fbpx
Oskari Palomäki Bannerikuva

Oskari Palomäki

Moderaattori | Käsikirjoittaja | Juontaja

Monesti tapahtumissa Oskari Palomäki on luovan – ja sisältöpuolen vastaavana, sekä tilaisuuksien juontaja/moderaattori. Osakri toimii miltei 30 vuoden kokemuksella. Pitkään uraan mahtuu paljon juontokeikkoja, TV-tuotantoja ja isoja tapahtumakokonaisuuksia Jääkiekon MM-kisoista, Nesteralliin.

Yritystapahtumat ovat oma lukunsa. Jokainen tapahtuma on haaste. Asiakastapahtumissa brändi ja tuotteet saadaan esiin uusissa kulmissa ja kuinka henkilöstöjuhlat saavat nosteen ihmisistä, ei materiaalista. Arvot. Nämä asiat edellä ollaan kuljettu.

Käsikirjoittajana Oskari Palomäki kykenee kirjoittamaan yrityksistä kevennettyjä historiikkeja, tuoteperheestä kilpailuja ja tarvittaessa lavaohjelmia, joissa esiintyjät tulevat yrityksen sisältä. Yllätyksellisyys ja tilannekomiikka, ne ovat aina Oskarilla mukana. Nämä odottavat vain oikeaa hetkeä tapahtua.

Kaikki edellä mainitut asiat yli 3000 tehdyn tapahtuman kokemuksella.

”Lupaus ei ole teko. Luottamus ansaitaan teoilla, ei puheilla.”


Oskari Palomäki profiilikuva
Oskari Palomäki

Moderaattori | Käsikirjoittaja | Juontaja

Aiheet:

Asenne & Muutos, Hyvinvointi & Terveys, Johtaminen, Kasvu & Kehittäminen, Kommunikaatio & Vuorovaikutus, Luovuus & Innovaatio, Myynti & Markkinointi, Yrittäjyys, Juontaja & Moderaattori

Avainsanat:

Asenne & Muutos

Kielet:

Suomi

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn