Puhuja-alalla tapahtuu!

Uutuuksia puhuja-alalta

Puhujiltamme on taas luvassa paljon uutta ja haluammekin nostaa tätä sisältöä teille ensimmäisten joukossa. Uutiskirjeeseen on koottu uutisia sekä uusista puhujista, että konkari puhujien uudesta sisällöstä.

Sen lisäksi, että lupauksemme on tuoda teille uutuuksia alalta ensimmäisten joukossa, haluamme entisestään parantaa kohdennettua ja yksilöityä palveluamme teille. Olemme tällä viikolla ottaneet käyttöön Chat-palvelun sivuillemme, missä myyntitiimimme kokenut jäsen Elias Juusela on auttamassa teitä kaikissa puhujasisältöön liittyvissä kysymyksissä. Tulkaa tervehtimään Eliasta chattiin!

Let’s Talk,
MySpeakerin tiimi

 

Kari Ketonen ja Harri Gustafsberg
Komentajien kehityskeinot työelämään!

Harri gustafsberg Kari Ketonen Komppania 2

Jos et hallitse stressiä, stressi hallitsee sinua! DiscoveryPlus kanavan ”Komppania Ketonen ja Gustafsberg” -ohjelmasta tutut komentajat Kari Ketonen ja Harri Gustafsberg ovat lyöttäytyneet yhteen myös puheen saralla. Heidän uusi yhteinen puheenvuoronsa on mainio kokonaisuus työyhteisöihin, joissa kaivataan huumorintäyteistä puheenvuoroa kivenkovilta vuorovaikutuksen, johtamisen ja stressinhallinnan ammattilaisilta.

Puheenvuoro on räätälöitävissä muun muassa vuorovaikutuksen, neuvottelun ja tiimityön teemojen mukaisesti keskittyen johtamistaitoihin, esiintymiseen, ihmisten erilaisuuteen ja yksilöiden itsetuntemukseen.

Lue lisää Karista ja Harrista!

 

Jenni Janakka
Empatiakoulu – välineitä työelämässä jaksamiseen

Puhetaiteilija, näyttelijä podcast-juontaja ja suosittu kirjailija Jenni Janakka tarjoilee uudessa puheenvuorossaan viihdyttävään tyyliin kirkkaita oivalluksia työssä jaksamiseen ja innostaa tiimejä ja yhteisöjä, sekä yksilöitä kääntämään armollisen ja lempeän katseen itseensä. On tärkeää oppia asettamaan omat rajat ja kunnioittamaan niitä. Kuinka nähdä itse itsensä sellaisena kuin on ja oppia arvostamaan olemassa olevaa ainaisten tavoitteiden sijaan?

Lue lisää Jennistä!

 

Pekka Himanen
Arvonannon vallankumous

Pekka himanen uk banneri

20 vuotiaana Suomen nuorimpana filosofian tohtoriksi väitellyt Pekka Himanen on tehnyt pitkän uran arvonannon kulttuurin puolestapuhujana maailmalla. Nykyään Pekka puhuu yleisöilleen arvonannon kulttuurista, joka näkyy maailmalla jo arvonannon vallankumouksena. Muun muassa Global Dignity -järjestön perustajana ja lukuisten teosten kirjoittajana, Pekka on puhunut suurille yleisöille ympäri maailmaa tavoitteenaan arvonannon kulttuurin levittäminen.

Lue lisää Pekasta!

 

Kirsi Piha
Millään ei ole mitään merkitystä – paitsi jos on

Kirsi Piha Banneri

Liikkeenjohdon konsultti, yrittäjä, tietokirjailija ja muutostoimisto Ellun Kanojen perustaja Kirsi Piha puhuu pian julkaistavassa kirjassaan ja sen myötä uudessa puheenvuorossaan työn ja yritysten merkityksellisyydestä. Yrityksellä pitää olla alati muuttuvassa maailmassa nopeutta ja joustava strategia, minkä ankkuriksi tarvitaan merkitys, joka ei vaihdu suhdanteiden mukana. Ihminen, tiimit ja näin yritykset pystyvät ihmeisiin, kun niillä on tarkoitus.

Merkityksettömyys taas johtaa turhauttavaan puurtamiseen ja päämäärättömään työskentelyyn, joka usein kuormittaa tekijäänsä kohtuuttomasti. Kuitenkin tiimin ja työyhteisön voima luovat pihjaa merkitykselle. Jalokaan olemassaolon tarkoitus ei riitä, jos yritys ei muodosta sellaista yhteisöä, johon yksilöt haluavat kuulua. Puheenvuorossaan Kirsi tuo esiin juuri niitä asioita, joita tulee ottaa huomioon vahvan yhteisön ja merkityksellisen päämäärän luomiseen. Näihin kuuluvat muun muassa arvostus ja kunnioitus toisia kohtaan, mika puolestaan edellyttää osallisuutta meiltä kaikilta.

Lue lisää Kirsistä!

 

Kaj Kunnas
”Tänään on maailman tärkein päivä”

Kaj Kunnas banneri

Yksi Suomen tunnetuimmista urheilutoimittajista Kaj Kunnas valittiin Vuoden Positiivisimmaksi Suomalaiseksi vuonna 2016. Saman vuonna hän kohtasi oman kuolevaisuutensa aivoinfarktin koettuaan. Niiden kokemusten kautta läsnäolo, asenne, positiivisuus ja hetkessä eläminen ovat tulleet vahvaksi osaksi elämää ja nämä aiheet luovat perustaa Kajn tunteikkaille puheenvuoroille. Kajn elämää nykyään ohjaava ajatus ”Tänään on maailman tärkein päivä” konkretisoitui tämän kokemuksen myötä ja sen voima näkyy myös Kajn puheenvuoroissa.

Lue lisää Kajsta!

 

Nikki Greenberg
Helping leaders make their organizations future-ready

Nikki Greenberg bannerikuva

Nikki Greenberg is a world-leading futurist and most sought-after industry trends speaker. She helps leaders reimagine their businesses to bring them into alignment with the increasingly digitized way that people live, work and communicate today. Whether providing tips and insights on how to make the workplace more productive or what organizations must do in order to capture the digital native work force, Nikki directs companies on what to do today to deliver on the needs of tomorrow.

Read more about Nikki!

 

MySpeaker Chatissa asiantuntevaa palvelua nopeasti

Tarvitsetko tietoa hyvistä puhujista ja juontajista, ajankohtaisista teemoista tai kysellä vinkkejä onnistuneen tapahtuman suunnitteluun?

Elias Juusela UK banneri

Tule juttelemaan MySpeakerin Elias Juuselan kanssa. Elias on toiminut jo pitkään puhuja-alalla, hän tuntee ja tietää puhujat ja juontajat. Haluamme palvella asiakkaitamme ja kaikkia tapahtumajärjestäjiä myös chatin välityksellä, chat-kanava on nopea ja vaivaton tapa kysyä tai varmistaa puhujiin ja juontajiin liittyviä asioita tai jättää yhteydenottopyyntö meidän asiantuntijoille.

MySpeakerin chat on auki arkisin 9-16. Tule moikkaamaan Eliasta ja kyselemään ideoita meiltä onnistuneen tapahtuman järjestämiseen uudessa palvelukanavassamme!

 

 

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!