Simon Sinek & his team at your service – ”Time spent fixing the past takes time away from building the future!”

Haastavat olosuhteet vaativat rohkeita tekoja. Rohkeat teot vaativat vahvaa johtajuutta. Menestyvät johtajat inspiroivat koko organisaatiota ja tiimejä yltämään merkittävästi vaikuttavimpiin tekoihin – syvän yhteistyön, luottamuksen ja muutoksen kautta.

Olen nostanut tähän maaliskuun kansainväliseen uutiskirjeeseeni tämän hetken kiistattomasti kuumimman Leadership -puhujan: Simon Sinekin sekä hänen tiiminsä.

Simon Sinek on vankkumaton optimisti, joka uskoo valoisaan tulevaisuuteen ja kykyymme rakentaa se yhdessä. Hän on tutkinut ja löytänyt merkittäviä yhtäläisyyksiä siitä, miten maailman menestyneimmät johtajat ja organisaatiot ajattelevat, toimivat ja kommunikoivat.

Simon on kirjoittanut useita bestsellereitä mm. Start with Why (global bestseller),Leaders Eat Last (New York Times ja Wall Street Journal bestseller), Together is Better(New York Times ja Wall Street Journal bestseller), Find Your Why sekä viimeisimmän v. 2018 julkaistun teoksen The Infinite Game.

Start with Whyravisteli yritysjohtajien ajatusmaailmaa yksinkertaisella sanomallaan:
Why your company exists is not to “grow”. Making a profit is not the reason your business exists, that is just a result. The why is the reason why the company was founded. The reason why employees get out of bed each day. The reason why customers want to do business with them. The reason why people are loyal. Too many businesses focus on growth. Growth is just a by product of doing great things which are driven by your “why”.

Simon rakentaakin Keynote -puheenvuorojensa aiheet ja teemat globaalien menestyjien esimerkkien inspiroimana, joista lukuisat yritykset ja organisaatiot ovat jo ammentaneet parhaita oppeja oman toimintansa kehittämiseen – ja parempaan johtamiseen.

Olen käynyt keskustelua viime syksyn aikana Simon Sinekin tiimin kanssa, ja meillä on nyt ilo tarjota Simon Sinekin ja hänen tiiminsä osaaminen yrityksesi hyödynnettäväksi!

Simonin lisäksi suosittelen hyödyntämään myös hänen lähimmän tiiminsä osaamista ja kokemuksia:

Top Leaders

Simonin & hänen tiiminsä Heathin, Stephenin ja Mattin aiheita mm:

How to Become a Truly Effective Leader
How to Inspire and Lead Change in Turbulent Times
The Theory of the Golden Circle: Why -How – What 
Start with Why – The Purpose that Drives Every One of Us
Find Your Own Why – How to Discover Purpose for You and Your Team
Strategic Communication & Innovation
Leaders Eat Last: Why Some Teams Pull Together and Others Don’t?
The Infinite Game: Learn 5 practices Required to Lead in an Infinite Game: Just Cause, Trusting Teams, Worthly Rival, Existential Flexibility and The Courage to Lead

A team is not a group of people who work together. A team is a group of people who trust each other” – Simon Sinek

Muistutan vielä, että virtuaaliset tapahtumat mahdollistavat edelleenkin entistäkin helpommin ja kustannustehokkaammin kansainvälisten huippuasiantuntijoidemme hyödyntämisen yrityksesi sisäisissä ja ulkoisissa tilaisuuksissa. Olet myös tervetullut hyödyntämään MySpeaker Studiotamme.

Olethan yhteydessä, niin olemme mielellämme avuksi tapahtumienne puhujasisältöjen sekä virtuaaliratkaisuiden osalta.

Kohti ääretöntä ja sen yli!
Susanna Hagelstam, Senior Account & International Speaker Relations Manager

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!