TOmi BANNERIT

Tomi Kaukinen: Master the Art of Pitching

Tomi Kaukinen

Master the Art of Pitching

Matkalla leijonan luolaan? Miten rakennan vaikuttavan myyntipuheen ja esityksen? Kuinka saan sijoittajat mukaan tai kuinka tulisin valituksi rekrytointiprosessissa? Miten kiteytän monimutkaiset ideat helposti ymmärrettävään muotoon?

Tässä ajassa on olennaista osata esitellä itsensä ja ideansa vaikuttavasti, ytimekkäästi ja mieleenpainuvasti oli kyseessä sitten työpaikkahaastattelu, yhteistyöneuvottelu tai sijoittajien hankkiminen. Master the Art of Pitching on valmis kurssi vastaamaan tähän tarpeeseen. Koulutus sisältää kaiken olennaisen tiedon myyntipuheen (Pitch) ja sijoittajaesittelyn (Pitch Deck) rakentamiseksi.

Kysy lisää koulutuksesta teidän yritykselle tai organisaatiolle!

Koulutus on toteutettavissa teidän aikataulunne ja toiveidenne mukaisesti etänä live-streamissa tai paikanpäällä. Katso esimerkkiteemat alta ja sovitaan teidän tarpeisiinne sopivin kesto sekä kokonaisuus:

Workshop 1,5-3h
Master Class 4-6h

Täydellinen videokoulutuskokonaisuus, jonka avulla saat kaiken tiedon siitä, kuinka rakentaa menestyvä myyntipuhe (Pitch) ja sijoittajaesittely (Pitch Deck).

Kurssi on jaettu neljään osaan

  • Ensimmäisessä osassa selvitetään mikä on Pitch ja Pitch Deck, ja miksi se rakennetaan.
  • Toisessa osassa käydään yksityiskohtaisesti läpi presentaation rakenne; mitä esittelyssä halutaan kertoa ja kuinka ydinviesti tulee esille.
  • Sarjan kolmas video keskittyy tarinankerrontaan ja siihen, kuinka pidetään yleisön mielenkiinto yllä ja tehdään puheella vaikutus.
  • Neljännessä osassa kuulijat valmennetaan kilpailuun ja kerrotaan, kuinka oma idea esitellään vaikuttavasti kolmessa minuutissa.

Kurssi käydään englanniksi.

Miksi valita tämä valmennus?

1. Ymmärrätte yksityiskohtaisesti myyntipuheen kokonaisuuden ja opitte sijoittajaesittelyn rakentamisen prosessin.
2. Saatte käytännön vinkkejä mitä eri asioita tulee huomioida pitchauksessa ja pitch dekin rakentamisessa.
3. Opitte tuntemaan tarvittava n myyntitermistön.
4. Osaatte itsenäisesti suunnitella ja toteuttaa vaikuttavan myynitpuheen ja sijoittajaesittelyn.

Kenelle valmennus sopii:

Koulutus on suunnattu myyntiorganisaatioille, opiskelijoille, yrittäjille, yrittäjiksi aikoville, työllistämistä tukeville organisaatioille ja kaikille niille, jotka haluavat syventää ymmärrystä pitcaustaitojen hallinnassa. Koulutus on valmis videokokonaisuus englannin kielellä. Räätälöimme koulutuksen myös live-tilaisuudeksi toimialakohtaisesti ja kohdeyleisö huomioiden, tarvittaessa myös suomen kielellä.

Pyydä lisätiedot valmennuksesta!

Katso myös seuraavat valmennukset: