Nelli Såger

Miten muutat tapaasi toimia ja opit uusia rutiineja

Tästä videoluentosarja kertoo:

Yli yhdeksän kymmenestä elämäntapamuutosprojektista epäonnistuu.  Videosarja käy läpi tieteeseen perustuvia konkreettisia keinoja luoda uusia tapoja sekä rutiineja, jotka auttavat  sinua kehittymään ihmisenä ja ammattilaisena.


Jaksot:

1. Tapamuutos ja siinä onnistuminen – Mistä on kyse ja miksi tämä on keskeistä?
Supertietokone vs. Vankila

2. Pieleen meneeMiksi yli yhdeksän kymmenestä elämäntapamuutosprojektista epäonnistuu?
Mitä tekevät ne ihmiset, jotka onnistuvat?

3. Itsensä tunteminenPehmeän kuuloinen harjoitus, joka johtaa koviin tuloksiin.
Sisäisen motivaation valjastaminen muutoksen tueksi

4. Pienet muutoksetMiten varmistat, että pelaat samassa tiimissä aivojesi kanssa, etkä aivojasi vastaan?
Sir. Dave Brailsford ja marginaalivoittojen kerääminen
Kauanko uuden tavan muodostaminen oikeasti kestää?

5. Ympäristö ja ihmisetHaluatko tehdä matkaa myötä- vai vastatuuleen?
Sir. Richard Thaler ja nudging -teoria
Google, Headspace ja Weight Watchers

6. Miten päästä alkuun ja onnistua?  Konkreettisia esimerkkejä ja työkaluja muutosprojektiisi

7. Case: Miten tapamuutosmetodiikka auttoi minua kukoistamaan – ja sitten selviytymään?
Onnettomuudesta toipuminen valjasti tapamuutosmetodiikat uuteen käyttöön
Neuroplastisuus ja neurogeneesi


Puhujan suusta:

”Jos haluat muuttaa jotain toimintatapaa elämässäsi tai oppia uuden rutiinin, tämä kurssi on sinua varten.” – Nelli Såger

Nelli Såger

Tilaa videoluentosarja:

Millaisia tulevaisuuden taitoja yrityksillä ja organisaatioilla tulisi olla?

MySpeaker tukee osallistavilla valmennuksella ja puheenvuoroilla yrityksien ja organisaatioiden omaa osaamisen kehittämistä. Ennakoimme koko ajan yhdessä puhujayhteisömme työelämän asiantuntijoiden kanssa tulevaisuuden osaamisen muutoksia ja niihin liittyviä hiljaisia signaaleja, joiden ympärille rakennamme valmennuksia ja erilaisia osaamisen kehittämisen konsepteja.

Tulevaisuudessa yritysten osaamisen keskiössä ovat edelleen digitalisaation ja teknologian kehittyminen. Erityisesti muutokseen ja muutoksen metataitoihin keskittyvät taidot nousevat tärkeään arvoon. Tärkeitä tulevaisuuden osaamisen taitoja ovat muun muassa jatkuva oppiminen ja kasvun ajattelu, vuorovaikutus ja tunnetaidot, luovuus ja ongelmaratkaisukyky, johtaminen ja itseohjautuvuus sekä työn merkityksellisyyden löytäminen. Onko teillä jo taidot ja asenne tulevaisuuden vaatimusten tasolla? 

Miten voimme auttaa teitä?

MySpeaker tarjoaa valmiiksi konseptoituja puheenvuoroja, workshoppeja ja masterclasseja, jotka oivalluttavat ja tukevat teidän tulevaisuuden taitojen kehittämistä. Valmentajina toimivat puhujayhteisömme jäsenet, joilla on laaja kokemus vaikuttavasta valmentamisesta. Mikäli tarvitsemaanne aihetta ei löydy valmiina niin suunnittelemme teidän tarpeisiinne sopivan uniikin kokonaisuuden.

Mietittekö vielä millainen valmennus tai oivalluttava puhe vastaisi parhaiten teidän yrityksen haasteisiin ja tukisi teidän osaamisen kehittämisen kokonaisuutta? Kiinnostaisiko teitä tietää, kuka olisi paras puhuja tai valmentaja teidän aiheeseen? Teemme mielellämme teille osallistavan alkukartoituksen, jonka pohjalta laadimme suunnitelman siitä, millaisella valmennuksella ja inspiroivalla puheella pääsette osaamisen kehittämisen tavoitteissanne maaliin.

Kiinnostaisiko teitä syventää entisestään osaamistanne ja tulla osaksi kasvuohjelmaa?

Tervetuloa mukaan MyGrowth – osaamisen kehittämisen kasvuohjelmaan, jossa suunnittelemme teidän  yrityksen osaamista tukevan sopivan ohjelman kvartaali- tai vuositasolle. Tarjoamme samalla mahdollisuuden sinulle osaamisen kehittämisestä vastaavana kehittää itse omaa osaamista 5 eri tulevaisuuden metataidon tiimoilta. Pääset kuulemaan osaamisen kehittämiseen liittyviä puheenvuoroja ja verkostoitumaan muiden osaajien kanssa. Ilmoittaudu mukaan: [email protected]