Sonja Kuusela vahvistamaan MySpeakerin myyntitiimiä

Sonja Kuusela vahvistamaan MySpeakerin myyntitiimiä

MySpeakerin tiimi kasvaa ja voimme nyt iloksemme ilmoittaa, että olemme saaneet mahtavan vahvistuksen tiimiimme Sonja Kuuselasta.

Sonja Kuusela on toiminut vuosia tapahtumajärjestäjänä muun muassa Easyfairsilla. Hän on ollut vastuussa isojen ammattilaistapahtumien myynnistä ja läpiviemisestä kuten esimerkiksi Meeting & Events -tapahtumasta.

”Olen aina pitänyt kovasti tapahtumien järjestämisestä, myynnistä ja kumppanuussuhteiden luomisesta. Haluan olla kumppaneiden mukana luomassa tapahtumia, jotka tuovat oikeasti arvoa kohderyhmälle. Oma toiveeni on, että tapahtuman sisällöstä jäisi jokaiselle osallistujalle edes yksi asia mieleen, joka aiheuttaa hänen elämässä muutosta tai kasvua. Sisältö tulisi nähdä tapahtumissa avaintekijänä. Aikaisemmin oli usein niin, että tapahtuma suunniteltiin tapahtuma edellä vaikka se tulisi suunnitella sisältölähtöisesti. Tähän on selvästi tullut muutos. Monet kumppanit panostavat entistä vahvemmin sisältöön tapahtumia suunniteltaessa,” Sonja iloitsee.

Sonja aloittaa innostuneena MySpeakerilla. Hänellä on vahva intohimo puhuja-alaa kohtaan ja huomasi heti ensimmäisellä tapaamisellaan, että MySpeakerin ja hänen arvot kohtaavat. Sonja uskoo vahvan yhteisön rakentamiseen ja puhuja-alan kehittämiseen kumppanilähtöisesti.  Hän pitää myös siitä, että MySpeakerilla panostetaan laajoihin yhteistyökuvioihin, joista yksi on esimerkiksi  ilmastoseminaari, jossa löytöretkeilijä Pata Degerman kertoo omakohtaisista kokemuksistaan ilmaston lämpenemisestä

”Puhuja-alalla olemme kaivanneet uusia tapoja toimia. Haluan olla mukana mullistamassa jo olemassa olevia tapoja ja tuoda puhuminen vahvemmin osaksi suomalaista kulttuuria,” Sonja toteaa.

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!