fbpx
Karoliina Jarenko Banner

Karoliina Jarenko

Uuden Työn Puuhanainen

Karoliina Jarenko puhuu työn ja johtamisen tulevaisuudesta elämänmakuisesti ja huumorilla, mutta pohjaten väitteensä tieteellisiin tutkimuksiin. Hän uskoo, että tulevaisuudessa menestyvät vain ne organisaatiot, jotka osaavat menestyksekkäästi johtaa työntekijöiden sisäistä motivaatiota ja itseohjautuvuutta. Intohimokeskeisyys ja itseohjautuvuus eivät kuitenkaan tarkoita helppoa lilluttelua tai täydellistä vapautta, vaan vahvaan draiviin perustuvaa kulttuuria ja jaettua johtajuutta.

”Enemmän elämää!” -Karoliina Jarenko

Puheenvuorojen lisäksi Karoliina auttaa organisaatioita siirtymään itseohjautuvampaan toimintamalliin ja esimiehiä omaksuman valmentavamman otteen. Konsultointityönsä ansiosta hänellä on tiivis kosketus oikeiden työpaikkojen oikeisiin ongelmiin ja kehittämistyön haasteisiin. Arjen kommervenkeistä Karoliina uuttaa aina uusi tarinoita puheenvuorojensa höysteeksi ja luo näiden sekä innostuneen persoonansa kautta ilmapiirin, jossa kuuntelijan on mahdollista ajatella ajatuksia, joita ei muuten tulisi ajatelleeksi.

Karoliina Jarenko on yksi Filosofian Akatemian perustajista ja hän toimi sen toimitusjohtajana vuosina 2013-2019. Karoliinan ja Frank Martelan kirja ”Draivi – voiko sisäistä motivaatiota johtaa?” (Talentum Pro 2015) sai vuonna 2016 Ekonomien kirjallisuuspalkinnon raadin poikkeuksellisesti irrottamaan pääpalkinnosta tunnustuspalkinnon Draiville. Paria vuotta myöhemmin ilmestyi toimitettu ”Itseohjautuvuus – miten organisoitua tulevaisuudessa?”, joka nosti itseohjautuvuuden teeman suomalaisen työelämän kuumaksi puheenaiheeksi. Karoliina tekee aktiivisesti tutkimusta itseohjautuvien organisaatioiden toiminnallisista rakenteista ja kirjoittaa väitöskirjaa itseorganisoitumisesta yhdyskuntasuunnittelun kontekstissa.

Suositut otsikot: Kilpailuetua itseohjautuvuudesta? | Kohti itseohjautuvuutta - miten muutetaan hierarkinen organisaatio itseohjautuvaksi? | Liekeissä! - Miten johtaa sisäistä motivaatiota? | Rakkaus on tärkein johtamispalvelu

Karoliina Jarenko Profile

Karoliina Jarenko

Uuden Työn Puuhanainen

    Lähetä kysely:

    Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

    Aihealueet:

    Johtaminen | Kasvu & Kehittäminen | Kommunikaatio & Vuorovaikutus | Luovuus & Innovaatio | Oppiminen