Tulevaisuuden vuorovaikutustaitoja luomassa

Kuinka syvää luottamusta rakennetaan? Miten paineentäyteisistä tilanteista selviää? Saako työelämästä inspiroivempaa ja positiivisempaa?

Olitpa sitten alituisesti äärimmäisen paineen alaisissa työtehtävissä, rekrytoimassa tulevaisuuden osaajia, hävittäjälentäjänä tai päivittäisissä neuvotteluissa oman itsesi kanssa, viestinnän ja vuorovaikutuksen taidot ovat äärimmäisen tärkeä voimavara meille kaikille.

Tässä uutiskirjeessä nostamme esiin puhujia, jotka ovat viestinnän ja vuorovaikutustaitojen ammattilaisia, sekä erittäin inspiroivia tarinankertojia. Heidän tarjoamien työkalujen avulla pääsemme muun muassa oppimaan viihtyisämmän arjen saloja, sekä kehittämään tiimiemme yhteishenkeä ja luottamusta.

Vuorovaikutustaitoja luoden,
MySpeakerin tiimi

 

Helena Åhman | Keskusteluälykkyys painetilanteissa

Uusi ja ajankohtainen näkökulma vaativiin keskusteluihin. Helena Åhman vie sinut tässä koulutuksessa keskusteluälykkyyden maailmaan ja pääset oppimaan elämäsi tärkeimpiä taitoja paineentäyteisiin tilanteisiin.

Lue lisää Helenan koulutuksesta!

 

Christoffer Wahlberg Tarinankerronnalla voidaan muuttaa maailmaa!

Christoffer Wahlberg

Tarinankerronnan voimaan keskittyvässä koulutuksessa pääset kuulemaan Christoffer Wahlbergin omakohtaisista kokemuksista huippubrändien tarinankerronnasta ja saat käyttöösi hänen kehittämät tekniikat, joilla luksusbrändit kehittivät omaa johtamistaan.

Lue lisää Christofferin koulutuksesta!

 

Anna Perho | Itsetuntemus kaiken avaimena

Anna Perho

Missionaan väittää, viihdyttää ja valmentaa, Anna Perho on itsensä johtamisen taitoihin erikoistunut puhuja, suosittu kirjailija ja ratkaisukeskeinen valmentaja. Anna valmentaa arjessa viihtymiseen itsetuntemuksen sekä henkilökohtaisten arvojen vaalimisen kautta.

Lue lisää Annasta!

 

Saana Rossi | Johtaminen, kulttuuri ja kasvu

Saana Rossi

Yksi Suomen tunnetuimmista HR- ja rekrytointiammattilaisista Saana Rossi konsultoi johtamisesta, kulttuurista ja kasvusta. Hänen tavoitteenaan on tehdä työelämästä inspiroivempaa, positiivisempaa ja vaikuttavampaa.

Lue lisää Saanasta!

 

Sami Sallinen | Vuorovaikutus- ja neuvottelutaitojen vahvistaminen

Sami Sallinen

Omakohtaiset kokemukset äärimmäisen haastavista tilanteista rakentavat perustaa Sami Sallisen puheenvuoroille, joissa hän tarjoaa työkaluja näiden tilanteiden hallitsemiseen, neuvottelutaitojen vahvistamiseen ja syvän luottamuksen rakentamiseen.

Lue lisää Samista!

 

Also Introducing Our International Keynote Speakers – Communications and Interactive Skills of the Future

In addition to our fantastic domestic speakers, here are a few of our international talents. The amazing Terence Mauri and Ted Burk are among our inspirational speakers, within the field of Communications and Interactive Skills. Their disruptive and ambitious takes on future leadership and corporate communication are stellar examples of how we should focus on communications and interactive skills in the future.

 

Terence Mauri | The Future of Leadership

 Terence Mauri

As an outspoken and influential expert on the future of leadership, Terence Mauri shows that the future belongs to daring leaders who move beyond disruption and reimagine potential.

Read more about Terence!

 

Ted Burk | From Fighter Pilot to Narrative Strategist

Ted Burk

Drawing from his own experience as a fighter pilot Ted Burk talks about the critical characteristics of high performing individuals and teams, while emphasizing the importance of corporate communication and narrative strategy.

Read more about Ted!

 

MySpeaker of the Year -ehdokkaat | Tulevaisuuden työ ja taidot

MySpeaker of the Year -tunnustuspalkinnot jaetaan ensimmäistä kertaa eri alojen huippupuhujille ja juontajille, jotka ovat erityisen tärkeitä ja ajankohtaisia juuri nyt tässä muutoksen ajassa.

MySpeaker of the Year ”Tulevaisuuden työ ja taidot” -kategorian ehdokkaita ovat Perttu Pölönen, Elina Hiltunen, Lauri Järvilehto, Helena Åhman ja Pauli Aalto-Setälä.

Lue lisää Tulevaisuuden työ ja taidot -ehdokkaista täältä ja käy äänestämässä suosikkiasi!

 

Speak Easy -puhujastudio veloituksetta puhujavarauksen yhteydessä

Speak Easy

Teams- ja Zoom-kokouksista on tullut muutamassa vuodessa äärimmäisen tärkeitä ja niiden onnistunut toteutus vaikuttaa merkittävästi siihen millaisen kokemuksen kuulijat puheenvuorosta saavat. Verkkotapahtumat ovat oiva keino tehostaa niin ajankäyttöä kuin osallistumistakin aina keynote-puheenvuoroista koulutuksiin laadusta tinkimättä.

MySpeakerin uusi Speak Easy -studio tarjoaa puhujavarauksen yhteydessä kuluitta tilan, josta verkkotapahtumat voidaan toteuttaa vaivattomasti, laadukkaasti ja vaikuttavasti. Niin yleisö kuin puhujakin saa keskittyä tärkeimpään eli asiasisältöön ilman huolta ja murhetta mahdollisista teknisistä haasteista. Speak Easy -puhujastudio on käytettävissä maksuttomasti vuoden ensimmäisen kvartaalin aikana tehdyissä puhujavarauksissa.

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!