Antti Merilehto

Tekoäly tuottamaan

Tästä videoluentosarja kertoo: 

Antti Merilehdon Tekoäly tuottamaan -videosarja antaa katselijoille hauskalla ja innostavalla tavalla näkemyksen siitä, miten dataa voi hyödyntää tekoälyn ja analytiikan avulla. Sarjan jälkeen ymmärrät miten jokaisella tuotteella ja palvelulla on aina oikea hinta – tietyssä ajassa ja paikassa, ymmärrät miten kaupan data rakentuu ja miten sitä hyödynnetään asiakaskokemuksen parantamiseksi.

Tekoäly tuottamaan -videosarja avaa katsojalle tekoälyn ja sen hyödyntämisen tärkeyden liiketoiminnassa nyt ja tulevaisuudessa.


Jaksot:

1.Mitä on tekoäly
Mitä se ei ole ja miten tekoäly määritellään.

2.Cherry Sprite
Asiakaskokemus paranee datan avulla. Tiedon eri kerrokset.

3.Ruokakaupan data
Miten potentiaali hahmotetaan: paikallinen kysynnän pohjalta määritellään paikallinen tarjonta. Kysynnän ennustaminen kanta-asiakastiedon pohjalta. Pitää kerätä dataa, jotta sitä voi hyödyntää!

4.The pandas will **** if the price is right
Mikä on oikea hinta, miten löydetään hintajousto ja miten optimoinnilla haetaan oikea hinta. Joka tuotteella ja palvelulla on oikea hinta tietyssä paikassa ja ajan hetkessä – on se sitten junassa tai Pariisin kattoravintolassa.

5.Starbucks
Starbucks ei ole kahvila vaan datayritys joka myy kahvia.

6.Johtaminen tiedolla ja datalla
Osuuko ennuste oikeaan. Minkä perusteella ensi vuoden budjetti tehdään?

7.Ensiaskeleet tiedolla johtamiseen
Valitse ensimmäinen päätös. Älä ja odottamaan, että data riittävän hyvä.


Puhujan suusta:

”Haluatko ikuista rakkautta? Hanki koira. Jos taas haluat ymmärtää miten data, analytiikka ja tekoäly vaikuttavat myyntiin, hinnoitteluun ja pandojen lisääntymiseen katso Tekoäly tuottamaan -sarja.” -Antti Merilehto

Tilaa videoluentosarja:

Millaisia tulevaisuuden taitoja yrityksillä ja organisaatioilla tulisi olla?

MySpeaker tukee osallistavilla valmennuksella ja puheenvuoroilla yrityksien ja organisaatioiden omaa osaamisen kehittämistä. Ennakoimme koko ajan yhdessä puhujayhteisömme työelämän asiantuntijoiden kanssa tulevaisuuden osaamisen muutoksia ja niihin liittyviä hiljaisia signaaleja, joiden ympärille rakennamme valmennuksia ja erilaisia osaamisen kehittämisen konsepteja.

Tulevaisuudessa yritysten osaamisen keskiössä ovat edelleen digitalisaation ja teknologian kehittyminen. Erityisesti muutokseen ja muutoksen metataitoihin keskittyvät taidot nousevat tärkeään arvoon. Tärkeitä tulevaisuuden osaamisen taitoja ovat muun muassa jatkuva oppiminen ja kasvun ajattelu, vuorovaikutus ja tunnetaidot, luovuus ja ongelmaratkaisukyky, johtaminen ja itseohjautuvuus sekä työn merkityksellisyyden löytäminen. Onko teillä jo taidot ja asenne tulevaisuuden vaatimusten tasolla? 

Miten voimme auttaa teitä?

MySpeaker tarjoaa valmiiksi konseptoituja puheenvuoroja, workshoppeja ja masterclasseja, jotka oivalluttavat ja tukevat teidän tulevaisuuden taitojen kehittämistä. Valmentajina toimivat puhujayhteisömme jäsenet, joilla on laaja kokemus vaikuttavasta valmentamisesta. Mikäli tarvitsemaanne aihetta ei löydy valmiina niin suunnittelemme teidän tarpeisiinne sopivan uniikin kokonaisuuden.

Mietittekö vielä millainen valmennus tai oivalluttava puhe vastaisi parhaiten teidän yrityksen haasteisiin ja tukisi teidän osaamisen kehittämisen kokonaisuutta? Kiinnostaisiko teitä tietää, kuka olisi paras puhuja tai valmentaja teidän aiheeseen? Teemme mielellämme teille osallistavan alkukartoituksen, jonka pohjalta laadimme suunnitelman siitä, millaisella valmennuksella ja inspiroivalla puheella pääsette osaamisen kehittämisen tavoitteissanne maaliin.

Kiinnostaisiko teitä syventää entisestään osaamistanne ja tulla osaksi kasvuohjelmaa?

Tervetuloa mukaan MyGrowth – osaamisen kehittämisen kasvuohjelmaan, jossa suunnittelemme teidän  yrityksen osaamista tukevan sopivan ohjelman kvartaali- tai vuositasolle. Tarjoamme samalla mahdollisuuden sinulle osaamisen kehittämisestä vastaavana kehittää itse omaa osaamista 5 eri tulevaisuuden metataidon tiimoilta. Pääset kuulemaan osaamisen kehittämiseen liittyviä puheenvuoroja ja verkostoitumaan muiden osaajien kanssa. Ilmoittaudu mukaan: [email protected]