Anssi Rantanen

Mitä voimme oppia maailman menestyneimmiltä henkilöiltä, tiimeiltä ja organisaatiolta?

Tästä videoluentosarja kertoo:

Anssi Rantasen videoluentosarja vie katsojan maailman menestyneimpien yritysten toimintatapojen äärelle. Videoluentosarjan jaksoissa perehdytään kasvun ajattelutapaan, nopeisiin kokeiluihin, maailman menestyneimpien tiimien salaisuuksiin sekä jatkuvan oppimisen kulttuuriin. Tämä videoluentosarja on tehty organisaatioille ja tiimeille, jotka haluavat kasvaa sekä kehittyä ja ottaa toiminnassaan askeleen seuraavalle tasolle. Anssin videoluennot antavat konkreettisia keinoja uuden käytännön viemiseksi omaan organisaatioon. Esimerkkitarinat herättävät tarkastelemaan omaa toimintaa eri näkökulmasta ja motivoivat tiimejä kulkemaan määrätietoisesti kohti tavoitteita.


Jaksot:

1.Kasvun ajattelutapa

– Carol Dweckin resepti menestykseen
– Case study: Microsoft
– Miten kehittää kasvun ajattelutapaa?

2.Rapid experimentation käytännössä

-Miksi piilaakson yritykset tekevät tuhansia epäonnistuneita eksperimenttejä vuosittain?
– Miksi teidän tulisi myös eksperimentoida?
– Käytännön prosessi eksperimentointiin

3.Maailman kärkitiimien toimintatavat

– Google, Navy SEALs ja Roald Amundsen
– Psykologinen turvallisuus ja extreme ownership

4.Jatkuvan oppimisen kulttuuri

– T-shaped employees
– Tiger Woods vs. Roger Federer

5.Antihauraus ja stoalaisuus

– Miksi stoalaisuus on piilakson ykkösfilosofia?
– Amor fati & antihauraus

6.Teknologian jatkuva kehitys

– Moore’s Law
– Maginot line ja oletus siitä, että teknologia ei kehity
– Lyhyt demo siitä, mitä nykyään on mahdollista tehdä


Puhujan suusta:

”Haluatko saada tietoa ja syventää ymmärrystä siitä, miten maailman menestyneimmät henkilöt ja tiimit tekevät eri tavalla?  Jos vastasit kyllä edelliseen kysymykseen, suosittelen katsomaan kyseisen videosarjan. Videosarjassa perehdytään muun muassa siihen, miten maailman parhaimmat organisaatiot toimivat pandemian aikana ja miten he menevät systemaattisesti kohti kunnianhimoisia ja haastavia tavoitteita. Videosarja antaa sekä sinulle että tiimillesi uusia työkaluja ajatustyön ja toimintatapojen kehittämiseen.” – Anssi Rantanen

Anssi Rantanen profiili

Tilaa videoluentosarja:

Millaisia tulevaisuuden taitoja yrityksillä ja organisaatioilla tulisi olla?

MySpeaker tukee osallistavilla valmennuksella ja puheenvuoroilla yrityksien ja organisaatioiden omaa osaamisen kehittämistä. Ennakoimme koko ajan yhdessä puhujayhteisömme työelämän asiantuntijoiden kanssa tulevaisuuden osaamisen muutoksia ja niihin liittyviä hiljaisia signaaleja, joiden ympärille rakennamme valmennuksia ja erilaisia osaamisen kehittämisen konsepteja.

Tulevaisuudessa yritysten osaamisen keskiössä ovat edelleen digitalisaation ja teknologian kehittyminen. Erityisesti muutokseen ja muutoksen metataitoihin keskittyvät taidot nousevat tärkeään arvoon. Tärkeitä tulevaisuuden osaamisen taitoja ovat muun muassa jatkuva oppiminen ja kasvun ajattelu, vuorovaikutus ja tunnetaidot, luovuus ja ongelmaratkaisukyky, johtaminen ja itseohjautuvuus sekä työn merkityksellisyyden löytäminen. Onko teillä jo taidot ja asenne tulevaisuuden vaatimusten tasolla? 

Miten voimme auttaa teitä?

MySpeaker tarjoaa valmiiksi konseptoituja puheenvuoroja, workshoppeja ja masterclasseja, jotka oivalluttavat ja tukevat teidän tulevaisuuden taitojen kehittämistä. Valmentajina toimivat puhujayhteisömme jäsenet, joilla on laaja kokemus vaikuttavasta valmentamisesta. Mikäli tarvitsemaanne aihetta ei löydy valmiina niin suunnittelemme teidän tarpeisiinne sopivan uniikin kokonaisuuden.

Mietittekö vielä millainen valmennus tai oivalluttava puhe vastaisi parhaiten teidän yrityksen haasteisiin ja tukisi teidän osaamisen kehittämisen kokonaisuutta? Kiinnostaisiko teitä tietää, kuka olisi paras puhuja tai valmentaja teidän aiheeseen? Teemme mielellämme teille osallistavan alkukartoituksen, jonka pohjalta laadimme suunnitelman siitä, millaisella valmennuksella ja inspiroivalla puheella pääsette osaamisen kehittämisen tavoitteissanne maaliin.

Kiinnostaisiko teitä syventää entisestään osaamistanne ja tulla osaksi kasvuohjelmaa?

Tervetuloa mukaan MyGrowth – osaamisen kehittämisen kasvuohjelmaan, jossa suunnittelemme teidän  yrityksen osaamista tukevan sopivan ohjelman kvartaali- tai vuositasolle. Tarjoamme samalla mahdollisuuden sinulle osaamisen kehittämisestä vastaavana kehittää itse omaa osaamista 5 eri tulevaisuuden metataidon tiimoilta. Pääset kuulemaan osaamisen kehittämiseen liittyviä puheenvuoroja ja verkostoitumaan muiden osaajien kanssa. Ilmoittaudu mukaan: [email protected]