Jose Ahonen bannerikuva

Uutiskirje 06/2020 1/2

Yritykset löysivät uusia tapoja yllättää oma henkilöstö ja vahvistaa yhteisöllisyyden tunnetta

Kuluneet kolme kuukautta ovat osoittaneet, mikä merkitys sitoutuneella henkilöstöllä, henkilöstöön panostamisella sekä vahvoilla asiakassuhteilla on. Poikkeusajoista huolimatta olemme yhdessä koko tiimimme ja  asiakkaidemme kanssa saaneet viedä tapahtumat onnistuneesti livestä digiin ja nähdä, kuinka hybridi- ja digitapahtumissa sisällön ja vaikuttavan puhujan merkitys korostuu entisestään. 

Kevään aikana myytyjen puheenvuorojen kysytyimmiksi teemoiksi ovat nousseet alan kestosuosikit: inspiroivat tarinat, asennetta valavat puheet ja innostavat, luovuutta käsittelevät puheet. Tämä osoittaa, että yritykset ovat halunneet innostaa ja motivoida henkilöstöään. Puhujia onkin nähty niin yritysten viikkopalavereissa kuin etätiimipäivissä. Asiakkaidemme kanssa käytyjen keskusteluiden sekä viime viikkoina työstettyjen puhujatoimeksiantojen pohjalta näemme henkilöstöstä huolehtimisen rinnalle syksyllä nousevan vahvasti yritysten asiakassuhteisiin panostamisen ja sitouttamisen eri tavoin toteutettujen tapahtumien keinoin.

Koko tiimimme on tehnyt töitä nämä kuukaudet, olemme reagoineet nopeasti yritysten muuttuviin tarpeisiin ja luoneet uusia konsepteja. Kiitos koko tiimimme puolesta teille asiakkaat, yhteistyökumppanit sekä puhujayhteisömme luottamuksestanne ja tekemästämme yhteistyöstä tässä poikkeuksellisessa ajassa. 

Johan Sjöstrand
CEO

Syksyllä tavoitteet asetetaan korkealle

Miten eletään myyntimaailman murroksessa voittajana? Starttaa syksy myyntitiimisi kanssa Mika D.Rubanovitschin johdolla!

Tärkein taito on valmius reagoida, sillä kanavat, työkalut ja ostajien käyttäytyminen muuttuvat jatkuvasti. Syvällinen pohjatyö, sosiaaliset suhteet, laajemmat verkostot, asiakkaan tilanteeseen ja tarpeeseen tutustuminen, luottamuksellinen suhde ja oikea asenne ovat näkemyksellisen myynnin kulmakiviä. 

The Future of Growth

Mitä maailman nopeimmin kasvavat yritykset tekevät toisin ja mitä voimme oppia heiltä? Anssi Rantasen Future of Growth -valmennuksessa opit kasvun salat.

Jokaisella yrityksellä on mahdollisuus viedä asioita skaalautuvasti eteenpäin, kasvaa ja toteuttaa visioitaan, kunhan käytännön tekeminen tukee tavoitteita ja uskalletaan haastaa totuttua tapaa toimia. Silloin kokeilukulttuuri, ketteryys ja jatkuva oppiminen astuvat kuvaan. Puheenvuoroissaan ja valmennuksissaan Anssi antaa kuulijalle työkalut, joilla nämä kasvun tekijät viedään onnistuneesti käytäntöön ja osaksi jokapäiväistä työskentelyä.

Nyt on aika motivoida, kannustaa ja innostaa

– Koska elämä ei ole suoritus, eikä kukaan meistä ole vielä valmis, on tarkoituksena nähdä, kokea ja oppia jatkuvasti. Meillä on mahdollisuus tehdä valintoja. Rohkeita valintoja. Välillä epäonnistumme ja välillä saamme kokea erävoittoja. Valintoja on kuitenkin tehtävä, mennäksemme eteenpäin. Ja joskus yksittäisen ihmisen rohkeat valinnat vaikuttavat isoihin ihmisryhmiin asti. 

Saimi tunnetaan ilmiömäisestä kyvystään luoda vuorovaikutus yleisön välille ja johdattaa kuulija mukaan omakohtaiseen tarinaan rohkeudesta, periksiantamattomuudesta ja oman polun sekä voimavarojen löytämisestä. Saimin puhe sopii erityisen hyvin loppuvuoden tapahtumiin, joissa halutaan inspiroida kuulijaa ja auttaa suuntaamaan katseet kohti tulevaa, keskittymään olennaiseen, näkemään mahdollisuudet, sekä löytämään oman rohkeutensa.

Peter Nyman juontaa, fasilitoi ja moderoi tapahtumat tottuneesti niin livenä kuin verkossa

”Olen aina ollut luontaisesti utelias ja kiinnostunut ihmisten tarinoista, se oli varmaan yksi syy miksi päädyin toimittajaksi alunperin. Hyvä tarina pitää sisällään aitoutta ja tunnetta, jotain muistamisen arvoista, joka tekee tarinasta uniikin ja jättää sekä kertojaansa että yleisöön muistijäljen. Valmistaudun juontokeikkoihin perusteellisesti ja pyydänkin usein mielummin liian paljon tietoa, kuin liian vähän. Relevantti sisältö ja asiat joita tapahtumassa painotetaan, suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Yksi juontajan tärkeä ominaisuus on  kyky elää hetkessä ja luoda tilaisuuteen sopiva tunnelma, ilmapiiri, jossa osallistujat viihtyvät. Fasilitoidessa on tärkeää olla rakentamassa siltaa ihmisten ja tiedon välille, auttaen rikastuttavan dialogin syntymistä. Ajassamme korostuu ajankäytön rajallisuus, joka korostaa tapahtumasisällön ja puitteiden merkitystä. Verkkoon viedyt tapahtumat eivät poista ihmisten tarvetta kohdata toisensa ja tuntea livetapahtuman tunnelma, mutta aika jossa elämme on yhdistänyt digin livetapahtumiin tavalla, joka tulee jäämään ja nousemaan tulevaisuuden megatrendiksi.” – Peter Nyman, Toimittaja, juontaja 

Tarjoa tiimillesi unohtumaton elämys purjehtija Tapio Lehtisen kanssa

Purjehtija, luottamuksen merkitystä ja tiimityötä puheissaan korostava Tapio Lehtinen painottaa puheissaan arvoihin perustuvan, yrittäjähenkisen yrityskulttuurin merkitystä sekä osallistavaa ja sitouttavaa strategiaa. Hän tuo motivoivilla luennoillaan esiin tarinoidensa kautta purjehdusta ja bisnestä yhdistävät tekijät: kilpailutilanne arvaamattomasti vaihtuvissa olosuhteissa, varautuminen tulevaan, luottamus tiimin kesken sekä yhteiset innostavat tavoitteet.

Haluatko yhdistää tiimipäivässänne yhdessä olon, purjehtimisen ja motivoivan puheen? Tapion kanssa on mahdollista järjestää koko- tai puolenpäivän purjehduksia Swan 55 Galianalla kesäkuusta alkaen.

Miltä luovuuden tulevaisuus näyttää?

Henkka Hyppönen banneri

Luova johtaja, tietokirjailija Henri Hyppösen viides kirja ”Luomiskertomus” julkaistaan 02.06.2020.  Henri johdattaa niin kirjassaan kuin luennoillaan ja valmennuksissaan  yleisön matkalle, jolla etsitään luovuudelle uutta suuntaa.

Luomiskertomus pureutuu luovuuden syvärakenteisiin ja esittelee teknologisia läpimurtoja, jotka mullistavat luovan työn ja ajattelun. Hyppönen on haastatellut kirjaan lukuisia tieteen, taiteen ja teknologian suunnannäyttäjiä, kuten Pixarin perustaja Ed Catmullia ja performanssitaiteilija Marina Abramovicia.

”Ongelmia ratkotaan ja tuotteita ja palveluita sekä kaikenmuotoisia luovia ideoita tuotetaan ja esitellään kiihtyvään tahtiin. Itse haluan olla rakentamassa paitsi inhimillisen luovuuden uutta tulemista kyvyssä löytää ja ratkoa yhä arvokkaapia ongelmia, sekä ihmisen ja koneen välistä luovaa liittoa, jonka mahdollisuuksista olemme jo saaneet esimakua.” – Henri Hyppönen

Nyt suunnitellaan loppuvuoden tapahtumia ja tilaisuuksia

Olipa kyse asiakastilaisuudesta, henkilöstön tiimipäivästä tai inspiroivasta hetkestä tiimipalaverin oheen, autamme sinua ideoimaan tapahtumaanne ja tilaisuuteenne sopivimman sisällön – niin livenä, diginä kuin hybriditapahtuman muodossa. 

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!