Tulevaisuuden työelämän tärkeimmät taidot

Onko työn ilosta hyötyä? Miten ihmisen ja koneen älykkyyttä kannattaa yhdistää? Voiko intuitiolla ratkoa ongelmia? Kuinka olla elämästä tohkeissaan?

Näitä hyvin erilaisia, mutta mielenkiintoisia kysymyksiä pääset pohtimaan tulevaisuuden työelämään liittyen, sillä sen tärkeistä taidoista käydään kovasti keskustelua tällä hetkellä niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Mitä siis voitkaan tulevaisuuden työltä odottaa ja kuinka voit valmistautua siihen?

Tässä uutiskirjeessä nostamme esiin puhujia, jotka ovat oppimisen, innovaation ja itsensä johtamisen ammattilaisia. Heidän kokemustensa ja puheenvuorojensa myötä pääsemme pohtimaan tulevaisuuden työelämän näkymiä ja saamme työkaluja niin yksilöille kuin yrityksillekin, joiden avulla voimme mahdollistaa tulevaisuuden tärkeitä taitoja.

Oppimisen ilolla,
MySpeakerin tiimi

 

Anssi Rantanen | Always be Learning

Anssi Rantanen

Miten me voimme tulla paremmiksi versioiksi itsestämme? Tämä kysymys yhdistää suositun puhujan Anssi Rantasen puheenvuoroja, joissa hän käsittelee muun muassa itsensä johtamista ja työssä onnistumista.

Lue lisää Anssista!

 

Aku Varamäki | Ilolla työhön!

Aku Varamäki

Mitä työn ilo on? Miten sitä voi saada lisää? Onko työn ilosta ylipäätään hyötyä? Uudessa puheenvuorossaan työpäivämuotoilija Aku Varamäki vastaa näihin kysymyksiin ja johdattelee kuulijat ilon äärelle muotoilun keinoin.

Lue lisää Akusta!

 

Henri Hyppönen | Ihmisen rooli tulevaisuuden työssä

Henri Hyppönen

Luova johtaja Henri ’Henkka’ Hyppönen puhuu yrityksille ihmisten roolista tulevaisuudessa, johtajuudesta sekä ihmisen ja koneen älykkyyden yhdistämisestä. Henri kertoo puheenvuorossaan työelämän uudesta todellisuudesta tosielämän esimerkkien ja tarinoiden avulla.

Lue lisää Henristä!

 

Lauri Järvilehto | Jatkuva oppiminen keskiössä

Lauri Järvilehto

Aalto-yliopiston työelämäprofessori Lauri Järvilehdon mukaan muuttuvassa maailmassa avainasemassa on jatkuva oppiminen. Maailma voi muuttua juuri niin paljon kuin se muuttuu, mutta muutoksen tulisi olla meille vain mahdollisuus uuden ymmärryksen lisäämiseen.

Lue lisää Laurista!

 

Asta Raami | Intuitiolla ongelmien ratkaisuun

Asta Raami

Ihmeet ovat ratkaisuja joiden logiikka on piilossa. Päättely voi kuljettaa meidät vain tiettyyn pisteeseen saakka – siihen asti mihin tosiasiat riittävät. Taiteen tohtori Asta Raamin mukaan intuition näkökulmasta mahdottomia ongelmia ei ole ja hänen puheenvuoroissaan pääset kuulemaan kuinka hyödyntää intuitiota ongelman ratkaisussa.

Lue lisää Astasta!

 

Henrik Dettmann | Ihmiset tärkeimpänä voimavarana

Henrik Dettmann

Menestyksekäs ja äärimmäisen kokenut koripallovalmentaja Henrik Dettman painottaa johtamisessa uudistumista ja pehmeitä arvoja. Onnistunut johtaminen on hänen mukaansa kiinni aina siitä, kuinka ihmisen kohtaa, häntä kohtelee ja kuuntelee.

Lue lisää Henrikistä!

 

Nanna Bhose | Kyky olla elämästä tohkeissaan

Nanna Bhose banneri

Miten suhtaudut muutokseen ja sitä seuraaviin mahdollisuuksiin? Miten suhtaudut itseesi ja ihmisiin ympärilläsi? Vastaukset näihin kysymyksiin määrittävät elämäsi. Yrittäjä, kirjailija ja kansainvälisen vaateyrityksen perustaja Nanna Bhose puhuu näistä aiheista kiehtovien kokemustensa kautta.

Lue Lisää Nannasta!

 

Martin Roll | Kohti uutta tuntematonta 

Martin Roll

Business- ja strategia-asiantuntija Martin Roll puhuu tämän hetkisten muutosten tuomista haasteista business-maailmassa ja siitä kuinka muutoksen keskellä hyvän johtajuuden merkitys korostuu. Muutosten tuomien haasteiden lisäksi Martin näkee tulevaisuuden strategioissa ja muutosjohtamisessa paljon mahdollisuuksia.

Lue lisää Martinista!

 

Speak Easy -puhujastudio veloituksetta puhujavarauksen yhteydessä

Speak Easy

Teams- ja Zoom-kokouksista on tullut muutamassa vuodessa äärimmäisen tärkeitä ja niiden onnistunut toteutus vaikuttaa merkittävästi siihen millaisen kokemuksen kuulijat puheenvuorosta saavat. Verkkotapahtumat ovat oiva keino tehostaa niin ajankäyttöä kuin osallistumistakin aina keynote-puheenvuoroista koulutuksiin laadusta tinkimättä.

MySpeakerin uusi Speak Easy -studio tarjoaa puhujavarauksen yhteydessä kuluitta tilan, josta verkkotapahtumat voidaan toteuttaa vaivattomasti, laadukkaasti ja vaikuttavasti. Niin yleisö kuin puhujakin saa keskittyä tärkeimpään eli asiasisältöön ilman huolta ja murhetta mahdollisista teknisistä haasteista. Speak Easy -puhujastudio on käytettävissä maksuttomasti vuoden ensimmäisen kvartaalin aikana tehdyissä puhujavarauksissa.

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!