Jenni Janakka

Röyhkeyskoulu - Kehtaamisesta, osaamisen ymmärtämisestä ja hyvästä asenteesta.

Tästä videoluentosarja kertoo:

Jenni Janakka kokoaa yhteen videoluentosarjassaan suositun Röyhkeyskoulu -luentonsa. Videoluentosarja auttaa katsojaa tunnistamaan oman osaamisensa, sanoittamaan sen ja olemaan ylpeä osaamisestaan ja tekemisestään. Tämä videoluentosarja rohkaisee, motivoi ja valaa uskoa katsojaan. Jennin esimerkkitarinat yhdistettynä suoraan puheeseen ja vaikuttavaan esiintymiseen pitävät katsojan otteessaan. Tämä videoluentosarja


Jaksot:

6kpl, yhteensä 57 min 21 sek

1. Osaamisen tunnistaminen – 9 min 38 sek
Miten me ymmärrämme osaamisen? Minkälaiset asiat vaikuttavat siihen miten me tunnistamme osaamisen? Mikä on stereotypiauhka ja miten se vaikuttaa meihin kun havainnoimme omaa ja toisten osaamista.

2. Osaamisen sanoittaminen – 7 min 30 sek
Omasta osaamisesta sanominen ei ole kehuskelua tai keikarointia, se on omasta osaamisesta sanomista. Janakka on havainnut ihmisten piilottavan omaa sanomistaan puheuretaaniin, mistä kyse ja miksi ongelmallinen tapa?

3. Palautekulttuuri –9 min 57 sek
Palaute on arvokkain yksittäinen väline kohti menestyksekästä uraa. Konkreettiset ohjeet, miten ottaa palautetta vastaan sekä valmiita lauseita, miten tehdä palautteesta hyödyllisempää.

4. Opetteleminen 4ever – 10min 27sek
Aivot tykkää siitä kun ne oppii. Oppiminen on aivoille sama kuin kyykky pakaralihaksille. Työelämä nyt ja tulevaisuudessa tulee vaatimaan uuden opettelua, joten miten suhtautua siihen hihittelevällä innolla?

5. Keho, jota käytämme – 8min 43 sek
Usain Bolt, Lauri Nummenmaa ja Amy Cuddy sen tietää. Meidän keho ei ole vain väline, joka roudaa pään paikalle, missä sitä kehoa tarvitaan, joten let’s mietitään kroppaa! Miten hyödyntää ja kunnioittaa omaa kehoa?

6. Empatiaa ja erilaisuutta – 10min 34 sek
Lopuksi etsitään banaaneja. Me elämme täällä aina toistemme kanssa ja se on hyvä juttu. Janakka on sanonut, että ihminen on lähtökohtaisesti kömpelö ja kusipää, mutta hän yrittää parhaansa, ja se on nimenomaan toiset ihmiset, jotka tekee meistä hyviä. Miten voimme kasvaa ihmisinä empatian avulla?


 

Jenni Janakka

Tilaa videoluentosarja:

Millaisia tulevaisuuden taitoja yrityksillä ja organisaatioilla tulisi olla?

MySpeaker tukee osallistavilla valmennuksella ja puheenvuoroilla yrityksien ja organisaatioiden omaa osaamisen kehittämistä. Ennakoimme koko ajan yhdessä puhujayhteisömme työelämän asiantuntijoiden kanssa tulevaisuuden osaamisen muutoksia ja niihin liittyviä hiljaisia signaaleja, joiden ympärille rakennamme valmennuksia ja erilaisia osaamisen kehittämisen konsepteja.

Tulevaisuudessa yritysten osaamisen keskiössä ovat edelleen digitalisaation ja teknologian kehittyminen. Erityisesti muutokseen ja muutoksen metataitoihin keskittyvät taidot nousevat tärkeään arvoon. Tärkeitä tulevaisuuden osaamisen taitoja ovat muun muassa jatkuva oppiminen ja kasvun ajattelu, vuorovaikutus ja tunnetaidot, luovuus ja ongelmaratkaisukyky, johtaminen ja itseohjautuvuus sekä työn merkityksellisyyden löytäminen. Onko teillä jo taidot ja asenne tulevaisuuden vaatimusten tasolla? 

Miten voimme auttaa teitä?

MySpeaker tarjoaa valmiiksi konseptoituja puheenvuoroja, workshoppeja ja masterclasseja, jotka oivalluttavat ja tukevat teidän tulevaisuuden taitojen kehittämistä. Valmentajina toimivat puhujayhteisömme jäsenet, joilla on laaja kokemus vaikuttavasta valmentamisesta. Mikäli tarvitsemaanne aihetta ei löydy valmiina niin suunnittelemme teidän tarpeisiinne sopivan uniikin kokonaisuuden.

Mietittekö vielä millainen valmennus tai oivalluttava puhe vastaisi parhaiten teidän yrityksen haasteisiin ja tukisi teidän osaamisen kehittämisen kokonaisuutta? Kiinnostaisiko teitä tietää, kuka olisi paras puhuja tai valmentaja teidän aiheeseen? Teemme mielellämme teille osallistavan alkukartoituksen, jonka pohjalta laadimme suunnitelman siitä, millaisella valmennuksella ja inspiroivalla puheella pääsette osaamisen kehittämisen tavoitteissanne maaliin.

Kiinnostaisiko teitä syventää entisestään osaamistanne ja tulla osaksi kasvuohjelmaa?

Tervetuloa mukaan MyGrowth – osaamisen kehittämisen kasvuohjelmaan, jossa suunnittelemme teidän  yrityksen osaamista tukevan sopivan ohjelman kvartaali- tai vuositasolle. Tarjoamme samalla mahdollisuuden sinulle osaamisen kehittämisestä vastaavana kehittää itse omaa osaamista 5 eri tulevaisuuden metataidon tiimoilta. Pääset kuulemaan osaamisen kehittämiseen liittyviä puheenvuoroja ja verkostoitumaan muiden osaajien kanssa. Ilmoittaudu mukaan: [email protected]