Rhetorich banner

Tekoäly tietää ovatko puhetaitosi aidosti vaikuttavia

Suomalainen innovaatio esittelee ensimmäisenä maailmassa tekoälyyn pohjautuvan valmennuksen, joka mahdollistaa puhetaitojen kehittämisen kuudella kielellä. Innovaation taustalla on poikkitieteellinen tutkimus, yhteistyö ja kokemus.

MySpeaker Rhetorich on maailman ensimmäinen monikielinen puhevalmennuksen alusta, joka kehittää vaikuttavan puhumisen osaamista. MySpeaker Rhetorich on suomalainen innovaatio, joka perustuu tekoälyyn pohjautuvaan sovellukseen. Tällä hetkellä se analysoi 17 käyttäjän puhetaitoon liittyvää elementtiä.

”Tämä on läpimurto työelämän puhetaitojen kehittämisessä”, sanoo MySpeakerin hallituksen puheenjohtaja André Noël Chaker. ”Huono viestintä aiheuttaa monenlaisia ongelmia organisaatioissa, joten näen, että tämän tyyppiselle koulutukselle on tarvetta. Tämä on ensimmäinen alusta, joka mahdollistaa henkilökohtaisen, analyyttisen ja hauskan menetelmän parantaa puhetaitoja. Monikielinen sovelluksemme yhdistettynä eri maantieteellisten alueiden parhaiden puhevalmentajien ammattitaitoon on erinomainen ratkaisu. Tekoäly ja valmentaja vahvistavat toisiaan kehittämään puhujan tärkeitä ominaisuuksia, muun muassa uskottavuutta, puhujan miellyttävyyttä, vaikuttavuutta ja tarinallisuutta.”

MySpeaker Rhetorich -alusta pohjautuu eri tieteenalojen, kuten neurotieteen, neurolingvistiikan, äänitieteen, käyttäytymispsykologian ja useiden muiden ihmisen puhekykyä tukevien tieteenalojen vuosien tutkimukseen. Se on myös tulosta vuosien teknologisesta yhteistyöstä erinomaisten suomalaisten yritysten, kuten Silo AI:n ja Valossan, kanssa.

MySpeakerin toimitusjohtaja Johan Sjöstrand sanoo: ”Alustamme mahdollistaa englantia, espanjaa, ranskaa ja saksaa puhuville teknisesti edistyneen tuen puhumisen vaatimuksiin, ja tavoitamme maailmanlaajuisesti näillä neljällä kieliversioilla noin 2 miljardin ihmisen kohderyhmän. Olemme myös panostaneet suomen- ja ruotsinkielisten asiakkaidemme palvelemiseen, sillä nämä ovat alkuperäiset markkina- alueemme. Tämä innovaatio ja läpimurto antaa meille mahdollisuuden nopeuttaa jo onnistunutta kansainvälistä kasvustrategiaamme ja avaamme seuraavan kolmen vuoden sisällä useita uusia markkina-alueita Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa.”

MySpeaker Rhetorich julkistetaan Nordic Business Forum 2022 – tapahtumassa 20.-21.9.2022 Messukeskuksessa, jossa kävijöiden on mahdollista kokeilla alustaa omalla puhenäytteellään.

 

Lisätiedot:

André Noël Chaker, hallituksen puheenjohtaja 050-5020078, [email protected]

Johan Sjöstrand, toimitusjohtaja 050-3008862, [email protected]

 

Linkit:

MySpeaker Rhetorich

MySpeaker

MySpeaker LinkedIn

 

MySpeaker on Suomen johtava ja Pohjoismaiden nopeimmin kasvava viestintä-, valmennus- ja puhujatoimisto. Edustamme maailmanlaajuisesti eri alojen kovimpia asiantuntijoita, visionäärejä ja motivoivia ammattipuhujia. Tarjoamme laadukkaita koulutuksia ja luomme teknologioita puhetaidon kehittämiselle. Luomme vaikuttavan puhujasisällön niin tapahtuma-alan ammattilaisten tuotantoihin, kuin yrityselämän erilaisille tapahtumille.

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!