisöllisyyden lisäämistä ja niitä pieniä tekoja, jotka toimivat etätyöaikana työyhteisön liimana sekä etäyrityskulttuurin tukena.

Olemme toteuttaneet asiakkaidemme kanssa lukuisia upeita, ja mitä idearikkaampia kokonaisuuksia tiimien motivoinnin tueksi, sekä työn imun ylläpitämiseksi.

Kannustan ehdottomasti kuuntelemaan tiimejä – mistä he tarvitsevat inspiraatiota.
Oikea puhuja, joka antaa tiimille kipinän ja ajatuken voiman on niin vahva, että sen seurauksena voi tapahtua ihmeitä. Olen päässyt kuulemaan tänä vuonna paljon tarinoita ja palautetta asiakkailtamme. Silloin tiedän, että olemme puhujan kanssa onnistuneet.

Inhimillisyys, empatia, ainutlaatuisuus ja oma voimamme ovat asioita, joita jokainen meistä voi varmasti peilata itsensä kanssa tällä hetkellä.”

Pidetään yhdessä tiimeistämme huolta!
Sonja Kuusela
Sales & Marketing Manager


Pauli Aalto-Setälän uusi luento ”Kuinka pärjätä kriisissä?” antaa työkalut työn merkityksellisyyden lisäämiseen ja etätyöstä nauttimiseen!

Pauli Aalto-Setälä

Kokenut mediavaikuttaja, moninkertaisesti palkittu juontaja ja toimittaja, työelämäprofessori ja useiden media- ja teknologiayhteisöjen johtaja palaa nyt puhujalavoille auttaakseen muita! 

Paulin rohkaiseva, rehellinen ja hyvin käytännönläheinen puheenvuoro on suunnattu jokaiselle, joka haluaa menestyä tavoitteissaan ulkoisista haasteista huolimatta. Pauli on johtanut pandemian aikana Suomen suurinta markkinointiyhtiö Dentsua ja kerännyt luentoonsa uusimman tieteellisen tutkimustiedon etätyöstä, motivaatiosta ja merkityksellisen työn myyteistä.

– Nyt on rakennettava sisäistä motivaatiota ja luotettava työyhteisöön ehkä enemmän kuin koskaan. On tunnistettava työn merkitys – ja työn merkityksellisyyteen vaikuttavat avaintekijät. Kriisissä meidän on vahvistettava niitä syitä, joiden vuoksi ihmiset oikeasti työskentelevät. Nyt on keskusteltava avoimesti, jotta jokainen tuntee omat motiivinsa. Motivaation ja merkityksellisyyden ylläpitämiseksi tällaisina aikoina ihmisille pitäisi jäädä aikaa myös oppia uutta – ja yritysten tulisi mahdollistaa ne keinot joilla nämä tehdään.

Lue lisää Paulin uudesta luennosta!


Näin rakennat tiimihenkeä ja aitoa yhteyttä äärimmäisen etäisyyden aikana!

Emilia Lahti

Organisaatiot, jotka menestyvät pandemian aikana ja sen jälkeisessä maailmassa, ovat ne, joissa asetetaan ihmiset etusijalle samalla, kun teknologiaa hyödynnetään ketterästi ja innovoidaan skaalautuvasti. Tämä edellyttää tiimien psykologisen turvallisuuden vahvistamista entisestään.

Palkitun kouluttajan, maailman ensimmäisen sisututkija Emilia Lahden kysytyimmät puheenvuorot käsittelevät epävarmuuden kääntämistä voimavaraksi. Tiimihengen ja aidon yhteyden rakentamista. Sekä omien sisäisten vahvuuksien löytämistä ja sisun voiman hyödyntämistä kokonaisvaltaisesti elämässä.

-Puhun ja koulutan yrityksiä paljon tasapainon löytämisestä lujuuden, sisun ja lempeän voiman välillä. Itselleni oli iso oivallus huomata aikanaan, että minun on ollut toisinaan helpompi olla itselleni ankara kuin lempeä. Tutkimus kuitenkin osoittaa, että psykologinen turva ja positiiviset emootiot avaavat tien parhaisiin suorituksiin – niin itselle kuin tiimeille. Vaikka sisun ilmentyminen vaihtelee, on sen mekaniikka pohjimmiltaan sama: se kulkee toivon, rohkeuden, antautumisen ja sisua tukevien rutiinien kautta. Jotta tämän voiman äärelle pääsee, on tutustuttava omiin sisäisiin voimavaroihinsa. Tämä taas johtaa meidät tielle, joka vapauttaa tiimimme piilevät voimat ja potentiaalit.

Lue Emilian haastattelu sisusta!


Varmista, että seuraava mahdollinen korona-aalto ei ole työyhteisösi uupumusaalto!

Älä anna jatkuvan etätyön aiheuttaa uupumusaaltoa työyhteisössäsi! Tunne kontrollista  on uupumuksen ennaltaehkäisyn keskeinen tekijä. Samat menetelmät, jotka tehostavat työskentelyä, vähentävät kuormitusta, sekä jäsentelevät asiantuntijatyön ja huippusuorituksiin tähtäävien tiimien tekemistä. 

Tomi Kaukisen uusin puhe ”Ehkäise uupumusaalto”  kokoaa yhteen työelämän tehokkaimmat ja toimivimmat työskentelytavat. Itse burnoutin kokenut Tomi nostaa puheessa kaunistelematta esiin omien tarinoidensa kautta jokaiselle tutut etätyöskentelyn kipukohdat ja aikasyöpöt, ja paljastaa toimivat keinot niiden korvaamiseen paremmilla käytännöillä. Tomi jakaa vinkkinsä tehokkaampaan ja jaksamista tukevaan työskentelyyn, joiden avulla paitsi pidetään omista rajoista ja jaksamisesta huolta, päästään myös tehokkaasti tuloksiin ja tavoitteisiin. Tämä on puheenvuoro, joka herättää tarkastelemään omaa työskentelyä, pitämään huolta jaksamisesta ja lisäämään itsensä ja oman työnsä entistä itsenäisempää johtamista!

Varaa Tomi puhumaan tapahtumaanne!


Esittelyssä yksi kysytyimmistä uusista juontajistamme – Amel Gaily

Amel Gaily on dynaaminen ja tilannetajuinen, vahvan kokemuksen digitapahtumien juonnoista omaava moderaattori. Amel on lunastanut paikkansa yritystapahtumien juontajana, ja hän saa jatkuvasti mahtavaa palautetta asiakkailtamme viestinnän selkeydestä, sanavalmiudesta sekä rentoudesta. Tämän lisäksi Amel voi moderoida paneelikeskustelut ja tapahtumat taidokkaasti niin suomeksi kuin englanniksi. Amelilla on pitkä kokemus puhumisesta ja esiintymisestä, niin suuremmille kuin pienemmillekkin yleisöille.

Lue lisää Amelin juontajaprofiilista!


Tarjoa tiimillesi uusia tapoja pitää työn ilo yllä! Valmiit Boost- videoluentosarjamme tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet kokoontua etänä yhteen motivoitumaan, oppimaan ja toimimaan tärkeiden keskustelujen avaajana.

MySpeaker Boost – videoluentosarjat vastaavat tiimien suurimpaan tarpeeseen tässä hetkessä – kokoontua etänä yhteen inspiroitumaan ja jakamaan ajatuksia pinnalla olevista teemoista. Videoluentosarjamme pitävät sisällään 19 huippupuhujan 10 minuutin klipeiksi pilkotut videoluennot. Niiden hyödyntäminen tiimien osaamisen kehittämisen ja inspiroinnin tukena on helppoa, tehokasta ja ne mahdollistavat juuri organisaatiollsi sopivimmat käyttötavat. Autamme mielellämme räätälöimään tarpeisiinne sopivimman osaamisen kehittämisen kirjaston – ja  parhaat tavat hyödyntää videoluentosarjoja etätyön aikana!

Selaa huippupuhujien videoluentosarjoja tästä!


 

”Tällä hetkellä vahvoina teemoina bisneskentästä nousee erityisesti henkinen suorityskyky, tulevaisuuden työ ja itsensä johtaminen, muutos, kasvu, inhimillinen johtaminen ja tiimityö. Vaikuttavia tarinankertojia tarvitaan nyt antamaan rohkeutta, inspiraatiota ja uusien mahdollisuuksien näkemistä tiimeille ja yksilöille tänä haastavana aikana.”


Toteuta digitapahtumasi vastuullisesti, turvallisesti ja toimivasti MySpeaker Studiossamme!

MySpeaker-Studio-3-scaled

MySpeaker Studiossamme digitapahtumien järjestäminen onnistuu turvallisesti ja vastuullisesti ohjeistusten ja säädösten mukaan. Muunneltavat 200m² tilat, tarvittaessa käyttöön otettavat erilliset huoneet, sekä pieni tekniikkatiimi takaavat turvavälien sekä kokoontumisrajoitusten mukaiset tapahtumien toteutukset laadusta ja vaikuttavuudesta tinkimättä! Toteuta turvalliset digitapahtumat turvallisesti kanssamme!

Lue lisää MySpeaker Studiosta!


Suunnitellaan yhdessä uudet tavat motivoida tiimejäsi!

Kuinka tarjoat tiimillesi uusia tapoja kehittää osaamista, oppia uutta ja inspiroitua etänä? Autamme löytämään parhaat keinot pitää henkilöstöstänne huolta. Ideoimme kanssasi niin yksittäisten tapahtumien sisällöt, kuin pitkäkestoisetkin osaamisen kehittämisen kokonaisuudet.

Poikkeusaikoina olemme saaneet auttaa asiakkaitamme motivoimaan tiimejä erilaisten aktivoivien formaattien, sekä konseptoitujen viikottaisten yhteisien hetkien avulla. Ideoidaan yhdessä, miten motivoit tiimiäsi ja autat työyhteisöäsi jaksamaan!

Ota yhteyttä ja aloitetaan suunnittelu!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!