MySpeaker Scandic yhteistyö

Yhteistyömme Scandic Suomen kanssa luo tehokkuutta tilaisuuksien järjestämiseen ja keventää tapahtumajärjestäjän to do -listaa

Yhteistyömme Scandic-hotellien kanssa luo tehokkuutta tilaisuuksien järjestämiseen ja keventää tapahtumajärjestäjän to do -listaa

MySpeaker on yksi Suomen suurimman hotelliketjun Scandicin virallisista yhteistyökumppaneista. Yhteistyöllä varmistetaan kokous- ja tapahtumajärjestäjille asiantunteva ja laadukas palvelu yhdellä kertaa. Tämä keventää järjestäjän tehtävälistaa. Puhuja- ja juontajahankinnat järjestyvät helposti ja nopeasti samalla kun ratkaistaan asiakkaalle tapahtumaan sopivin tila ja paras hotellimajoitus palveluineen.

 

”Uskomme, että yhteistyö luo laatua ja helpottaa tapahtuma- ja kokousjärjestäjää!” -Sonja Kuusela

 

Sonja Kuusela Scandic
Sonja Kuusela, MySpeakerin Sales & Marketing Manager.

 

”Olemme tehneet markkinointiyhteistyötä aikaisemminkin järjestämällä yhteisiä asiakastilaisuuksia. Ne ovat olleet suosittuja, ja täyttyneet kutsuvieraista jonoksi asti. Asiakaskuntamme on molemmilla hyvin laaja, työskentelemme tahoillamme saman kohderyhmän kanssa, ja siksi uskomme, että yhteistyö luo laatua ja helpottaa tapahtuma- ja kokousjärjestäjää”, sanoo Sonja Kuusela, MySpeakerin Sales & Marketing Manager.

 

”Me Scandicilla uskomme kohtaamisten voimaan ja tarjoamme laajasti monipuolisia tapahtumatiloja ympäri Suomen. MySpeaker-yhteistyön avulla voimme tuoda asiakkaillemme laadukkaita ja asiantuntevia puhujia”, Scandic-hotellien myyntijohtaja Antti Karjalainen

 

Antti Karjalainen Scandic
Antti Karjalainen, Scandic-hotellien myyntijohtaja

 

”Tämä kumppanuus on luonteva osa jo alkanutta yhteistyötämme ja nyt asiakkaat voivat hankkia kaiken puhuja- ja juontajasisällön tilausvarausten yhteydessä”, summaa Kuusela. Suunnitteilla on jo pian julkistettava liike-elämän päättäjille suunnattu tapahtumasarja uudessa lippulaiva Scandic Helsinki Hub -hotellissa, joka on oiva taidonnäyte molempien yritysten osaamisesta ja palveluista onnistuneen tapahtuman järjestämiseen.

 

Scandic Hotels Oy

Scandic tarjoaa hotellielämyksiä Suomessa 62 hotellissa ympäri Suomen. Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliyritys, jolla on toiminnassa tai kehitteillä lähes 280 hotellia ja noin 58 000 hotellihuonetta kuudessa maassa. Suomessa operoimme Scandic-hotellien lisäksi kansainvälisiä brändejä Hilton Hotels & Resort, Holiday Inn, Crowne Plaza ja Hotel Indigo.

 

MySpeaker Oy

MySpeaker on Suomen johtava ja Pohjoismaiden nopeimmin kasvava puhujatoimisto. Edustamme maailmanlaajuisesti eri alojen kovimpia asiantuntijoita, visionäärejä ja motivoivia ammattipuhujia. Pohjoismainen tiimimme koostuu kokeneista ja tunnetuista puhuja-alan ammattilaisista. Luomme vaikuttavan puhuja- ja juontajasisällön niin tapahtuma-alan ammattilaisten tuotantoihin, kuin yrityselämän erilaisille tapahtumille.

 

Lisätietoja:

Sonja Kuusela
Sales & Marketing Manager
+358 40 5134358
[email protected]

Antti Karjalainen
Sales Director
Scandic Hotels
+358 405587156
[email protected]

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!