fbpx

Tietoa meistä

Aidosti, avoimesti ja läpinäkyvästi

Tunnistamme tulevaisuuden haasteet, mahdollisuudet ja muutostarpeet. Tunnemme puhujat, juontajat ja valmentajat. Autamme yrityksiä uusiin tekoihin ja kasvuun.

Olemme nähneet kymmeniä tuhansia kertoja mitä vaikuttava puhe saa aikaan. Miten toisen tarinasta voi syttyä ja rohkaistua ja mihin uudet kirkkaat ajatukset vievät kuulijaa.

Olemme yritysten ja organisaatioiden kumppani, tuemme asiakkaidemme ammatillista osaamista ja henkilöstön kasvua ja kehitystä. Luomme kestävää arvoa ja kasvua liiketoimintaan sekä avaamme uusia mahdollisuuksia menestykseen.

Ihmiset

Johan Sjöstrand
Haluan että meillä on toimialan tyytyväisimmät asiakkaat. Olen vuosien varrella nähnyt työssäni mitä vaikuttava puhe saa aikaan. Puhuja-alan ja yritysten ytimessä ovat ihmiset, osaaminen, taitavat retoriset taidot. Puhuminen luo hyvinvointia ja menestystä, niiden myötä tehdään merkityksellistä työtä.
Sebastian Wardi
Sebastian Wardi
Olen pitkän linjan yrittäjä ja tapahtuma-alan ammattilainen. Puhuja-ala on mielestäni ollut murroksessa ja kiinnostukseni alaa kohtaa on kasvanut siellä vaikuttaessani. Ala on täällä suhteellisen nuori ja kehitettävää on paljon. Uskon, että meidän voimavaroilla voimme auttaa asiakkaitamme, viedä alaa eteenpäin ja kasvattaa sen arvostusta.
Olli Bergman
Olen kokenut puhuja-alan asiantuntija, vaikuttaja ja tekijä. Tavoitteeni on auttaa ihmisiä ja organisaatioita inspiroitumaan, kehittymään ja löytämään potentiaalinsa kasvaa. Tämän eteen teen töitä ennakkoluulottomasti ja rohkeasti yhdessä puhujien ja kumppanien kanssa. Teoillani saan aikaan positiivista muutosta. Minut sytyttää rehellinen, aito ja intohimoinen puhe. Puheen tarkoitus on istuttaa siemen, joka kasvaa kuulijassa ja synnyttää tekoja. Muutos alkaa vaikuttavasta puheesta.
Susanna Suorsa
Puhuja-alan vaikuttajana ja taustatekijänä olen innostanut tuhansia ihmisiä vaikuttavan puheen äärelle, hyödyntämään ulkopuolisten puhujien osaamista ja asiantuntemusta. Vahva kokemukseni siitä mitä puhe saa aikaan innostaa minua työssäni joka päivä. Lähtemättömän vaikutuksen minuun tekevät puhujat, jotka ovat kirkkaita ajattelijoita ja omalaatuisia tarinankertojia. Minulle työssäni palkitsevinta on saada palautetta asiakkailtamme, kun puhe on jälleen saanut aikaan tekoja.
André Noël Chaker
Eläköön sisukas & retorikas Suomi! On paljon päteviä ihmisiä, joilla olisi tärkeitä ajatuksia jaettavaksi mutta jotka vaikenevat, kun he kokevat julkisen puhumisen hankalaksi ja tuntevat olevansa huonoja siinä. Minun on ollut kunnia saada tunnustusta ja palkintoja puhumisen saralla. Nyt haluan jakaa oppeja ja ymmärrystäni vaikuttavan puheen saloista eteenpäin.

 

Arvot

Yhdessä toimimalla

Arvojamme ohjaa ajattelumme. Arvojemme perustana ovat ihmiset – henkilöstö, puhujat ja asiakkaat. Luomme tunnetta ja tekoja tuottavia tapahtumia ja valmennuksia, autamme yrityksiä ja yhteisöjä kasvamaan ja kehittymään. Tätä merkittävää työtä teemme suomalaisena yrityksenä yhdessä toimimalla.

Liity meihin

Kerro tarinasi

Tunnetko vetoa puhuja-alaa kohtaan? Yhdessä olemme enemmän. Mikä on sinun intohimo asiaa ja kiinnostus ihmisiä kohtaan? Tule juttelemaan meidän kanssa tai ota meihin yhteyttä täältä. Jokaisella on oma tiensä menestykseen – siinä ei copypaste toimi. Let’s Talk.

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn