Madventures - Riku ja Tunna

Case Madventures: Näin harjoittelet uskaltamista - ja selviät muuttuvassa maailmassa

Tästä videoluentosarja kertoo:

Miten olla selviytyjä muuttuvassa maailmassa? Mistä löytää oma rohkeutensa odottamattomissa tilanteissa? Entä mitä kaikkea kaksi miljoonaa yhteistä matkakilometriä on opettanut Rikulle ja Tunnalle? Madventures -kaksikon videoluentosarja vie katsojat unohtumattomalle seikkailulle vuorista viidakkoihin tuoden esiin rohkeuden, periksiantamattomuuden ja asenteen voiman. Videoluentosarjan jaksot boostaavat katsojan kykyä selvitä muuttuvassa maailmassa ja innostavat harjoittelemaan uskaltamista.  Riku ja Tunna saavat kuulijat omakohtaisten esimerkkitarinoidensa avulla laittamaan itsensä likoon omassa arjessa, vaihtamaan näkökulmaa, hyppäämään tuntemattomaan ja asennoitumaan tulevaisuuteen uudella tavalla.


Jaksot:

6kpl, yhteensä 67 min 22 sek

1.Yllätyshyökkäys viidakossa – 13 min 40 sek
Miksi on tärkeää treenata yllättävien tilanteiden kohtaamista – ja miten Riku ja Tunna sen tekevät?

2.Hyppy tuntemattomaan – 12 min 5 sek
Mikä neuvoksi, kun muutos synnyttää kuolemanpelkoakin pahemman tunteen?

3.Vaihda näkökulmaa – 11 min 57 sek
Miten Riku ja Tunna harjoittelevat luovaa ajattelua ja torjuvat epäonnistumisen pelon?

4.Tulevaisuudesta selviävät vain sopeutujat – 7 min 54 sek
Mikään muu ei ole varmaa kuin se, että kaikki muuttuu – ja muutos on aina myös mahdollisuus.

5. Onko lottovoitto syntyä Suomeen? – 9 min 47 sek
Maailman mullistuksissa on tärkeää laittaa asiat mittasuhteisiin: olemme todella onnekkaita.

6. Näin laitat itsesi likoon – 11 min 59 sek
Riku ja Tunna nauravat itselleen – ja pitävät huolta omista turvaverkoistaan. Kukaan ei onnistu yksin!


Puhujan suusta:

”Me ollaan Tunnan kanssa jouduttu lukemattomia kertoja uusiin, odottamattomiin ja pelottaviinkin tilanteisiin, vuoristoista viidakkoihin ja suurkaupunkien slummeista futuristisiin metropoleihin. Nyt me halutaan jakaa ne opit, joita me on näiden kahden miljoonan yhteisen matkakilometrin aikana oivallettu! Muuttuvaan maailmaan sopeutumista ja rohkeutta voi harjoitella – ja siitä on konkreettista hyötyä. Omasta asenteestaan saa ammennettua voimaa tulevaisuuden haasteisiin, ja me ollaan siitä elävä esimerkki.” -Riku Rantala

Tilaa videoluentosarja:

Millaisia tulevaisuuden taitoja yrityksillä ja organisaatioilla tulisi olla?

MySpeaker tukee osallistavilla valmennuksella ja puheenvuoroilla yrityksien ja organisaatioiden omaa osaamisen kehittämistä. Ennakoimme koko ajan yhdessä puhujayhteisömme työelämän asiantuntijoiden kanssa tulevaisuuden osaamisen muutoksia ja niihin liittyviä hiljaisia signaaleja, joiden ympärille rakennamme valmennuksia ja erilaisia osaamisen kehittämisen konsepteja.

Tulevaisuudessa yritysten osaamisen keskiössä ovat edelleen digitalisaation ja teknologian kehittyminen. Erityisesti muutokseen ja muutoksen metataitoihin keskittyvät taidot nousevat tärkeään arvoon. Tärkeitä tulevaisuuden osaamisen taitoja ovat muun muassa jatkuva oppiminen ja kasvun ajattelu, vuorovaikutus ja tunnetaidot, luovuus ja ongelmaratkaisukyky, johtaminen ja itseohjautuvuus sekä työn merkityksellisyyden löytäminen. Onko teillä jo taidot ja asenne tulevaisuuden vaatimusten tasolla? 

Miten voimme auttaa teitä?

MySpeaker tarjoaa valmiiksi konseptoituja puheenvuoroja, workshoppeja ja masterclasseja, jotka oivalluttavat ja tukevat teidän tulevaisuuden taitojen kehittämistä. Valmentajina toimivat puhujayhteisömme jäsenet, joilla on laaja kokemus vaikuttavasta valmentamisesta. Mikäli tarvitsemaanne aihetta ei löydy valmiina niin suunnittelemme teidän tarpeisiinne sopivan uniikin kokonaisuuden.

Mietittekö vielä millainen valmennus tai oivalluttava puhe vastaisi parhaiten teidän yrityksen haasteisiin ja tukisi teidän osaamisen kehittämisen kokonaisuutta? Kiinnostaisiko teitä tietää, kuka olisi paras puhuja tai valmentaja teidän aiheeseen? Teemme mielellämme teille osallistavan alkukartoituksen, jonka pohjalta laadimme suunnitelman siitä, millaisella valmennuksella ja inspiroivalla puheella pääsette osaamisen kehittämisen tavoitteissanne maaliin.

Kiinnostaisiko teitä syventää entisestään osaamistanne ja tulla osaksi kasvuohjelmaa?

Tervetuloa mukaan MyGrowth – osaamisen kehittämisen kasvuohjelmaan, jossa suunnittelemme teidän  yrityksen osaamista tukevan sopivan ohjelman kvartaali- tai vuositasolle. Tarjoamme samalla mahdollisuuden sinulle osaamisen kehittämisestä vastaavana kehittää itse omaa osaamista 5 eri tulevaisuuden metataidon tiimoilta. Pääset kuulemaan osaamisen kehittämiseen liittyviä puheenvuoroja ja verkostoitumaan muiden osaajien kanssa. Ilmoittaudu mukaan: [email protected]