Lotta Backlund bannerikuva

Lotta Backlund - Juontaja

Juontaja, kirjoittaja

Lotta Backlund omistaa monta titteliä, mutta kutsutaan häntä nyt vaikka media-alan ammattilaiseksi. Hän on toiminut suuren tv-tuotantoyhtiön kehityspäällikkönä ja johtoryhmässä, Helsingin pormestarin poliittisena erityisavustajana, johtanut valtakunnallista liittoa, kirjoittanut kolumneja, tuottanut omaa viikoittaista podcastia ja pyörittää siinä ohessa sinkkuäitinä lapsiperheen arkea.

Ennen tätä tämä kauppatieteitäkin opiskellut älykäs ja terävä nainen on ennättänyt kerätä kokemusta niin television tekemisestä kameran molemmilta puolin, radiossa sekä juontamista että tuottamista ja onpa hänellä ollut pitkä lista poliittisia luottamustehtäviäkin.

Juontajana Lotta Backlund on nokkela, ja heittäytyy aina täysillä mukaan. Aikaansa seuraavana ja luovana henkilönä hän on erittäin monipuolinen persoona, ja soveltuu erityisen hyvin yritysmaailman erilaisiin juontajatarpeisiin. Lotta juontaa sujuvasti niin suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Lotta on juontanut laidasta laitaan tapahtumia, niin Snellman-päivän seminaaria Säätytalolla tai EU-kokousta Finlandiatalolla kuin Screenforce-päivää, Ekonomisummitia, erilaisia livestriimejä ja lukuisten yritysten tapahtumia seminaaripäivästä pikkujouluihin.

Lotta Backlund profiilikuva

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat