Podcast Helena Åhman

Podcast Helena Åhman: ”Kaikki tekeminen liittyy ihmismieleen”

Helena Åhman on edelläkävijä, joka on vaikuttanut urallaan menestyksekkäästi kymmeniin tuhansiin ihmisiin Suomessa ja maailmalla, start-upeista pörssiyritysten ylimpään johtoon. Koulutukseltaan hän on työpsykologiasta väitellyt tekniikan tohtori, kasvatustieteiden maisteri, luokanopettaja ja markkinointitutkinnon suorittanut ja neurojohtamista opiskellut suggestoterapeutti. Hän on myös kymmenettä kirjaansa valmisteleva tietokirjailija, rikoskirjailija ja valokuvaaja, joka kuvittaa kirjansa itse.

Let’s Talk -Podcastissa Helena kertoo MySpeakerin markkinointijohtajalle omaa tarinaansa ja mistä hänelle on syntynyt elämän oivallukset ja innostuksen kohteet. Hän kertoo panttivankipsykologiaopiskeluistaan maailman tunnetuimpien pankkivankineuvotteljioiden kanssa ja myös sen, mitä hän on oppinut lamaantumisesta, luopumisen tuskasta ja miten meillä kaikilla on valinnan hetkiä elämässä.

Hän puhuu tekemästään vapaaehtoistyöstä ja siitä miten kaikki asiat joita hän tekee liittyvät jollain tavalla ihmismieleen. Hän puhuu siitä miten tärkeää on osata käydä vaikeita keskusteluja arjessa ja miten olennaista on löytää oman elämän tärkeys ja merkityksellisyys. ”Ihmisen mieli menee sinne minne tunne menee,” Helena toteaa.

Helena puhuu rakkaudestaan kirjoittamiseen, valokuvaamiseen ja musiikkiin ja kertoo miten kaiken keskiössä on ihmismieli. ”Kirjoittaminen, puhuminen, valmentaminen ja puhuminen ovat vain erilaisia katsantokantoja samaan asiaan.” Tilannetajun perusteet

Lempikirja: Professor Philip Zimbardo: How Good people turn Evil
Lempiruoka: Espanjalainen ja Italialainen keittiö, esimerkiksi paella
Mikä saa sinut heräämään aamuisin:  Elämän tarkoitus on viedä eteenpäin viestiä ihmismielestä ja keskusteluälykkyydestä. Ikäänkuin olla juuri se ihminen, joka hakee tietoa eri paikoista. Asioiden yhdistäminen on mun juttu.

Kuuntele podcast täältä:

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!