Elina-Koivumäki-Bannerikuva.jpg

Elina Koivumäki - Puhuja

Juristiyrittäjä & Sijoittaja

Elina Koivumäki, jota Suomen Asianajajaliitto on tituleerannut ”juristien somekuningattareksi”, hän on ravistellut konservatiivisena pidettyä juristialaa näkyvällä toiminnallaan. Elinan missio lakialalla on tehdä juridiikkaa ja juristeja helpommin lähestyttäviksi ja ymmärrettävämmiksi.

Elina työskenteli asianajoalalla liikejuridiikan parissa vuodesta 2000 vuoden 2016 syksyyn, kunnes teki suuren muutoksen, irtisanoutui ja luopui 14-vuotisesta osakkuudesta yhdessä Suomen suurimmista asianajotoimistoista (Eversheds Sutherland) sekä perusti oman Lexperience-yhtiönsä. Samaan aikaan Elina alkoi laajentaa tekemistään markkinointi-, tietosuoja- ja IPR-juridiikasta mm. asiakaskokemuksen ja henkilöbrändäyksen sekä mentoroinnin aloille.

Tietokirjailijana teossarjastaan Markkinointijuridiikka palkittu Elina Koivumäki on päivätyönsä rinnalla osakkaana mm. Kyrö Distillery Companyssä, Tapahtumahotelli Huone -konsernissa, Klever Oy:ssä sekä Taiga Chocolate Oy:ssä ja advisory board -jäsenenä Suomen suurimmassa yksityisessä päiväkotiketjussa Touhulassa.

Elina on esiintynyt sadoissa seminaareissa ja kongresseissa, juontanut lukuisia yritystapahtumia ja gaaloja sekä ollut vieraana TV- ja radio-ohjelmissa. Hänen stereotyyppisestä juristista poikkeava esiintymistapansa sekä tilaajan ja osallistujat huolella huomioon ottava valmistautumisensa on saanut vankan kannattajakunnan Suomen businessmaailmassa, ja mm. Sanoma kutsui hänet vetämään Suplaan omaa ”Juridiikkaa arkikielellä” -podcast-sarjaa.

Kuten Elinan yhtiölle rekisteröity tavaramerkki sanoo: It’s all about people!®

Teemat:

Elina Koivumäki

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Digitalisaatio & Teknologia | Juontaja & Moderaattori | Luovuus & Innovaatio | Myynti & Markkinointi