Uudet Puhujat

Uudet puhujat ja juontajat vol. 1

MySpeakerin tehtävänä on jakaa upeiden puhujiemme ja juontajiemme kautta ajankohtaista tietoa ja kiinnostavia tarinoita. Osa missiotamme on myös löytää lupaavia uusia osaajia, joiden tärkeää sanomaa maailma ei ole vielä kuullut. Kerromme uusimmista kasvoista puhuja-alalla, jotta voimme auttaa teitä löytämään juuri sopivan puhujan, juontajan tai valmentajan kaikkiin ulkoisiin ja sisäisiin tapahtumiin ja koulutuksiin.

Mikko Leppilampi

Mikko Leppilampi on, laulaja, näyttelijä,  juontaja ja puhuja. Puheissaan Mikko kertoo yleisölle oman tarinansa kautta päätöksen voimasta, rohkeudesta, sosiaalisen pääoman tärkeydestä, läsnäolosta ja itsensä hyväksymisen merkityksestä. Mikon puheissa yhdistyy intohimo ja aitous eikä Mikon energistä läsnäoloa voi olla huomaamatta. Mikon puheet kantavat pitkälle ja tuovat itse kullekin paljon uutta ajateltavaa.Eka Ruola

Eka Ruola on markkinointiviestinnän, markkinoinnin, luovan tarinankerronnan, brandinrakentamisen ja asiakasymmärryksen ammattilainen. Puheissaan Eka korostaa markkinoinnin merkityksellisyyttä ja avaa modernin markkinointiviestinnän salaisuuksia. Hän kertoo myös, mitkä ovat markkinoinnin uudet 4 P:tä ja puhuu vastuullisuudesta uutena markkinoinnillisena mahdollisuutena. Eka ei puheissaan jätä kuulijaa kylmäksi. Hänen inspiroiva ote ja rautainen ammattitaito ja osaaminen saa yleisön kuin yleisön innostumaan.

Päivi Järvenpää

Päivi Järvenpää on juontaja, esiintyjä ja taiteilija. Tämä valovoimainen moniosaaja uskoo vahvasti sisäiseen yrittäjyyteen ja ihmismielen voimaan, ja inspiroituu itseään suuremmista tavoitteista, tehdessään mahdottomasta mahdollista.

Lotta Backlund

Puhuja ja juontaja Lotta Backlundilla on monta titteliä. Monille Lotta on tunnettu stand-up koomikkona, mutta Lotta on myös toiminut muun muassa suuren tv-tuotantoyhtiön kehitysjohtajana ja johtoryhmässä sekä Helsingin pormestarin poliittisena erityisavustajana. Lotta uskoo eteenpäin katsomiseen iloisella ja reippaalla otteella ja kirjoittaa nyt kirjaa ja luennoi reippaudesta.

”Juuri reippaudella voi saada suhteetonta etumatkaa niin työelämässä kuin muussakin elämässä, ja kyse ei ole kyvyistä tai valmiudesta – vaan ihan vain asenteesta.”

Jose Ahonen

Taikuri ja mentalisti Jose Ahosen puheet ovat käytännönläheisiä ja viihdyttäviä. Jose on kouluttanut ja puhunut vuorovaikutustaidoista jo vuosien ajan hyödyntäen vankkaa osaamistaan ja räätälöimällä kokonaisuus juuri kohderyhmälle sopivaksi. Josen vangitseva ja uniikki näkökulma ihmismieleen haastaa ajattelemaan asioita uudella tavalla ja miettimään jo opittuja kaavoja.

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!