retorikas-ja-karismaattinen-johtaja

Chaker, Ketonen & Ravattinen: Retorikas ja karismaattinen vaikuttaja

Chaker & Ketonen & Ravattinen

Chaker, Ketonen & Ravattinen: Retorikas ja karismaattinen johtaja

Tässä valmennuksessa opit vaikuttamaan puheellasi, osaat tuottaa enemmän arvoa sillä. Ymmärrät ja opit syvemmin vaikuttavan julkisen puhumisen taidon. Esiintymispelko muuttuu esiintymishaluksi ja -innoksi. Tiedät, miten vaikuttava puhe rakentuu ja miten vakuutat kuulijasi.

Päivän aikana syvennetään johtajuudelle tärkeän läsnäolon taitoa tutkitun tiedon valossa sekä siihen sopivin käytännön läheisten menetelmien kautta. Valmennus antaa sinulle valmiuksia käsitellä paremmin omia tunteitasi ja kasvattaa näin luottamusta johtajana ja vaikuttajana.

Osa 1. Opi Retorikkaaksi – kehity puhujana

Vaikuttava puhuminen luo luottamusta ja on nykypäivän johtajan taidoista tärkeimpiä. Haluatko kehittää suoriutumistasi puhe- ja esiintymistilanteissa? Tarvitsetko apua omien vahvuuksien tunnistamiseen sekä keinoja saada viestisi vakuuttavasti kuulijoille? Valmennuksen tavoitteena on puheen pitämisen todellisten lähtökohtien ymmärtäminen sekä omien vahvuuksien löytäminen ainutlaatuisena puhujana ja vaikuttajana. Valmennuksen keskiössä on puheen sisältö ja miten se tuodaan ulos sekä jaetaan kiinnostavasti kuulijoille.

Osa 2. Ole tässä ja nyt – vapauta karismasi

Tiesitkö, että karisma on opittua, se on taito. Mitä on sisäinen läsnäolo? Todellinen karisma vaatii kykyä olla yhteydessä itsessään oleviin syvempiin kerroksiin. Näyttelijä, psykoterapeutti Kari Ketonen puhuu valmennuksessa karismasta ja esiintymisestä. Sisäinen läsnäolon tila synnyttää ulospäin vaikutelman, jota kutsutaan karismaksi.  Ketosen johdolla opit olla pelkäämättä esiintymistä, ja pystyt kohdata sen sellaisena kuin se on. Ketonen opastaa sinut sisäisen läsnäolon pariin ja hyödyntämään sitä johtamisen työkaluna.

Osa 3. Rohkeus, aitous, ilo ja myötätunto

Mari Ravattinen valmentaa sinut läsnäolon voimaan ja miten voit esiintyessäsi voit tuoda vahvan läsnäolon kuulijoille. Läsnäolossa on esiintyessä myös kyse keskittymisestä ja kuulijoiden arvostamisesta. Mari valmentaa sinua löytämään oman aitouden ja rohkeuden esiintymiseen. Teemme yhdessä mielikuva soturiharjoituksen, josta on sinulle hyötyä aina ennen esiintymistä.

Kysy lisää valmennuksesta teidän yritykselle tai organisaatiolle!

Koulutus on toteutettavissa teidän aikataulunne ja toiveidenne mukaisesti etänä live-streamissa tai paikanpäällä. Katso esimerkkiteemat alta ja sovitaan teidän tarpeisiinne sopivin kesto sekä kokonaisuus:

Workshop 1,5-3h
Master Class 4-6h

Retorikas malli – André Noël Chaker 

 • Puheen merkityksellisyys
 • Puheen 3 tärkeintä ajuria: tarkoitus, ihmiset ja ydin
 • Tavoitteen yhden mukaistaminen
 • WHO2 -analyysi
 • Ydin ja substanssi – miten löydetään viestinnällinen ydin?

 

Puheen yhtälö hyötykäyttöön – Tee puhumisesta mielekästä!

 • Läheisyys, läsnäolo ja turvallisuus
 • Yleisön etu: puhua kuuntelijan hyvät puolet hyödyntäen
 • Ymmärryksen edistäminen
 • Muistettavuuden parantaminen

 

Vaikuta rohkeasti, aidosti ja ilon kautta – Mari Ravattinen

 • Läsnäolon voima, ilo ja myötätunto
 • Soturiharjoitus

 

Ole tässä ja nyt – vapauta karismasi – Kari Ketonen

 

Yhteenveto päivästä: Näin vakuutat kuulijasi seuraavassa puheessasi

 

 

 

Valmentajat

Miksi valita tämä valmennus?

 1. Valmennus antaa eväät vaikuttavan puheen pitämiseen ja puheen vallan kehittämiseen – modernin retoriikan työkalujen avulla.
 2. Valmennus auttaa oivaltamaan, mitkä ovat sinun keinot tulla hyväksi puhujaksi ja vahvaksi vaikuttajaksi.
 3. Valmennus antaa uusia työkaluja ja auttaa ymmärtämään, millä keinoin löydät sisäisen läsnäolon ja muutat sen karismaksi.

Kenelle valmennus sopii:

Valmennus on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat vahvistaa puhetaitoja sekä syventää ymmärrystä karisman synnystä ja kuinka sitä voi kehittää. Tämä valmennus on kaikille jotka ymmärtävät puheen vastuun ja vallan – haluavat kehittää itseään, vuorovaikuttaa tehokkaasti, ymmärtää mitä on vaikuttava puhuminen. Valmennus on toiminnallinen, käytännönläheinen ja osallistava. Valmennus sopii asiantuntijoille, esimiehille, johtajille ja yrittäjille, henkilöille jotka työssään pitävät julkisia esiintymisiä ja puheita.

Pyydä lisätiedot valmennuksesta!

Katso myös seuraavat valmennukset: