MySpeaker Boost

Usein kysyttyä videoista:

Inspiroi, motivoi ja kehitä tiimisi osaamista. MySpeaker Boost on videoluentosarja, jossa Suomen huippupuhujat jakavat osaamistaan ja tarinoitaan katsojalle - puhujan tarinat ja osaaminen paketoituna täydellisen mittaisiin klippeihin.

MySpeaker Boost -videoluentosarjan tärkein tavoite on boostata tiimejä ja inspiroida sekä motivoida jaksamaan työssä. Tämä videoluentosarja luotiin yritysten ja organisaatioiden osaamisen kehittämisen ja oppimisen tueksi. Videosarjat ovat monipuolisten käyttötapojensa ansiosta toimiva tapa sitouttaa henkilöstöä, vahvistaa osaamista ja luoda yhteisöllisyyttä.

Vaikuttavan puheen, vuorovaikutuksen ja vaikuttavuuden säilyttämiseksi videoluentosarjan ohjaajana on toiminut elokuvaohjaaja Tuukka Temonen.

MySpeaker Boost -videoluentosarjan sisällöt on suunniteltu motivoimaan, innostamaan ja kehittämään tiimien osaamista niin yhdessä, kuin itsenäisesti kulutettuina. Videoluentosarjasta riippuen jokainen jakso motivoi, innostaa, rohkaisee, jättää katsojalleen pohdittavaa, antaa uusia työkaluja arkeen ja ajatteluun, tai herättää tarkastelemaan asioita uudesta näkökulmasta. Parhaan hyödyn aikaansaamiseksi suosittelemmekin tiimeille yhteistä ajatusten vaihtamista katsotuista videoista.

Tässä muutamia esimerkkejä, kuinka käyttää MySpeaker Boost -videosarjoja:

• Tiimin yhteisöllisyyden tunteen edistämiseksi

• Asenteen ja positiivisen ajattelun tukemiseksi

• Inspiraatioksi alkaviin työviikkoihin ja etätyöskentelyyn

• Kiitokseksi, lahjaksi ja ilahduttamiseen henkilöstölle sekä yhteistyökumppaneille

• Yllätykseksi & motivaatioksi tiimiläisille viikon startteihin ja projektien alkuun

• Itsensä kehittämiseen ja yhteisöllisyyden kokemiseen

MySpeakerin tiimi suosittelee:

Käytä videoluentosarjaa yhdistettynä live-puheeseen. Videluentosarja on mahdollista startata yhdessä puhujan kanssa Teamsin välityksellä - tai vaihtoehtoisesti yllättää katsojat tuomalla videoluentosarjan puhuja loppuhuipennukseksi kokoamaan yhteen opitut asiat, innostamaan ja kannustamaan näiden viemiseksi omaan arkeen ja käytäntöön.

Saadaaksesi parhaan hyödyn videosarjoista oma osaamisen kehittämisen kirjasto käyttöönne. Videoluentosarjoista voi koota oman osaamisen kehittämisen ja motivaation kasvattamisen kirjaston. Yhdistele juuri teidän tarpeisiinne sopivat teemat ja puhujat. Kysy lisää paketointimahdollisuuksista!

Yksittäisen puhujan videoluentosarjaan kuuluu 6-7 videota puhujan teemoista. Videoiden pituus vaihtelee kahdeksasta viiteentoista minuuttiin, ja on näin optimaalinen digisisältöihin keskittymisen kannalta.

Täytä valitsemasi videoluentosarjan yhteydenottolomake. Olemme sinuun yhteydessä saman päivän aikana! Tilattuasi MySpeaker Boost -videoluentosarjan, teemme yrityksellesi oman salatun nettisivun, jonne videot upotetaan katsottavaksenne. Sivu on käytössänne kolme kuukautta sovitusta ajankohdasta alkaen, ja voitte jakaa videot tiiminne katsojille tämän ajan sisällä haluamassanne aikataulussa.

Ole meihin yhteydessä! Asiakasvastaavasi antaa mielellään lisätietoa videoista ja suosittelee juuri tarpeisiinne sopivimpia videosarjoja.

Saadaksesi parhaan hyödyn videoluentosarjoista, ota oma osaamisen kehittämisen kirjasto käyttöönne. Videoluentosarja on mahdollista startata yhdessä puhujan kanssa Teamsin välityksellä - tai vaihtoehtoisesti yllättää katsojat tuomalla videoluentosarjan puhuja loppuhuipennukseksi kokoamaan yhteen opitut asiat, innostamaan ja kannustamaan näiden viemiseksi omaan arkeen ja käytäntöön.

Kokoa oma osaamisen kehittämisen kirjasto käyttöönne. Videoluentosarjoista voi koota oman osaamisen kehittämisen ja motivaation kasvattamisen kirjaston. Yhdistele juuri teidän tarpeisiinne sopivat teemat ja puhujat. Kysy lisää paketointimahdollisuuksista!

Ota yhteyttä!