Nyt valmistellaan syksyn tapahtumia

Valmiina syksyn tapahtumiin?

Varmista tapahtumaasi kiinnostava puhujasisältö meidän kanssa. Olemme kovaa vauhtia jo päässeet suunnittelemaan syksyn tapahtumia ja henkilöstön kick-offeja, joiden kiinnostava ohjelma ja puhujasisältö kannattaa kiinnittää jo ennen lomia.

Olemme tästä inspiroituneena koonneet tähän uutiskirjeeseen ehdotuksiamme ajankohtaisista ja loistavista puhujista, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua omia tapahtumianne ajatellen.

Mikäli maailman muuttuessa olette organisaatiossanne siirtyneet tapahtumien hybriditoteutuksiin, MySpeaker Studio on erinomainen vaihtoehto räätälöityjen kokonaisuuksien järjestämiseen. Tällä kustannustehokkaalla ja vaivattomalla vaihtoehdolla pidämme huolen teknikkojemme kanssa siitä, että te voitte keskittyä täysin tapahtuman sisältöön ja nauttia siitä. Me huolehdimme kaikesta muusta.

Let’s Talk,
MySpeakerin tiimi

 

Arman Alizad
”Yrittämällä ymmärtää toisiamme, pääsemme jo pitkälle”

Arman Alizad Banneri

Syksyn yksi kysytyimmistä puhujista on Arman Alizad, jonka kauan odotettu uusi kausi ”Arman ja viimeinen ristiretki” alkoi tällä viikolla. ”Uudella kaudella seikkailuissani selvitän, kuinka vanha ja uusi maailma kohtaavat – miten menneen maailman perinteet, uskomukset ja tavat istuvat tämän päivän ja etenkin tulevaisuuden valossa. Muutoksesta puhutaan tällä hetkellä kaikkialla ja päivitellään, ’kuinka maailma muuttuu niin nopeasti’.

Ymmärsin kuitenkin matkoillani, kuinka suhteellista ja ristiriitaista muutos oikeasti on – jotkut asiat ja ihmisten asenteet eivät ole muuttuneet tuhansiin vuosiin eivätkä välttämättä tule koskaan muuttumaan, kun taas jotkut muutokset tapahtuvat maailmassa aivan silmän räpäyksessä. Tulevissa puheissani otan vahvasti mukaan nämä uudet seikkailut, ihmisten tarinat ja oivallukset – yrittämällä ymmärtää toisiamme ja lähtökohtia pääsemme jo pitkälle.” -Arman Alizad

Tutustu Armaniin puhujana!

 

Iida Mäkikallio
Tunnetaidot menestyvien tiimien avaintekijänä

Iida Mäkikallio

Mikä on tiimin yhteinen tunneilmasto ja miksi sillä on merkitystä? Entä kuinka jokainen voi osaltaan vaikuttaa yhteiseen tunneilmastoon ja vuorovaikutuksen laatuun? Psykologi Iida Mäkikallio puhuu tiimeissä heräävistä haastavista tunteista ja niiden käsittelystä. Hän muun muassa haastaa meitä siitä, kuinka hahmotamme toimimattomia tiimidynamiikkoja ja toisaalta vahvistamme positiivisia tunteita työyhteisössä.

Tutustu enemmän Iidaan!

 

Riku Rantala & Tunna Milonoff
Seikkailijoista tiimihengen luojiksi

Riku Rantala Tunna Milonoff

Taitavina tarinankertojina Riku Rantala ja Tunna Milonoff vievät kuulijan mukanaan seikkailuidensa syövereihin, joiden oppien tuloksena tämä kaksikko on oivaltanut tiimin ja tiimihengen merkityksen hyvien tulosten taustalla. Omiin kokemuksiinsa peilaten he kertovat, miten rakennetaan tiimiin asennetta, luodaan uskoa yhdessä tekemiseen sekä saavutetaan toisiaan kannustava ja luovaa ajattelua rikastava tiimi, joka pystyy mihin vain.

Lue lisää Rikusta ja Tunnasta!

 

Nanna Bhose
Uutta Radio Novan aalloilla

Nanna Bhose banneri

Puhujana ja juontajana Nanna Bhose luo ympärilleen lämmintä ja helposti lähestyttävää tunnelmaa, keskittyen vahvasti hetkeen ja ympäröiviin ihmisiin.

”Radiojuontajana koen, että minun tärkein tehtäväni on olla läsnä ja kanssamatkaajana kuuntelijoiden arjessa ja keskustella elämän koko kirjosta, säilyttäen kuitenkin pienen pilkkeen silmäkulmassa.” -Nanna Bhose

Nannan kyky tuoda ihmisistä inhimillinen puoli esiin on taito, josta me kaikki voisimme omia vuorovaikutustaitoja ja tiimihenkeä silmälläpitäen ottaa mallia. Pääset kuulemaan Nanna Bhosea Radio Novan aalloilla joka lauantai klo 12-16 ennen juhannusta ja juhannuksen jälkeen maanantaista perjantaihin Radio Novan päivässä klo 10-14 tuuraamassa Nina Backmannia.

Tutustu lisää Nannaan!

 

Kansainvälisiä huippuosaajia MySpeakerilta

Kansainväliset Puhujat MySpeakerilta

Kaipaatko kansainvälistä otetta organisaationne tuleviin tilaisuuksiin?

Meiltä löytyy laaja joukko maailmanluokan huippupuhujia, joista olemme koonneet yhteen tämän vuoden kiinnostavimmat puhujat. Nämä kansainväliset huippuosaajat käsittelevät muun muassa innovaatiota, digitaalista vallankumousta ja sen keskellä johtamista, sekä luovuusajattelua ja he kaikki ovat saatavissa myös teidän tilaisuuksiinne MySpeakerin kautta!

Olemme koonneet kansainvälisistä puhujistamme tiiviin, inspiraatiota herättävän lukupaketin, jota pääset lukemaan allaolevan linkin kautta.

Tutustu kansainvälisten puhujiemme koosteeseen!

 

MySpeaker Studio
Vaivaton ja kustannustehokas vaihtoehto mm. hybriditapahtumien toteutuksiin

MySpeaker Studio

Haluatteko keskittyä täysin tapahtumanne sisältöön ja antaa teknisen toteutuksen meidän hoidettavaksi?

MySpeaker Studio on erinomainen vaihtoehto muun muassa hybridi- ja etätapahtumien laadukkaaseen järjestämiseen. Hybriditoteutukset ovat tulleet jäädäkseen ja asiakasyrityksemme hyödyntävät Stuodiota hyvin monipuolisesti muun muassa tuotteiden ja palveluiden lanseeraamiseen, tiedotustilaisuuksiin ja koulutuksellisiin webinaareihin. Olemme erikoistuneet konseptoimaan räätälöityjä kokonaisuuksia asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Tällä kustannustehokkaalla ja vaivattomalla vaihtoehdolla pidämme huolen ammattitason laitteiston ja teknikkojemme kanssa siitä, että te voitte keskittyä tapahtumaanne ja nauttia siitä. Me huolehdimme kaikesta muusta.

Ole yhteydessä niin neuvotellaan teille räätälöity ja teidän tarpeita vastaava kokonaisuus!

Tutustu Studio-palveluumme lisää!

 

 

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!