kysytyimmät puhujat

Vuoden 2020 kysytyimmät kotimaiset puhujat ja puhuttelevimmat teemat!

Alkuvuoden kickoff- kausi käynnistyy vauhdilla ja tämän vuoden tärkeät tapahtumat ovat yrityksissä työn alla. Viime vuonna opittiin tekemään tapahtumat taidokkaasti diginä ja löydettiin uudet tavat kokoontua yhteen sekä motivoida tiimejä verkon välityksellä. Sama trendi jatkuu tänä vuonna. Kohtaamisen, inspiraation ja motivaation merkitys ei ole loppunut, vaan päinvastoin tulee korostumaan!

Vuoden 2021 ensimmäisellä puolikkaalla tapahtumien digi- ja hybiriditoteutukset jatkuvat. Poikkeuksellisen vuoden jälkeen tapahtumissa tulee korostumaan suuresti motivaation ja asenteen merkitys. Tiimihenki, yhteisöllisyys ja positiivinen asenne työyhteisöissä ovat kasvun edellytys. Näiden puhuja-alan kestosuosikin asemaa pitävien teemojen kysyntä kasvoi viime vuonna, ja ne tulevat näkymään vahvoina tämänkin vuoden tapahtumissa. Vuonna 2020 nähtiin selkeästi resilienssiä, palautumista, itsensä johtamista sekä keskusteluälykkyyttä ja painetilanteissa toimimista käsittelevien puheenvuorojen kysynnän nousu yritysten tapahtumissa. Vallinnut epävarmuus ja toisaalta nopeasti muuttuneet tavat tehdä töitä nostivat nämä taidot keskiöön niin yksilö-, tiimi-, kuin yritystasolla.

Alkaneena vuonna kaivataan tarinoita ja kokemuksia, joihin samaistua ja joista saada voimaa ja inspiraatiota. Puhujien omakohtaiset tarinat, joissa korostuvat muutos, rohkeus ja asenne sekä ennakkoluulojen murtaminen ja vaikeuksien voittaminen ovat tämän hetken kysyttyjä luentoja. Puhujien omakohtaisia inspiroivia ja motivoivia tarinoita tullaan kuulemaan myös alkaneen vuoden tapahtumissa.

Vuoden 2020 kysytyimmät puhujat ja teemat peilaavat paitsi kulunutta vuotta, osoittavat ne myös mistä tänä vuonna puhutaan.

Vuoden 2020 kysytyimmät kotimaiset puhujat:

Pata Degerman  –  Motivaatio ja tiimityö

Löytöretkeilijä Pata Degerman vie kuulijat mukanaan seikkailuun, jossa motivaatio, tiimityö ja asenteen merkitys on elintärkeää. Patan puheenvuorot syventyvät syvän yhteistyön rakentamiseen ja menestyvän asenteen löytämiseen, kun ollaan matkalla kohti yhteistä tavoitetta. Patan motivoiville puheenvuoroille on todella ollut kysyntää – hän on yksi eniten digipuheenvuoroja tehnyt puhujamme vuonna 2020.

Harri Gustafsberg – Resilienssi ja mielen suorityskyky

Maaliskuu 2020 nosti resilienssin yhdeksi vuoden kysytyimmistä teemoista. Kun tilanne muuttuu, ihmisen, organisaatioiden ja jopa yhteiskuntien suorituskyky menee koetukselle. Organisaatioiden resilienssi määrittää pitkälle menestyksen poikkeustilanteissa. Mielen suorituskykyä valmentava, tutkiva ja kehittävä filosofian tohtori ja turvallisuus johtamisen maisteri, palkittu tietokirjailija Harri Gustafsberg puhuu ja kouluttaa yrityksiä resilienssistä.

Helena Åhman – Keskusteluälykkyys ja kommunikaatio

Painetilanteet korostavat keskustelyälykkyyden merkitystä eikä se ole syyttä yksi viime vuoden ja tämän hetken kysytyimmistä teemoista. Työpsykologian tohtori, palkittu tietokirjailija ja puhuja Helena Åhman sekä sparraa johtoryhmiä että puhuu  keskusteluälykkyydestä, oman mielen johtamisesta, tilannetajusta ja tunteiden kohtaamisesta keskusteluissa, neuvotteluissa ja konflikteissa myös Suurlähettiläiden Jussu Pöyhösen kanssa livemusiikin ja puheen yhdistelmänä. Kehittämällä näitä taitoja opitaan ymmärtämään toista osapuolta vaikeissa tilanteissa ja tekemään parempia päätöksiä. Helena Åhman ja hänen teemansa tulevat näkymään vahvasti myös vuoden 2021 tapahtumissa!

Anssi Rantanen –  Jatkuva oppiminen ja kasvun ajattelutapa

Vuoden 2019 Nordic Business Forum -puhujakilpailun voiton jälkeen kasvustrategi Anssi Rantanen on vakiinnuttanut asemansa yhtenä kysytyimmistä bisnespuhujista yritysten tapahtumissa. Anssin puheiden teemat ja ajatukset kasvun ajattelutavasta osuvat tähän aikaan. Anssi syventyy puheissaan tekijöihin, jotka erottavat maailman menestyneimmät organisaatiot muista.

Arman Alizad –  Kiitollisuus ja ennakkoluulojen murtaminen

Vuodesta toiseen kysytyimpien kotimaisten puhujien listalla mukana oleva Arman Alizad vie kuulijat mukaansa tarinoiden maailmaan. Vuoden Puhuja 2020 – Tarinankertoja -kategorian voittanut Arman haluaa puheidensa kautta rikkoa ennakkoluuloja ja antaa äänensä kuuluviin niille, jotka sitä muuten eivät saa. Arman uskoo tarinoiden voimaan tunteiden ja ajatusten herättäjänä sekä tiedon siirtäjänä. Hänen sanomansa kiitollisuudesta, unelmiin uskomisesta sekä ennakkoluulojen murtamisesta on viesti, jonka merkitys on viimeisien vuosien aikana korostunut, siitä halutaan kuulla ja samaa ajattelutapaa viedä eteenpäin omissa yhteisöissä.

Emilia Vuorisalmi – Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja palautuminen

Menestyskirjailija, lääkäri ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija Emilia Vuorisalmi nousi uutuuskirjansa myötä yhdeksi kysytyimmistä puhujista. Emilian näkökulma kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, sen rakentamiseen ja palautumiseen on ainutlaatuinen. Hän käsittelee teemaa hormonien ja 12 teesin kautta. Tiimeissä jokaisen yksilön hyvinvointi vaikuttaa tiimin ja sitä kautta koko organisaation hyvinvointiin, joka taas vaikuttaa suoraan tehokkuuteen ja tulokseen. Emilia painottaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähtevän tietoisuudesta omasta itsestämme, ajatuksistamme, päätöksistämme ja valinnoistamme. Samat tekijät, jotka auttavat yksilön kohti parempaa jaksamista ja hyvinvointia vievät tiimejä ja yrityksiä kohti hyvinvoivaa työyhteisöä.

Madventures – Muutos ja rohkeus

Monipalkitut toimittaja-tuottaja Riku Rantala ja ohjaaja-tuottaja Tuomas ”Tunna” Milonoff tunnetaan vaikutusvaltaisina mediapersoonina. Madventures -kaksikko on yksi puhuja-alan kestosuosikeista, kun yritysten tapahtumissa halutaan motivoida, rohkaista ja innostaa yleisöä. Mukaansatempaavat tarinat ja luento, joka yhdistää videot ja ennenkuulumattomat tarinat miesten matkoilta, eivät jätä yleisöä kylmäksi. Tänä vuonna Rikun ja Tunnan kysytyin puheenvuoro ”Maailma muuttuu, miten jäät henkiin?” käsittelee rohkeutta muutosten keskellä.

Henri Hyppönen – Itsensä johtaminen ja tulevaisuuden taidot

Tietokirjailija, luova johtaja Henri Hyppönen käsittelee puheissaan itsensä johtamista ja tulevaisuuden työelämän tärkeimpiä taitoja. Henri yhdistää luennolla tutkitun tiedon, esimerkit ja omakohtaiset kokemukset kokonaisuudeksi, joka pitää otteessaan ja antaa kuulijalle vietävää omaan tapaan tehdä töitä. Henri puhuu tulevaisuuden johtamisen metataidosta: luovasta ongelmanratkaisusta, kriittisestä ajattelusta, sosiaalisesta älykkyydestä ja merkitysten muodostamisesta. Jokainen näistä taidoista on oleellista myös itsensä ja oman työn johtamisessa, jonka merkitys nousi vuoden 2020 etätyön alun aikana – ja jatkaa kasvuaan! Henri Hyppönen ja hänen puheidensa teemat tulevat olemaan vahvasti näkyvillä vuoden 2021 tapahtumissa.

Saimi Hoyer – Asenne, yrittäjyys ja vaikeuksien voittaminen

Hotelli Punkaharjun johtaja, valovoimainen puhuja Saimi Hoyer on koronavuoden aikana pyörittänyt menestysvuoden kokenutta Hotelli Punkaharjua. Saimin puheenvuoro on saanut uuden kulman kuluneen vuoden aikana – sen, miten epävarmuus voi synnyttää uutta ja mahdollisuuksia, jotka johtavat menestykseen kun niihin tarttuu ja uskaltaa hyödyntää aiemmin oppimaansa. Saimin omakohtainen tarina antaa peilauspintaa koettelemuksiin, joita jokaiselle mahtuu matkalle sekä toisaalta valaa uskoa ja toivoa menestykseen, joka saattaa odottaa seuraavan kulman takana – kun sinne uskaltaa kurkistaa. Saimi kannustaa ja rohkaisee luennoillaan kuulijoita tekemään odottamatonta ja kokeilemaan rohkeasti sekä turvautumaan verkostoihin. Ennustamme, että Saimin uusi luento tulee olemaan yksi vuoden 2021 kysytyimmistä puheenvuoroista!

Hatsolo – Ilo, asenne ja onnistuminen

Johannes ”Hatsolo” Hattunen on motivaatiopuhuja, joka vie ilon ja asenteen sanomaa eteenpäin päivittäin. Puhujalavat haltuun ottanut breakdance-ammattilainen uskoo kipinän sytyttämisen mahtiin ja sisäiseen motivaatioon matkalla kohti tavoitteita. Alkavana vuonna työyhteisöissä kaivataan asennetta, iloa ja uskoa siihen, että onnistumiset ovat edessä. Vastuunottaminen omasta tekemisestä ja tekemisen tason määrittämisestä takaa onnistumiset. Hatsolo onnistuu sytyttämään kuulijoissaan kipinän ja tahdon tehdä parhaansa, antaa kaikkensa ja kulkea kohti tavoitteita.


Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!