Emma Kimiläinen

Kilpaurheilijan menestyksen resepti elämänhallintaan ja tiimityöskentelyyn.

Tästä videoluentosarja kertoo:

Kun puhutaan kilpaurheilusta, ei voi olla puhumatta menestyksestä. Mikä erottaa taidoiltaan kaksi yhtä lahjakasta urheilijaa toisistaan? Ja mitkä asiat määrittävät onnistumisen paineen alla? Kuuntele mitkä asiat Emma Kimiläisen kokemuksen mukaan johtavat menestykseen, kuinka stressiä tai painetta hallitaan mielemme syövereissä, ja millä elämänhallinnallisilla oivalluksilla riskialtis kilpaurheilu on saatu sovitettua lapsiperhe-elämään. Emman tarina ja käytännön vinkit sopivat aivan kaikille, mutta uutta näkökulmaa siitä voivat saada etenkin kunnianhimoiset ja tavoitteelliset uraihmiset.


Jaksot:

1.Matka autourheilun huipulle
Mistä autourheilu-ura alkoi? Stereotypiat ja niiden kääntäminen voitoksi.

2. Menestyksen resepti – Mikä luo henkisen vahvuuden?
Aina ei saa lupaa menestyä, mikä silloin on tärkeintä? Tukijoukot & tiimityön merkitys. Kehityksen nälkä ja fyysiseen suoritukseen vaikuttavat tekijät. Menestys lähtee onnellisuudesta – ei toisinpäin.

3.Menestyksen resepti – Mitä onnellisuus on?
Identiteetti. Vankka perusta pitää pystyssä pettymyksen hetkillä: perhe, terveys, sosiaaliset suhteet, taloudellinen vakaus ja itsensä jatkuva kehittäminen. Riskienhallinta radalla ja sen ulkopuolella luo turvaa.

4.Stressin ja ahdistuksen hallinta – Käytännön vinkit
Stressinhallinta ja hengitysharjoitteet jännityksen tai ahdistuksen poistoon sekä keskittymiseen.

5. Yhteenveto – Identiteetin hyväksyntä
Mieti mistä oma vankka perustasi koostuu ja panosta niihin asioihin.


Puhujan suusta:

”Tästä videoluentosarjasta saat ajatuksenruokaa koskien elämänhallintaa ja tiimityöskentelyä. Kuulet ammattiurheilijan näkemyksen siitä mitkä asiat johtavat menestykseen ja saat konkreettisia urheilussa käytettäviä harjoitteita stressin- ja epävarmuuksien hallintaan.” – Emma Kimiläinen

Tilaa videoluentosarja:

Millaisia tulevaisuuden taitoja yrityksillä ja organisaatioilla tulisi olla?

MySpeaker tukee osallistavilla valmennuksella ja puheenvuoroilla yrityksien ja organisaatioiden omaa osaamisen kehittämistä. Ennakoimme koko ajan yhdessä puhujayhteisömme työelämän asiantuntijoiden kanssa tulevaisuuden osaamisen muutoksia ja niihin liittyviä hiljaisia signaaleja, joiden ympärille rakennamme valmennuksia ja erilaisia osaamisen kehittämisen konsepteja.

Tulevaisuudessa yritysten osaamisen keskiössä ovat edelleen digitalisaation ja teknologian kehittyminen. Erityisesti muutokseen ja muutoksen metataitoihin keskittyvät taidot nousevat tärkeään arvoon. Tärkeitä tulevaisuuden osaamisen taitoja ovat muun muassa jatkuva oppiminen ja kasvun ajattelu, vuorovaikutus ja tunnetaidot, luovuus ja ongelmaratkaisukyky, johtaminen ja itseohjautuvuus sekä työn merkityksellisyyden löytäminen. Onko teillä jo taidot ja asenne tulevaisuuden vaatimusten tasolla? 

Miten voimme auttaa teitä?

MySpeaker tarjoaa valmiiksi konseptoituja puheenvuoroja, workshoppeja ja masterclasseja, jotka oivalluttavat ja tukevat teidän tulevaisuuden taitojen kehittämistä. Valmentajina toimivat puhujayhteisömme jäsenet, joilla on laaja kokemus vaikuttavasta valmentamisesta. Mikäli tarvitsemaanne aihetta ei löydy valmiina niin suunnittelemme teidän tarpeisiinne sopivan uniikin kokonaisuuden.

Mietittekö vielä millainen valmennus tai oivalluttava puhe vastaisi parhaiten teidän yrityksen haasteisiin ja tukisi teidän osaamisen kehittämisen kokonaisuutta? Kiinnostaisiko teitä tietää, kuka olisi paras puhuja tai valmentaja teidän aiheeseen? Teemme mielellämme teille osallistavan alkukartoituksen, jonka pohjalta laadimme suunnitelman siitä, millaisella valmennuksella ja inspiroivalla puheella pääsette osaamisen kehittämisen tavoitteissanne maaliin.

Kiinnostaisiko teitä syventää entisestään osaamistanne ja tulla osaksi kasvuohjelmaa?

Tervetuloa mukaan MyGrowth – osaamisen kehittämisen kasvuohjelmaan, jossa suunnittelemme teidän  yrityksen osaamista tukevan sopivan ohjelman kvartaali- tai vuositasolle. Tarjoamme samalla mahdollisuuden sinulle osaamisen kehittämisestä vastaavana kehittää itse omaa osaamista 5 eri tulevaisuuden metataidon tiimoilta. Pääset kuulemaan osaamisen kehittämiseen liittyviä puheenvuoroja ja verkostoitumaan muiden osaajien kanssa. Ilmoittaudu mukaan: [email protected]