hybriditapahtuma

Viisi vinkkiä vaikuttaviin digi- ja hybriditapahtumiin!

Viimeinen vuosi on osoittanut meille kaikille digitapahtumien valtavat mahdollisuudet. Yritysten asiakas- ja sidosryhmätapahtumat ovat keränneet ennätyksellisiä osallistujamääriä samalla, kun uudet sisältöformaatit, sekä tekniikan tuomat mahdollisuudet on otettu rohkeasti osaksi tapahtumaa! Vaikuttavia digitapahtumia on yhdistänyt selkeästi rajattu, kohderyhmää puhutteleva teema, dynaaminen sisältö ja vahva, yleisöä osallistava käsikirjoitus. Digitapahtumat ovat ehdottomasti tulleet jäädäkseen, ja kun on taas aika kohdata livenä, astuvat hybriditapahtumat esiin.

Keräsin tähän uutiskirjeeseen avuksesi tapahtumien suunnitteluun viisi vinkkiä vaikuttaviin digi- ja hybriditapahtumiin! Nyt jos koska on aika inspiroida niin omia tiimejä, kuin miettiä sitäkin, miten koota asiakkaat ja sidosryhmät etänä yhteen yhteisen teeman äärelle. Miten innostaa ja jakaa sekä tietoa tämän päivän puhuttelevimmista teemoista, että levittää hyvää asennetta ja nostaa tunnelmaa!

Autamme mielellämme tulevien tapahtumienne sisällön suunnittelussa.

Inspiroivia lukuhetkiä!
Susanna Suorsa
Sales Director


Ota nämä talteen: Viisi vinkkiä vaikuttaviin digi- ja hybriditapahtumiin!

  1. Kirkasta nämä: Miksi ja kenelle tapahtuma järjestetään? Mikä tapahtuman viesti on? Entä millaisen tunnelman haluat luoda?
  2. Suunnittele tapahtuman sisältö tukemaan tavoitteita.Vaikuttava puhuja paitsi tukee tapahtuman viestiä ja puhuttelee kohderyhmää, myös herättää tunteita ja yllättää.
  3. Tapa tylsyys – osallista ja yllätä yleisösi. Katsojan osallistaminen nousee digitapahtumassa tärkeäksi. Mieti, kuinka voit teknisten ratkaisujen avulla luoda vuorovaikutusta ja osallistaa yleisösi. Uudet formaatit digitapahtumissa aktivoivat kuulijaa ja pitävät mielenkiinnon yllä. Hybriditapahtumissa osallistaminen tullaan tekemään digi- ja liveyleisöt huomioiden.
  4. Ammattijuontaja keskiöön. Napakat ja dynaamiset tapahtumat vaativa juontajan, joka pitää tunnelman yllä ja säilyttää kuulijan huomion koko tapahtuman ajan. Hybriditapahtumissa tullaan näkemään kahden juontajan toteutuksia, joissa toinen antaa täyden huomion liveyleisöille ja toinen pitää huolta striimin välityksellä etäkatsomosta ja heidän osallistamisestaan.
  5. Tee tilaisuudelle koukuttava käsikirjoitus. Käsikirjoitus luo formaatin, jossa on hyvät keinot sekä oikeat ”koukut” pitämään kuulija linjoilla. Digi- ja hybriditapahtumat vaativat käsikirjoituksen, joka vie dynaamista ja tiivistä tapahtumaa eteenpäin osallistaen katsomot digiin ja liveen sopivimmilla tavoilla. Käsikirjoituksen avulla tuodaan myös puhujat parhaiten esiin, ja luodaan tapahtumasta kokonaisuus, joka jää mieleen.

Tuo yrityksesi tärkeät viestit ja tiedotteet esiin uudella tavalla – Jenni x Uutishuone on uusi digitapahtumiin räätälöity konsepti!

Kaipaatko tapahtumaasi jotain aivan uutta, yllättävää ja osallistujan otteessaan pitävää? Onko yrityksellänne tärkeää tiedotettavaa tai lanseerattavaa, jonka haluatte tuoda julki mielenkiintoisella ja laadukkaalla tavalla? Ratkaisu tähän on aivan uudenlainen tapahtumakonsepti Jenni x Uutishuone. Tämä soveltuu omaksi itsenäiseksi tapahtumaksi, osaksi toisia tapahtumaa, tiedotustilaisuuksiin tai vaikka osaksi sisäistä viestintää. Jenni x Uutishuone räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Vain mielikuvitus on rajana tässä uuden ajan tapahtumakonseptissa!

Tunnettu radioääni, televisiosta ja radiosta tuttu uutisankkuri, median monitaituri Jenni Kivessilta tuo Uutishuoneen ja kiinnostavan sisällön saataville kaikkiin tapahtumiisi!

Lue lisää tästä!


Löydät meiltä ammattijuontajat digi- ja hybriditapahtumiinne!

Satu-Heikinheimo-Juontaja-1

Satu Heikinheimo on kokenut ja energinen juontaja. Hän on moderoinut ja juontanut useita tapahtumia niin diginä kuin livenäkin. Satu on saanut asiakkailtamme palautetta heittäytymiskyvystään, englanninkielentaidostaan sekä tunnelman nostattamisesta ja kyvystä pitää langat käsissään suurissakin digitapahtumissa. 

Varaa Satu juontajaksi!

Sampo Marjomaa

Sampo Marjomaa on pitkän linjan esiintyjä, näyttelijä ja muusikko, joka tutuin ikonisesta vastakulttuuriohjelmastaan Hauskat Kotivideot. Tämän lisäksi Sampo on juontanut lukuisia asiakastapahtumia ja yritystilaisuuksia. Sampo omaa myös vahvan käsikirjoitustaidon, joka tekee hänestä erinomaisen juontajan ja moderaattorin digitapahtumiin.

Varaa Sampo juontajaksi!

Jesse Kamras

Vahvan toimittaja- ja juontajataustan, sekä laajan tietämyksen päivän ajankohtaisimmista teemoista omaava Jesse Kamras  on ihanteellinen juontaja ja moderaattori, kun haluat seminaariinne varman ja monikameratyöskentelyyn tottuneen toimittajan. Jesse taitaa suorien lähetysten vaatiman luontevan esiintymisen ja puhumisen. 

Varaa Jesse juontajaksi!

Mervi Kallio

Mervi Kallio juontaa ja moderoi tapahtumat yritystapahtumista näyttäviin gaaloihin, olipa kyseessä sitten virallinen tai rentoa heittäytymistä vaativa tilaisuus. Kokeneena toimittajana hän sisäistää nopeasti vaikeimmatkin sisältöaiheet ja tekee huolellisesti tarvittavan taustatyön. Mervin motto on ”Kotona kaikkialla – Monacosta Muonioon. Autan sinua onnistumaan kaikissa tapahtumissasi.”

Varaa Mervi juontajaksi!


Ota kaikki irti digitapahtumien tuomista hyödyistä! MySpeaker Studiossa toteutat digitapahtumat turvallisesti ja laadukkaasti – vaikuttavuudesta tinkimättä!

MySpeaker-Studio-3-scaled

Asiakkaidemme hyvin suunnitellut digitapahtumat ovat keränneet ennätysyleisöjä striimien äärelle. Ennätykselliset osallistujamäärät, sekä tekniikan tuomat mahdollisuudet osallistaa yleisöt uudella tavalla ja eri yllätyselementeillä, ovatkin digitapahtumien suurimpia etuja.

Me puhuja-alan asiantuntijat tiedämme, kuinka rakentuu tapahtuman sisältö, joka puhuttelee, motivoi, pitää mielenkiinnon yllä ja yleisön keskittyneenä. Tiimimme suunnittelee vuosittain satoihin tapahtumiin kiinnostavan ja tapahtuman tavoitteita tukevan sisällön. MySpeaker Studio mahdollistaa vaikuttavien digitapahtumien toteuttamisen helposti ja vaikuttavasti!  Olemme apunasi, kun on aika alkaa suunnitella seuraavaa tapahtumaanne!

Tutustu MySpeaker Studioon!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!