Uudet puhujat

Uudet tähtipuhujamme antavat äänensä inklusiivisuudelle, diversiteetille, inhimillisyydelle ja rohkeudelle!

Etsitkö inspiraatiota ja jotakin uutta – herättävää sekä innostavaa – tulevien tapahtumienne sisältöihin? Tässä uutiskirjeessä esittelemme alkuvuoden uusia, ajankohtaisia puhujiamme. He puhuvat omien tarinoidensa kautta tämän hetken pinnalla olevista teemoista: diversiteetistä, inklusiivisuudesta, inhimillisyydestä ja omasta voimasta sekä rohkeudesta. Nämä uudet puhujamme tekevät puheellaan sen, mitä vaikuttava puhe parhaimmillaan tekee: sytyttää kipinän uuteen, syventää ymmärrystä ja  laajentaa näkökulmia.

Inspiroidaan yhdessä yleisöjämme!
MySpeakerin tiimi


Dakota Robin: Diversiteetti tuo mukanaan ennennäkemättömiä ideoita ja ratkaisuja. Sen avulla ennen näkökentän ulkopuolelle jääneetkin asiat tulevat nähdyksi.

Dakota Robin

-Meillä jokaisella on tarve tulla nähdyksi ja kuulluksi, jotta meillä on kokemus siitä, että meidän olemassaololla on  jotakin väliä. Kun olemme ympäristössä, jossa nämä ihmisen hyvinvoinnin kannalta perustarpeet eivät toteudu, koemme olomme voimattomiksi, hyödyttömiksi sekä arvottomiksi. Tällöin luovuus, motivaatio sekä terveys kärsivät. Epämukavuuden tunne, piilottelu, häpeä ja pelko imevät ihmisen tehokkuutta. Ihmiset jotka eivät voi hyvin, eivät myöskään kykene toimimaan hyvin, jolloin inklusiivisuuden merkitys astuukin avainasemaan.

Nykypäivän globaaleissa ja kasvavissa työympäristöissä, tiimeissä ja yhteiskunnassa Dakota Robinin opettamat taidot inklusiivisuuden lisäämiseksi ja aidon kohtaamisen ja yhteyden synnyttämiseksi, ovat välttämättömiä selviytymisen ja menestymisen kannalta. 

Lue lisää Dakotasta ja hänen vaikuttavista puheistaan! 

Elina Gustafsson: Näin muutat unelmat konkreettisiksi tavoitteiksi – ja saavutat ne yksi kerrallaan!

Elina Gustafssonin matka voittavaksi nyrkkeilijäksi on vaatinut sisua, periksiantamattomuutta ja lopulta suurimpana kaikesta – kykyä tuntea kuka pohjimmiltaan on –  rohkeutta seurata sydämensä ääntä ja omaa polkuaan. Tulevana syksynä ilmestyvä Elinan elämästä kertova kirja ”Rohkeudella Elina Gustafsson”, kokoaa Elinan puheiden tapaan yhteen hänen ainutlaatuisen kasvutarinansa nuoresta kapinallisesta naisesta nyrkkeilyn Euroopan mestariksi ja yhdenvertaisuuden sekä rohkeuden sanansaattajaksi.

Elinan puheenvuorot on tehty yleisöille, joissa kaivataan motivaatiota, inspiraatiota ja rohkeutta vapauttaa käyttöön täysi potentiaalinsa.

Lue lisää Elina Gustafssonista ja hänen puheenvuoroistaan!

Teemu Packalén: Sisäinen motivaatio – voittaa voi aina!

Teemu Packalén on yksi harvoista suomalaisista vapaaottelijoista, joka on otellut UFC:ssä. Teemu on palkittu UFC -tapahtuman parhaana ottelijana, ja hän on voittanut suomenmestaruuden kolmessa lajissa.

Teemu jakaa puheissaan omakohtaisen tarinansa, jossa käydään läpi hänen polkunsa tavoitteiden saavuttamisesta ja epäonnistumisista – aina oman itsensä löytämiseen ja uusien tavoitteiden määrittämiseen. Mitä rohkeus pohjimmiltaan sitten on? Kuinka oppia tuntemaan aito itsensä? Entä miten määritellään merkitykselliset tavoitteet ja saavutetaan ne?

Lue lisää Teemun motivoivasta puheesta! 

Nina Rahkola & Ivan Puopolo: Kuinka uskaltaa ottaa epävarmat askeleet ja mahdollistaa oma menestys?

Tv:stä tutut journalistit, Nina Rahkola ja Ivan Puopolo vievät yhteisellä puheenvuorollaan ikimuistoiselle ja elämänmakuiselle matkalle, joka korostaa sisun, tekemisen ja rohkeuden merkitystä. Tämä on luento, joka inspiroi ja motivoi kuulijaa tekemään töitä tavoitteiden eteen ja tarttumaan mahdollisuuksiin epäröimättä. Ottamaan ne epävarmat askeleet, jotka luovat edellytykset elämän aktiviisille sattumille. Nämä aktiiviset sattumat ovatkin usein juuri ne käänteentekevät ratkaisun hetket!

Lue lisää Ninan ja Ivanin motivoivasta puheenvuorosta!

Julia Hämäläinen: Inklusiivisuus takaa kaikkien äänten oikeudenmukaisen kuulumisen

Julia Hämäläinen

-Inklusiivisuus edistää avoimuutta, psykologista turvallisuutta ja osallisuuden tunnetta – uusien ideoiden vastaanottamista ja kaikkien äänien oikeudenmukaista kuulumista. Yksinkertaistettuna diversiteetti on sitä, että saa kutsun juhliin – kun inksuliivisuus on sitä, että juhlissa kutsutaan tanssiin mukaan.

Julia Hämäläinen on modernin henkilöstöhallinnon ja rekrytoinnin vahva ammattilainen, jolla on monipuolinen kokemus startup- ja teknologia-aloilta. Hän on ollut mukana kasvattamassa kasvuyrityksiä ja organisaatioita samalla pitäen huolta, että tiimeissä kehitetään ja vaalitaan inklusiivista työkulttuuria. Julian intohimo on auttaa yrityksiä ja organisaatioita rakentamaan parempia työpaikkoja ja näin edistämään työelämän tällä hetkellä niin tärkeää monimuotoisuutta ja inklusiivisuutta.

Lue lisää Juliasta ja hänen puheistaan!

Christoffer Wahlberg: Miksi tarinankerronta on niin tärkeää? Miksi suurin osa suomalaisista yrityksistä ei hyödynnä sitä toiminnassaan?

Christoffer Wahlberg

Millaista tarinaa organisaatiosi kertoo ja kuinka se näkyy asiakkaasi kohtaamispisteissä? Juuri taustalla oleva tarina ja sen ilmentäminen erottavat kilpailijat toisistaan ja luovat näkyvää kilpailuetua rakentaen samalla brändejä ja antaen lisäarvoa asiakkaalle.

– On helppoa sanoa, että yrityksen arvot ovat “rehellisyys”, “tarmokkuus”, ja “pidetään työntekijöistä huolta”, mutta ilman tarinoita ja anekdootteja, jotka toimivat esimerkkinä tästä, näiden sanojen arvo on olematon. Tarinat auttavat rekrytoinnissa, johtamisessa, motivoinnissa, muutoksessa ja myynnissä. Kaikessa, jossa on ihmisten välistä kommunikaatiota.

Christoffer Wahlberg paljastaa puheissaan miten hänestä tuli tarinankerronnan kautta yksi maailman johtavista koulutus-, myynti- ja viestintäkonsulteista. Hän on ollut mukana muuttamassa radikaalisti myyntiviestintää sekä rakentamassa tarinankerronnan uusia menetelmiä esimerkiksi Diorille, Veuve Clicquotille, Hennessylle, Sephoralle sekä monelle muulle maailman arvostetuimmille brändeille.

Lue lisää Christofferista ja hänen puheenvuoroistaan!

Energiaboosti – Iloa ja asennetta etätyöhön! Tämä on koulutus etätyötä tekeville tiimeille!

Anna tiimillesi vahvat taidot johtaa itseään etänä! Etätyön tehokkuus ja mielekkyys onkin loppupeleissä jokaisen tiimiläisen omissa käsissä – samoin vireystila, asenne ja palautuminen. Laitetaan näihin asioihin yhdessä boostia!

Aleksi Litovaaran Energiaboosti-koulutus osallistaa työyhteisöjä etänä, ja antaa käyttöön keinot itsensä parempaan johtamiseen työyhteisössä. Koulutus on tarkoitettu itsensä johtamisesta,  energian- ja vireystilan optimoinnista, jaksamisesta ja palautumisesta kiinnostuneille.

Lue lisää Aleksin koulutuksesta!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!