Mikko Hyppönen

Tietoturva Tänään

Tästä videoluentosarja kertoo:

Suomen kansainvälisesti tunnetuin tietoturva-asiantuntija Mikko Hyppönen käy videoluentosarjassaan läpi yritysten tietoturvan suurimmat haasteet ja kertoo mitä niille on tehtävissä. Tämä videoluentosarja pitää sisällään kaiken sen tiedon, mitä jokaisen työntekijän tulisi tietää tietoturvasta ja sen säilyttämisestä.


Jaksot:

1. Netti hyvässä ja pahassa
– Internet on paras ja pahin asia mitä meidän aikanamme on tapahtunut
– Kaikki on aina vaihtokauppaa
– Tietoverkko on kohta yhtä tärkeä kuin sähköverkko
– Teknisten vallankumousten aikakausi

2. Verkkorikollisuuden eri muodot
– Verkkorikollisten kaksi vuosikymmentä
– Harrastelijahakkerit
– Verkkorikollisjengit
– Ääriryhmät
– Valtiolliset hyökkääjät
– Venäjä, venäjä ja venäjä
– Mitkä näistä ovat relevantteja juuri teidän organisaatiollenne?

3. Yksityisyys verkossa
-Google on verkon kaikkivaltias
– Sosiaalinen media söi lapsensa
– Orwell oli optimisti
– Yksityisyys kuoli meidän elinaikanamme
– GDPR:n nousu ja uho
– Mitä tehdä?

4.Salasanat
– Phishing-hyökkäykset
– Mitä on single sign-on?
– Mitä on 2FA?
– Salasanojen hallintaohjelmat käytännössä
– ratkaisuja, jotka toimivat

5. Lunnastroijalaiset
– Lunnastroijalaisten toiminta
– Lunnaat ja bitcoin
– Varmuuskopiot eivät aina auta
– Ratkaisuja, jotka toimivat

6. Toimitusjohtajahuijaukset
– Valelaskuista nigerialaishuijauksiin
– Huijauksia, joilla viedään suomessa miljoonia joka vuosi
– Suomen kieli ei enää suojaa meitä
– Ratkaisuja, jotka toimivat


Puhujan suusta:

”Videosarja kattaa yrityskentän tietoturvan suurimmat haasteet, selittää mistä ne johtuvat ja mitä niille on tehtävissä. Videot ovat suunnattu yritysten toimistotyöntekijöille, eivätkä oleta erityistä teknistä osaamista. ”Mitä jokaisen työntekijän pitää tietää tietoturvasta” – Mikko Hyppönen

Tilaa videoluentosarja:

Millaisia tulevaisuuden taitoja yrityksillä ja organisaatioilla tulisi olla?

MySpeaker tukee osallistavilla valmennuksella ja puheenvuoroilla yrityksien ja organisaatioiden omaa osaamisen kehittämistä. Ennakoimme koko ajan yhdessä puhujayhteisömme työelämän asiantuntijoiden kanssa tulevaisuuden osaamisen muutoksia ja niihin liittyviä hiljaisia signaaleja, joiden ympärille rakennamme valmennuksia ja erilaisia osaamisen kehittämisen konsepteja.

Tulevaisuudessa yritysten osaamisen keskiössä ovat edelleen digitalisaation ja teknologian kehittyminen. Erityisesti muutokseen ja muutoksen metataitoihin keskittyvät taidot nousevat tärkeään arvoon. Tärkeitä tulevaisuuden osaamisen taitoja ovat muun muassa jatkuva oppiminen ja kasvun ajattelu, vuorovaikutus ja tunnetaidot, luovuus ja ongelmaratkaisukyky, johtaminen ja itseohjautuvuus sekä työn merkityksellisyyden löytäminen. Onko teillä jo taidot ja asenne tulevaisuuden vaatimusten tasolla? 

Miten voimme auttaa teitä?

MySpeaker tarjoaa valmiiksi konseptoituja puheenvuoroja, workshoppeja ja masterclasseja, jotka oivalluttavat ja tukevat teidän tulevaisuuden taitojen kehittämistä. Valmentajina toimivat puhujayhteisömme jäsenet, joilla on laaja kokemus vaikuttavasta valmentamisesta. Mikäli tarvitsemaanne aihetta ei löydy valmiina niin suunnittelemme teidän tarpeisiinne sopivan uniikin kokonaisuuden.

Mietittekö vielä millainen valmennus tai oivalluttava puhe vastaisi parhaiten teidän yrityksen haasteisiin ja tukisi teidän osaamisen kehittämisen kokonaisuutta? Kiinnostaisiko teitä tietää, kuka olisi paras puhuja tai valmentaja teidän aiheeseen? Teemme mielellämme teille osallistavan alkukartoituksen, jonka pohjalta laadimme suunnitelman siitä, millaisella valmennuksella ja inspiroivalla puheella pääsette osaamisen kehittämisen tavoitteissanne maaliin.

Kiinnostaisiko teitä syventää entisestään osaamistanne ja tulla osaksi kasvuohjelmaa?

Tervetuloa mukaan MyGrowth – osaamisen kehittämisen kasvuohjelmaan, jossa suunnittelemme teidän  yrityksen osaamista tukevan sopivan ohjelman kvartaali- tai vuositasolle. Tarjoamme samalla mahdollisuuden sinulle osaamisen kehittämisestä vastaavana kehittää itse omaa osaamista 5 eri tulevaisuuden metataidon tiimoilta. Pääset kuulemaan osaamisen kehittämiseen liittyviä puheenvuoroja ja verkostoitumaan muiden osaajien kanssa. Ilmoittaudu mukaan: [email protected]