Starttaa uusi vuosi tiimin kick-offilla!

Tiimin välinen dynamiikka ja vuorovaikutus sekä siitä syntyvä saumaton yhdessä tekeminen ovat menestyneiden tiimien salaisuuksia. Menestyksekäs tiimi tarvitsee myös kapteeninsa, joka luo uskoa yhteisiin tavoitteisiin, mutta se on myös jokaisen tiimin jäsenen velvollisuus. Luottamus ja psykologinen turva rakentuvat kannustavan yrityskulttuurin johdosta. Kick-offit ovat juuri se päivä vuodesta, jolloin näitä taitoja voi kehittää, uudistaa ja nostattaa. Aloitetaan uusi vuosi tsempaten tiimejämme, sillä tiimin ykköstapahtuma on kick-off.

Millainen puhuja osuu tarinoillaan parhaiten tiiminne nauruhermoon, oivalluttaa kirkkailla ajatuksillaan, aidosti inspiroi ja nostattaa tiimihenkeä? Olemme ilolla apunanne ideoimassa ja toteuttamassa ensi vuoden kick-offeja sekä muita alkuvuoden tapahtumia.

Alkuvuoden kick-offeja odotellen,
MySpeakerin tiimi

 

Pata Degerman: Power Hour – Miten myyntiä voidaan kehittää löytämällä uusia toimintapoja?

Pata Degerman

Suomen tunnetuimmalla löytöretkeilijällä ja inspiroivalla puhujalla Patrick ”Pata” Degermanilla on hallussaan tekniikka, jonka avulla omaa rohkeustasoaan voi nostaa hyvin lyhyessä ajassa. Suurten tavoitteiden saavuttaminen on vaikeaa, joskus pelottavaakin, mutta rohkeuden tiivistäminen yhden tunnin ajanjaksolle on käyttökelpoinen keino menestyä vaativammissakin tilanteissa.

Luento sisältää kick-offeihin parasta mahdollista antia:

  • Yhteishenki ja asenne: Miten välttämätöntä rohkeus on isojen tavoitteiden toteuttamisessa?
  • Itsensä johtaminen: Miten itseä voi psyykata olemaan todella rohkea ainakin tunnin päivässä?
  • Itsensä kehittäminen: Vaativien myyntitilanteiden ja tavoitteiden saavuttamisen 9 askelta by Pata Degerman.

 

Lue lisää Patasta!

 

Emma Kimiläinen: Tiimipelaaja ytimiään myöten

Emma Kimiläinen

Autourheilija Emma Kimiläinen puhuu tiimitaidoista, yhdessä tekemisestä ja urheilussa käytettävistä stressin ja epävarmuuksien hallintakeinoista ja -harjoitteista. Emma teki historiaa ajaen uutta W Series -formulasarjaa ja hän tavoittelee luonnollisesti aina kirkkainta palkintoa. Emma tietää, että sen eteen täytyy tehdä kovasti töitä ja kaiken tekniikasta insinööriyhteistyöhön pitää mennä nappiin.

Emman luennot ovat innostavia tarinoita, jotka kertovat mitä vaativa tiimityöskentely on parhaimmillaan – syvää yhteistyötä ja luottamusta.

Lue lisää Emmasta!

 

Madventures: Rohkeutta voi harjoitella

Madventures

Madventures –kaksikosta tutut Riku ja Tunna jakavat puheissaan ne opit, joita ovat matkoillaan omakohtaisesti oppineet: miten unelmien toteuttamisessa, omien rajojen rikkomisessa ja työssä jaksamisessa on paljolti kysymys harjoittelusta, yrittäjämäisestä asenteesta, omien pelkojen voittamisesta ja hyvästä yhteistyöstä.

Madventuresin matkassa koetellaan kuulijoiden huumorin ja liikutuksen ääripäitä – asiaa unohtamatta.

Lue lisää Madventuresista!

 

Saimi Hoyer: Kultaa on siellä minne katsot 

Saimi Hoyer

Inspiraatio- ja motivaatiopuheissaan Saimi Hoyer puhuu kaunistelematta totuudenmukaisesti. Saimi havahduttaa kuulijan kerta toisensa jälkeen ajattelemaan asioita, joilla on aidosti merkitystä sekä pohtimaan arvoja uudelleen. Saimi on rohkea ja itsensä likoon laittava tarinankertoja, joka oman kokemuksensa kautta liikuttaa kuulijat kyyneliin, jotta voit seuraavassa hetkessä nauraa ja hymyillä elämän ihmeille. 

Saimin mukaan ”unelmiin uskotaan ja niitä tavoitellaan rohkeasti”. Saimi innostaa omien tarinoidensa kautta yleisöä olemaan läsnä sekä näkemään mahdollisuudet, joissa pitää toimia rohkeasti ja joihin tulee tarttua saavuttaakseen unelmansa.

Lue lisää Saimista!

 

Petra Gargano: Rohkeus, asenne ja periksiantamattomuus – menestyvien tiimien taidot

Petra Gargano

Petra Garganon puheessa yhdistyvät inspiraatio, tarina rohkeudesta sekä opit tiimityöstä ja asenteen merkityksestä. Uransa varrella Petran on täytynyt luopua perfektionismista ja liiallisesta itsekritiikistä, jotta uuden luominen oli mahdollista. Matkan varrelle on mahtunut myös epäonnistumisia – mutta vain se, kuinka niistä on noustu on määritellyt lopputuloksen.

Innostava ja koskettava puhe sisältää yllätyksellisyyttä ja upeita musiikkiosuuksia. Petran puhe rohkaisee kuulijaa, inspiroi ja antaa konkreettisia keinoja matkalle kohti uutta.

Lue lisää Petrasta!

 

Tomato: Mitä siitä tulis jos meillä kaikilla olis kivaa?

Tomato eli Tom Pöysti ja Mato Valtonen opettaa tiimille taidon nauraa itselleen! Kokenut parivaljakko antaa kaikkensa tuleviin kick offeihin – huumoria, hurmosta, ja huikeita tarinoita. Kaikki tähtää viihtyvyyteen, yhdessä saa ja pitää olla kivaa.

Lue lisää Tomatosta!

 

MySpeaker ylpeänä esittää: MySpeaker of the Year! 

MySpeaker of the Year

MySpeaker of the Year -tunnustuspalkinnot jaetaan ensimmäistä kertaa eri alojen huippupuhujille ja juontajille, jotka ovat erityisen tärkeitä ja ajankohtaisia juuri nyt tässä muutoksen ajassa. MySpeaker of the Year -ehdokkaat ovat kaikki eri tavoin herätelleet yrityksiä, organisaatioita ja julkista sektoria havainnoimaan ympärillä olevia ilmiöitä  ja reagoimaan nopeasti muutoksiin sekä ajattelemaan asioita uudella tavalla haastaen samalla itseään.

Vaikuta nyt! Voit antaa äänesi yhdelle valitsemallesi ehdokkaalle jokaisesta kategoriasta, joka ansaitsisi mielestäsi tunnustuksen merkityksellisestä työstään tulevaisuuden kehittämisessä. Äänestysaikaa on sunnuntaihin 13.2.2022 saakka.

Lue lisääMySpeaker of the Year!

 

MySpeaker Boost -videoluentosarja on kehitetty boostaamaan tiimejä

Muuttuvassa maailmassa avainasemassa on jatkuva oppiminen ja sisäinen motivaatio.Tarjoa tiimillesi keino kehittää omaa osaamista kuunnellen inspiroivia tarinoita ja ammentaen Suomen huippupuhujien oppeja ajasta ja paikasta riippumatta MySpeaker Boost -videoluentosarjan avulla!

MySpeakerille yksinoikeudella tuotetussa videoluentosarjassa on koottuna parhaat palat huippupuhujiltamme, jotka videoiden kautta jakavat asiantuntemustaan ja kokemuksiaan yrityksille.

MySpeakerin huippupuhujien videoluentokirjasto on tiimien oman jatkuvan oppimisen keskus, jossa on mahdollisuus kasvaa, kehittää tulevaisuuden työtaitoja, inspiroitua ja innostua. Jokainen tiimin jäsen voi kokea uusia oivalluksia oman aikataulunsa puitteissa ja palata videoiden pariin uudelleen. Boost-videoita voi myös katsoa ja kuunnella yksin tai yhdessä. Täydellinen vapaus ja täysin ainutlaatuinen, merkityksellinen sisältö.

Tutustu lisää MySpeakerin huippupuhujien videoluentoihin!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!