”Tämä on jotakin aivan uutta” – MySpeaker Boost tuo vaikuttavan puheen voiman videolle – MySpeaker aloittaa yhteistyön elokuvaohjaaja Tuukka Temosen kanssa

TIEDOTE. JULKAISUVAPAA.


”Tämä on jotakin aivan uutta” – MySpeaker Boost tuo vaikuttavan puheen voiman videolle – MySpeaker aloittaa yhteistyön elokuvaohjaaja Tuukka Temosen kanssa

MySpeaker, Tuukka Temonen ja kaksikymmentä suomalaista huippupuhujaa ovat toteuttaneet yhdessä täysin uudenlaisen konseptin: MySpeaker Boost -videoluentosarjan vastaamaan asiakkaiden muuttuneisiin tarpeisiin; inspiroimaan, innostamaan, kehittämään yritysten, organisaatioiden ja erilaisten ryhmien osaamista ja jakamaan tietoa. Kuluneet kuukaudet ovat kurittaneet tapahtuma-alaa, muokaten totuttuja tapoja toimia. Tarve kokoontua yhteen ja kokea yhdessä ei ole muuttunut, vain keinot ovat. MySpeaker vastasi nopeasti asiakkaiden muuttuneisiin tarpeisiin ja alan pysyviin muutoksiin investoimalla täysin uudenlaiseen konseptiin vaikuttavan puheen ja livetapahtumien rinnalle. Vaikuttavan puheen elementtien;tarinan, tunteen, puhujan karisman ja vahvan sisällön välittämisen varmistamiseksi MySpeaker Boost -videoluentosarja toteutettiin yhdessä ohjaaja Tuukka Temosen kanssa.

-Valitsimme MySpeaker Boost- videoluentosarjan ohjaajaksi Tuukka Temosen, koska halusimme varmistaa vaikuttavan puheen voiman välittymisen videolla. Elokuvissa keskiössä on tarina, vaikuttavassa puheessa draaman kaari, vuorovaikutuksen luominen ja yllätyksellisyys. Videoluentosarjamme pitää sisällään kaksikymmentä Suomen huippupuhujan ja asiantuntijan luentosarjat. Halusimme, että asiakkaillemme tarjottava MySpeaker Boost onnistuu herättämään saman tunteen, kuin heidän puheensa livetapahtumassa. Poikkeuksena, että näiden videosarjojen käyttö yrityksissä on äärimmäisen monipuolista ja tarjoaa uudenlaisia mahdollisuuksia tiimeille. Podcastien ja suoratoistopalveluiden kulutus on jatkuvassa kasvussa ja tämä on formaatti jota on totuttu kuluttamaan. MySpeaker Boost yhdistää tutun tavan kuluttaa sisältöjä yritysten jatkuvaan tarpeeseen kehittää osaamistaa ja motivoida henkilöstöä. Kuluneet kuukaudet ovat osoittaneet, että yrityksissä ja tiimeissä halutaan jakaa yhdessä tärkeitä hetkiä sekä kokoontua yhteen, kehittää osaamista, valaa motivaatiota sekä kasvattaa yhteishenkeä. MySpeaker Boost -videosarja vastaa täysin tähän tarpeeseen, kertoo MySpeakerin toimitusjohtaja Johan Sjöstrand.

MySpeaker Boost- videosarjan puhujat on valikoitu mukaan tämän hetken kysytyimpien teemojen: motivaatio, mielenhallinta, tunneäly, rohkeus, tulevaisuuden taidot, hyvinvointi, tekoäly&digitalisaatio, luovuus ja myynti, mukaan. MySpeaker Boost- videoluentosarjoissa oppejaan, asiantuntijuuttaan ja tarinoitaan jakavat tunnetut puhujat: Arman Alizad, Madventures -kaksikon  Riku Rantala & Tuomas ”Tunna” Milonoff, Helena Åhman & Jussu Pöyhönen, Jenni Janakka, Perttu Pölönen, Iida Mäkikallio, Lauri Järvilehto, Anssi Rantanen, Emma Kimiläinen, Antti Merilehto, Mika D. Rubanovitsch, Henri Hyppönen, Teemu Arina, Mikko Hyppönen, Nelli Såger, Pata Degerman, Asta Raami, Sari Havas ja Pekka Hyysalo. Jokaisen puhujan luentosarja pitää sisällään 6-7 lyhyttä tarinaa, oivallusta ja oppia.

-Koen olevani hyvin etuoikeutettu, kun saan viettää pienen hetken Suomen älykkäimpien ihmisten seurassa. Ideat ja ajatukset, joita saan kuulla kuvauksissa näiltä loistavilta tyypeiltä antavat minulle paljon niin henkilökohtaisesti kuin bisnesajatteluun. On mahtavaa olla mukana tässä ensimmäisessä kotimaisessa puhujavideosarjassa ohjaajana, jolloin voin tuoda puhujille vielä omalla ammattiosaamisellani lisäarvoa esitykseen, MySpeaker Boost -videosarjan ohjaaja Tuukka Temonen kertoo.

MySpeaker Boost mahdollistaa huippupuhujien tarinoiden jakamisen ja innostamisen myös paikkoihin ja tahoille, joissa heitä ei ole aiemmin päästy kuulemaan. MySpeaker Boostin videot toimivat niin yksittäisinä videosarjoina, räätälöityinä useamman puhujan videosarjojen paketteina, kuin koko videokirjaston voimin. Jokainen puhuja puhuu teemoistaan eri näkökulmista ja oman asiantuntijuutensa ja kokemustensa pohjalta. Suomen liike-elämän kysytyimpien asiantuntijoiden sekä vaikuttavien tarinankertojien ja yleisöjen motivaation herättäjien puheet ovat nyt koottuina yhteen paikkaan.

– Testasimme kevään aikana videoformaatin vakioasiakkaillamme ja saimme erittäin hyvän vastaanoton. MySpeaker Boost vastaa asiakkaisemme tarpeisiin, kun syksylle etsitään uusia digipainotteisia keinoja toteuttaa erilaisia tilaisuuksia ja motivoida henkilöstöä, kertoo Johan Sjöstrand.

Haastattelut ja lisätiedot:

Johan Sjöstrand
MySpeaker
050 300 8862
[email protected]

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!