fbpx
Andre Noel Chaker

André Noël Chaker

Kirjailija | Lakimies

Positiivisesti ainutlaatuinen puhuja Andre Noel Chaker on kanadalaissyntyinen juristi, entinen Veikkauksen johtaja sekä teknologian ja urheilubisneksen moniottelija. Kahdenkymmenenviiden Suomessa vietetyn vuoden kuluessa hänestä on kuoriutunut esiin myös “bisnesantropologi”.

Hän luennoi muun muassa menestyskirjansa teeman “The Finnish Miraclen” pohjalta suomalaisuuden ja liike-elämän menestyksen yhteydestä ja siitä, kuinka omaperäiset kansalliset arvot ja toimintatavat ovat antaneet Suomelle kilpailuedun. André on seurannut suomalaista tekemistä tarkalla silmällä, eikä unohda puheissaan kehityskohteitammekaan.

Kuulijat liike-elämän, kulttuurin, urheilun ja politiikan huippunimiä myöten ovat kiittäneet ja ylistäneet Andréta haltioissaan sekä puhuttelevasta sisällöstä että karismaattisesta esiintymisestä. Hän on puhuja, joka saa yleisönsä innostumaan, nauramaan ja joskus jopa laulamaan!

Andre Noel Chaker on ainut puhuja Suomessa, joka on valittu vuoden puhujaksi sekä Speakers Forumilla (2012) että Evento Awardsissa (2014). Sen seurauksena, hän on ollut yksi Suomen myydyimpiä puhujia viimeisten kolmen vuoden aikana. Hän on pitänyt yli 500 tilaisuutta Suomessa ja ulkomailla.

Katso myös André Noël Chakerin valmennukset.


Andre Noel Chaker
André Noël Chaker

Kirjailija | Lakimies

Aiheet:

Asenne & Muutos, Johtaminen, Kommunikaatio & Vuorovaikutus, Yrittäjyys, Juontaja & Moderaattori

Avainsanat:

Arvot, Avoimuus, Esiintymiskoulutus, Innovaatio, Mahdollisuuksien polku, Motivaatio, Muutoshallinta, Pitchaus, Puhevalta, Retorikas, Riskinottokyky, Sisu, Start-up kulttuuri, Suomalaisuus, Tehokkuus, Vaikuttaminen

Kielet:

Suomi, Englanti, Ranska, Italia

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn