Pata Degerman

Vuoren huipulle

Tästä videoluentosarja kertoo:

Löytöretkeilijä Pata Degermanin seitsemänosainen videoluentosarja paljastaa ääriolosuhteet yhdessä kohtaavan retkikunnan keinot kommunikoinnin ja tiimityön vahvistamiseen, luottamuksen rakentamiseen ja tavoitteiden asettamiseen sekä saavuttamiseen. Patan videoluentosarjassa yhdistyvät seikkailut, sisältö, vahvat tarinat sekä tiimityön parhaat käytännöt. Tämä videoluentosarja on tehty vahvistamaan tiimin yhteishenkeä ja nostamaan luottamus uudelle tasolle. Jokainen jakso antaa konkreettisia vinkkejä ja keinoja tiimityön vahvistamiseen sekä oman rohkeuden, varautumisen ja hyvien päätösten lisäämiseen. Patan tyylille ominaisesti videosarja on vauhdikas, mukaansatempaava ja motivoiva paketti. Jokainen jakso käsittelee omaa teemaansa, jotka jokainen vahvistavat tiimin kykyä saavuttaa yhdessä asetetut tavoitteet.


Jaksot:

7kpl, yhteensä 80 min 39 sek

1. “POWER HOUR”– Rohkeutta arkipäivään – 8 min 23 sek
Vaikeat asiat jää helposti hoitamatta. Tällä menetelmällä uskallat tarttua jopa vaikeisiin tehtäviin yhden tunnin päivässä.

2. TARKKA-AMPUJA MALLI – Myynti haltuun – 12 min 57 sek
Tällä mallilla saadaan myyntitilanteen ilma
tila haltuun, ja sopimus helpommin sidottu.

3. ”WHAT IF” LISTA – Varautuminen vaarallisiin tilanteisiin – 11 min 31 sek
Opitaan ”Mitä jos tämä tapahtuu – listan” tekoa, ja riskien hallintaa omassa projektissa.

4. ”DEEP TEAMWORK” – Tiimiytyminen ja yhteistyö – 18 min 28 sek
NASAn malli saavuttaa syvä yhteistyö ja täydellistä luottamusta omassa tiimissä.

5. VIINAN JUONTI 2.0 – Luovuus ja uusien ideoiden toteuttaminen – 5 min 58 sek
Miten viritetään aivot innovatiiviseen ajatteluun.

6. VOIKEITTO – Hyvien päätöksien teko – 7 min 23 sek
Levon ja ruoan käyttäminen aseina päätöksenteoissa.

7. VUOREN HUIPULLE – Tavoitteiden asettaminen – 15 min 59 sek
Seitsemän portainen malli asettaa tavoite johon pääsee.


Puhujan suusta:

”Jos sukellat jään alla Etelämantereella, tai seisot 5 metriä nälkäisestä jääkarhusta Grönlannissa, mikään ei saa mennä pieleen. Tiimin pitää toimia, kommunikointi on oltava korkeatasoista ja luottamus sataprosenttinen. Mikäli nämä asiat eivät toimi, voi mennä henki. Tässä 7- osan videosarjassa kerron sinulle miten me ajatellaan ja harjoitellaan juuri näitä tilanteita varten. Toivon että tämän videosarjan kautta saisit uusia ideoita ja löytäisit uusia näkökulmia jotka helpottavat sinua navigoimaan kohti omaa tavoitetta.

On aivan eri asia olla seminaarissa 300 työkaverin kanssa kuuntelemassa puhujaa, kuin kuunnella sama tyyppi omalta läppäriltä himassa. Yritin ajatella että mikä saisi minut itse istumaan koneen ääreen kuuntelemaan  puhujaa, ja siksi päätin lisätä tiukkaa asiaa ja videoita eri retkikunnilta ympäri maailmaa kompensoimaan sitä että näkee vain pärstän ruudussa. Toivottavasti onnistui ja opit uutta :)” – Pata Degerman

Pata Degerman

Tilaa videoluentosarja:

Millaisia tulevaisuuden taitoja yrityksillä ja organisaatioilla tulisi olla?

MySpeaker tukee osallistavilla valmennuksella ja puheenvuoroilla yrityksien ja organisaatioiden omaa osaamisen kehittämistä. Ennakoimme koko ajan yhdessä puhujayhteisömme työelämän asiantuntijoiden kanssa tulevaisuuden osaamisen muutoksia ja niihin liittyviä hiljaisia signaaleja, joiden ympärille rakennamme valmennuksia ja erilaisia osaamisen kehittämisen konsepteja.

Tulevaisuudessa yritysten osaamisen keskiössä ovat edelleen digitalisaation ja teknologian kehittyminen. Erityisesti muutokseen ja muutoksen metataitoihin keskittyvät taidot nousevat tärkeään arvoon. Tärkeitä tulevaisuuden osaamisen taitoja ovat muun muassa jatkuva oppiminen ja kasvun ajattelu, vuorovaikutus ja tunnetaidot, luovuus ja ongelmaratkaisukyky, johtaminen ja itseohjautuvuus sekä työn merkityksellisyyden löytäminen. Onko teillä jo taidot ja asenne tulevaisuuden vaatimusten tasolla? 

Miten voimme auttaa teitä?

MySpeaker tarjoaa valmiiksi konseptoituja puheenvuoroja, workshoppeja ja masterclasseja, jotka oivalluttavat ja tukevat teidän tulevaisuuden taitojen kehittämistä. Valmentajina toimivat puhujayhteisömme jäsenet, joilla on laaja kokemus vaikuttavasta valmentamisesta. Mikäli tarvitsemaanne aihetta ei löydy valmiina niin suunnittelemme teidän tarpeisiinne sopivan uniikin kokonaisuuden.

Mietittekö vielä millainen valmennus tai oivalluttava puhe vastaisi parhaiten teidän yrityksen haasteisiin ja tukisi teidän osaamisen kehittämisen kokonaisuutta? Kiinnostaisiko teitä tietää, kuka olisi paras puhuja tai valmentaja teidän aiheeseen? Teemme mielellämme teille osallistavan alkukartoituksen, jonka pohjalta laadimme suunnitelman siitä, millaisella valmennuksella ja inspiroivalla puheella pääsette osaamisen kehittämisen tavoitteissanne maaliin.

Kiinnostaisiko teitä syventää entisestään osaamistanne ja tulla osaksi kasvuohjelmaa?

Tervetuloa mukaan MyGrowth – osaamisen kehittämisen kasvuohjelmaan, jossa suunnittelemme teidän  yrityksen osaamista tukevan sopivan ohjelman kvartaali- tai vuositasolle. Tarjoamme samalla mahdollisuuden sinulle osaamisen kehittämisestä vastaavana kehittää itse omaa osaamista 5 eri tulevaisuuden metataidon tiimoilta. Pääset kuulemaan osaamisen kehittämiseen liittyviä puheenvuoroja ja verkostoitumaan muiden osaajien kanssa. Ilmoittaudu mukaan: [email protected]