kesäpäivät

Piristä, innosta ja johdata tiimisi energisenä kohti kesää!

Nyt halutaan kaikkea muuta paitsi tylsää. Työyhteisöissä kaivataan viihtymistä ja hyvää fiilistä. Ennen kesää tapahtumiin halutaan sisältöä, joka on kevyttä, hauskaa –  tuoden ihmiset yhteen sekä innostamaan ja energisoimaan.

Onko teilläkin aika virittäytyä kesätunnelmaan? Yllätä tiimisi vielä ennen lomia! Me autamme mielellämme ideoimaan erilaisia mahdollisuuksia ja toteutuksia yhdessä innostavien puhujiemme kanssa!

Kesäterveisin,
MySpeakerin tiimi

Klaus Härö – Tiimityö elokuvassa – paakkelsia vai pakkopullaa?

Klaus Härö

Palkittu elokuvaohjaaja Klaus Härö puhuu yleisöille tiimityöstä omakohtaisten tarinoiden ja toimivaksi todettujen käytäntöjen kautta. Urallaan hän on oppinut, kuinka ihmiset eri osaamisella ja taustoilla saadaan toimimaan yhteisen tavoitteen eteen, luottamuksen rakentaen ja jokaisen vahvuudet esiin tuoden.

”Mestariteoksen syntymisessä jokaisen työpanos on yhtä tärkeä. Katsokaa elokuvan lopputekstejä – pitkä litania nimiä toistensa perään! Yksin ei saada mitään aikaiseksi , kertoo kansainvälisesti arvostettu elokuvaohjaaja Klaus Härö. Hänellä on ilmiömäinen kyky huomata jokaisen potentiaali ja valjastaa se käyttöön sekä saada tiimi tekemään yhteistyötä. Klaus puhuu yleisöille tiimityöstä, johtamisesta sekä työn merkityksellisyyden tärkeydestä. Tämä puheenvuoro todellakin tempaa mukaansa ja vie kuulijan kulissien taakse!

Klaus Häröä kuvataan poikkeukselliseksi kulttuurialan puhujaksi, joka osaa inspiroida meitä parempaan johtamiseen, työyhteisön kehittämiseen, sekä omien säröjen esiin tuomiseen inspiroidakseen muita.

Lue lisää Klausista!

Jenni Janakka: Miten voimme kasvaa ihmisinä empatian avulla?

Me elämme täällä aina toistemme kanssa ja se on hyvä asia! Jenni Janakka aka ”Asennemuija” on sanonut, että ihminen on lähtökohtaisesti kömpelö ja kusipää, mutta hän yrittää parhaansa – ja se on nimenomaan toiset ihmiset, jotka tekevät meistä hyviä.

Jenni on suosittu kirjailija, kirjoittaja ja puhetaiteilija aloitti uransa näyttelijänä ja on esiintynyt mm. elokuvissa 8-pallo, Vares – Huhtikuun tytöt sekä Luokkakokous. Hänet on nähty myös televisiosarjoissa Pelimies ja Koukussa.

Jenni haluaa auttaa kuulijoitaan tunnistamaan oman osaamisensa, sanoittamaan sen ja olemaan ylpeä tekemisestään. Hän rohkaisee, motivoi ja valaa uskoa kuulijaan, omien tarinoiden ja havaintojensa kautta. Jennin esimerkkitarinat yhdistettynä suoraan puheeseen ja vaikuttavaan esiintymiseen pitävät kuulijat otteessaan. Tämä on puheenvuoro, joka ei jätä ketään kylmäksi!

Lue lisää Jennistä!

Sari Havas: Vapauta piilokapasiteettisi organisaatiosi käyttöön!

Tyypillisesti organisaatiossa on jopa 30% kapasiteettia, jota ei ole huomattu. Kiinnittämällä huomio kommunikaatioon ja yhteistyötaitoihin, voidaan nostaa organisaation työkykyä, luovuutta, sitoutumista ja innostumista. Ja tietysti myös menestymistä! 

”Kun vuorovaikutus toimii hyvin, asiat luistavat kuin itsestään. Ideat nousevat siivilleen, innostunut ja luova ilmapiiri imaisee kaikki mukaansa. Toivottu päämäärä saavutetaan ja ehkäpä enemmänkin.”

Näyttelijä Sari Havaksen luentojen keskiössä on itsensä tuntemisen ja omien toimintatapojen tunnistamisen merkitys matkalla kohti parempaa vuorovaikutusta. Sari antaa kuulijoille teattereista ja näyttelijän työstä poimitut parhaat työkalut erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin. Tämä luento antaa kaivattua piristystä ja intoa tiimille ja kokonaisille työorganisaatioille.

Lue lisää Sarista!

André Noël Chaker – Pakoon Jumilompolosta – Tie onnellisempaan työelämään!

retorikas-retriitti-Andre-noel-chaker
 

Miten voimme sopeutua alati muuttuvaan työelämään? Mistä löytyvät ainutlaatuiset vahvuutemme?  Monipalkittu puhuja ja tietokirjailija André Noe¨l Chaker lupaa kuulijoillensa uudenlaisia näkökulmia työelämän merkityksellisyyteen ja kykyyn toimia ja tuntea onnellisuutta. Puheessaan hän nostaa esille suomalaisen sisun ja kertoo valloittavia tarinoita positiivisen ainutlaatuisuuden löytäneistä ihmisistä ja siitä, mitä voimme oppia heiltä.

Andrén tarina ”Pako Jumilomposta – tie onnellisempaan työelämään” kertoo yksilön ja yhteisön matkasta tulevaisuuden onnellisempaan työelämään. Tämä luento on täynnä intoa, iloa ja tunnetta!

”Avoimuus, osaaminen ja itsetuntemus sekä suomalaisten ainutlaatuinen sisukkuus ovat merkittäviä taitoja. Kun ajatellaan avoimesti ja yhdistetään osaaminen, tieto sekä kyvyt ja tahto, voidaan saavuttaa mitä tahansa ja se on tie onnellisempaan työelämään.”

Lue lisää Andrésta!

TOMATO: Miten bändisi saadaan soimaan?

Kuvaako työyhteisöäsi sanat: yhteisöllisyys, mielekkyys ja arvostus? Onko työyhteisön jäsenten motivaatio hakusessa ja arvostus pelkkä sanahelinää? Soiko bändinne soittimet yhteen vai ollaanko teillä enemmänkin epävireisiä?

TOMATO eli Tom Pöystin ja Mato Valtosenluentoshowssa puhutaan mielekkäästä ja motivoituneesta tiimistä sekä merkityksellisyyden tunteesta työyhteisössä. 

Tämä on kaivattu piristys, ja rentouttava luento, kun halutaan yhdessä iloita, ja innostua!

TOMATO eli Tom Pöysti ja Mato Valtonen ovat monessa liemessä keitetty parivaljakko, jonka taustoista löytyy teatteria, elokuvaa, TV:tä, radiota, kirjoja, Rock’n’Rollia, mobiilipalveluiden alkukehitystä, matkailua ja turismia. He ovat oikeita yrittämisen iki-yrittäjät ja elämän kulinaristeja. 

Mottoja vuosien varrelta:

  • Saa olla kivaa. Ilo ja innostuminen eivät ole pinnallisuutta, vaan tarpeellisia asenteita
  • Mulkkujen kanssa ei tehdä päivääkään töitä!
  • Onnistuminen ei ole muilta pois, vaan kannustin kaikille
  • Kysymys on monesti vastausta viisaampi
  • Katkeruus on tappava tauti
  • Yllätä ja yllätyt itsekin
  • Entäs jos kaikki oltaiski samalla viivalla?
  • Tillin oksa tekee leivästä herkun. Löydä tillisi!

Lue lisää Tomato -showsta!

Elina Gustafsson: Rohkeus, asenne ja ennakkoluulottomuus vievät pitkälle!

Elina Gustafsson
 

Elina Gustafsson on entinen nyrkkeilijä ja nyrkkeilyn Euroopan mestari. Hän kertoo puheenvuorossaan elävästi oman tarinansa, josta ei persoonaa puutu. Puheessa on asennetta, luottamusta, pilkettä, rohkeutta, päättäväisyyttä, motivaatiota, itseensä uskomista ja yrittämistä. Tarina ei varmasti jätä kylmäksi ja kannustaa kuulijaa omien unelmien toteuttamiseen. Puheen pääviesteiksi nousevat rohkeus, asenne ja ennakkoluulottomuus sekä turvallisen ilmapiirin merkitys.

Lue lisää Elinasta!

Olemme apunasi, kun on aika suunnitella seuraavan tapahtuman innostava sisältö!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!